Προς το περιεχόμενο

50% πιο γρήγορος ο 8πύρηνος «Ταυροκαρχαρίας» της AMD απο τους Core i7 και Phenom II

grimpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 16 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 16 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

παιδες αφτα με τα bann ενταξυ ειναι λιγο παιδικα, μην φανατιζεστε με τις εταιριες γενικος καντε τον χαβαλε σας μεχρι ενα σημειο

Δημοσ.

ο grimpr έφαγε ban?

Κάτω από το nickname του γράφει banned.

Πάμε πάλι.

Λάθος: Απάντηση προς 50% ποιό γρήγορος ο 8πύρηνος "Ταυροκαρχαρίας" της AMD απο τους Core i7 και Phenom II.

Σωστό: Απάντηση προς 50% πιο γρήγορος ο 8πύρηνος "Ταυροκαρχαρίας" της AMD απο τους Core i7 και Phenom II.

Δημοσ.

Επιτέλους ήρθε (σε 10+ μέρες αλλά είδα τιμή :D )

Εμένα πάντως και η msi και η gigabyte μου γεμίζουν περισσότερο το μάτι ...Ένα dvd-rw asus έχω μόνο και όποτε το βλέπω με πιάνει αλλεργία :devil:

Δημοσ.

Θα μου πείτε κι εμένα τι χάνω που δεν είχα ποτέ μητρική πάνω από 80 ευρώ ε; Δεν ξεκλείδωσα τον 4ο πυρήνα του Χ3 720; Δεν τον έφτασα ατα 3.4GHz; Δεν είχα 8 κανάλια ήχου; Τον καλύτερο ελεγκτή firewire της αγοράς; Κάτι; Ξέρω, δεν είχα ποτέ 2 πλήρη 16 PCI lanes αλλά ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα για crossfire έτσι κι αλλιώς...

Δημοσ.

Θα μου πείτε κι εμένα τι χάνω που δεν είχα ποτέ μητρική πάνω από 80 ευρώ ε; Δεν ξεκλείδωσα τον 4ο πυρήνα του Χ3 720; Δεν τον έφτασα ατα 3.4GHz; Δεν είχα 8 κανάλια ήχου; Τον καλύτερο ελεγκτή firewire της αγοράς; Κάτι; Ξέρω, δεν είχα ποτέ 2 πλήρη 16 PCI lanes αλλά ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα για crossfire έτσι κι αλλιώς...

Βασικά όλες οι φθηνές m/b δεν είναι και απαραίτητα κακές. Αλλά όταν αγοράζεις φθηνές, χωρίς να ελέγχεις μερικά χαρακτηριστικά, κινδυνεύεις να έχεις προβλήματα όπως τα παρακάτω

Link

Αυτό βέβαια ισχύει και για κάποιες από τις ακριβότερες.

Δημοσ.

Βασικά όλες οι φθηνές m/b δεν είναι και απαραίτητα κακές. Αλλά όταν αγοράζεις φθηνές, χωρίς να ελέγχεις μερικά χαρακτηριστικά, κινδυνεύεις να έχεις προβλήματα όπως τα παρακάτω

Link

Αυτό βέβαια ισχύει και για κάποιες από τις ακριβότερες.

Χε! Αφού έχει και την 790FX-GD70 μέσα, δεν μιλάμε για φθηνές ή ακριβές. Απλώς κάποιες τεχνολογίες, όπως τα DrMos που πρωτοέβαλε η MSI δεν αποδείχθηκαν πολύ αξιόπιστες.

Και εν πάσι περιπτώσει, αφού σκοπεύω να υπεροδηγήσω-ξεκλειδώσω κλπ φροντίζω και μερικά άλλα πράγματα. Το πρώτο που έκανα στην φθηνή GIGABYTE που είχα, ήταν να της βάλω ψύκτρες στα MOSFET. Και στην MSI που έχω τώρα αυτό που μέτρησε ήταν το ότι είχε ήδη ψύξη σε εκείνο το σημείο, πράγμα που δεν βλέπουμε συχνά στην κατηγορία των 80 ευρώ.

Δημοσ.

Τα 120€ που είχα δώσει για την 790FX-GD70 δεν το θεωρό μεγάλο ποσό για μητρική αλλά ούτε και μικρό.Στο όριο θα έλεγα .

Για παραπάνω χρήματα συμφωνώ μαζί σου .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...