Doc1355 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ε τότες πρέπει να δοκιμάζεις να διαβάζεις κάπως καλύτερα, μιας η κουβέντα άρχισε μερικά posts ποιο πίσω και δεν νομίζω να την "είπα" με η δίχως λόγω, έγραψα με επιχειρήματα και με βάση την κοινή λογική. Νομίζω ότι το φανατισμένο σου μυαλό θαμπώνει την κριτική σου σκέψη και δεν αντιλαμβάνεται αυτά που γράφω, είναι κρίμας να συζητάμε το 2011 για τα αυτονόητα. Καλά επειδή ούτε εγώ ούτε και κάποιοι άλλοι έβγαλαν άκρη μαζί σου και επειδή σου μιλάω ξανά για κάτι συγκεκριμένο και εσύ δέν απαντάς σε αυτό αλλα σε ότι θές εσύ, δέν το συνεχίζω είναι κρίμα να χαλάει και το thread που όσο και αν δέν το πιστεύεις μου αρέσει.. Απλά σου είπα και την άλλη φορά πρίν πείς κάποιον fanboy ή οτιδήποτε άλλο σκέψου πως δέν έχουν όλοι την δική σου λογική και πως αυτό που λές εσύ δέν είναι και πάντα το σωστό..Αυτά και πάντα φιλικά γιατί δέν έχω λόγο να τσακωθώ ή να πώ κάτι παραπάνω στον καθένα!
Erashep Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Εγώ πλάκα πλάκα ξέρετε τι βλέπω και χαμογελάω ; Οτι γράφουμε σε ένα θέμα με τίτλο 50% πιο γρήγορος κτλ κτλ , και τελικά φτάνουμε να περιμένουμε το Β2 Β3 και Β1013 για να τους δούμε ΕΑΝ παλεύουν στα ίσα . Αυτό καταλαβαίνω και δεν μου αρέσει καθόλου σαν υποψηφιος αγοραστής μιας νέας πλατφόρμας .
Doc1355 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 10 Ιουνίου 2011 - Δημόσια διατύπωση σχολίων ή αποριών σχετικά με την εφαρμογή των Όρων Χρήσης Κρυμμένο από parsifal, 10 Ιουνίου 2011 - Δημόσια διατύπωση σχολίων ή αποριών σχετικά με την εφαρμογή των Όρων Χρήσης Εγώ πλάκα πλάκα ξέρετε τι βλέπω και χαμογελάω ; Οτι γράφουμε σε ένα θέμα με τίτλο 50% πιο γρήγορος κτλ κτλ , και τελικά φτάνουμε να περιμένουμε το Β2 Β3 και Β1013 για να τους δούμε ΕΑΝ παλεύουν στα ίσα . Αυτό καταλαβαίνω και δεν μου αρέσει καθόλου σαν υποψηφιος αγοραστής μιας νέας πλατφόρμας . Μα αυτό είναι το θέμα όλον μας αλλα υπάρχουν στιγμές που λέμε πράγματα που δέν πρέπει (βλ.Το θέμα του George_oc το οποίο μάλλον έγινε delete)
Erashep Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 10 Ιουνίου 2011 - Δημόσια διατύπωση σχολίων ή αποριών σχετικά με την εφαρμογή των Όρων Χρήσης Κρυμμένο από parsifal, 10 Ιουνίου 2011 - Δημόσια διατύπωση σχολίων ή αποριών σχετικά με την εφαρμογή των Όρων Χρήσης Ναι όντως έγινε Delete και δεν κατανοώ τον λόγο για να είμαι ειλικρινής .
nickelodeon Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 10 Ιουνίου 2011 - Δημόσια διατύπωση σχολίων ή αποριών σχετικά με την εφαρμογή των Όρων Χρήσης Κρυμμένο από parsifal, 10 Ιουνίου 2011 - Δημόσια διατύπωση σχολίων ή αποριών σχετικά με την εφαρμογή των Όρων Χρήσης Γιατί διαγράφτηκε, δεν ήταν αληθινά τα βίντεο ή έπεσε μπινελίκι μεταξύ μελών?
Doc1355 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 10 Ιουνίου 2011 - Δημόσια διατύπωση σχολίων ή αποριών σχετικά με την εφαρμογή των Όρων Χρήσης Κρυμμένο από parsifal, 10 Ιουνίου 2011 - Δημόσια διατύπωση σχολίων ή αποριών σχετικά με την εφαρμογή των Όρων Χρήσης Μεταφέρθηκε απο τον Parsifal παιδιά δέν το έσβησαν
tmjuju Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Πάνε πολλά χρόνια από τις πρώτες σκέψεις, ιδέες, μελέτες, χαρτιά και όνειρα για το Bulldozer… Φυσικά και δε στόχευε η AMD σε ένα προϊόν με υποδεέστερες επιδώσεις του ανταγωνισμού. Φυσικά και στόχευε πιο ψηλά. Φυσικά και στόχευε να χτυπά την enthusiast Intel platform. Κάποτε… όλα αυτά… Fast forward to today Έμπιστη πηγή δε θεωρώ καμιά.. όλο φήμες ακούμε. Μέχρι που να έρθει ο Μπουλντόζας μπορούμε να φανταζόμαστε ο καθένας μας ότι θέλει. Να εμπιστευόμαστε ή όχι δυτικούς, ανατολίτες, Τσάρλιδες κ.ο.κ. Αλλά εάν το price range είναι μέχρι 350, τότε βέβαια και δε συζητούμε για κορυφαίες ‘γενικές’ επιδώσεις. Και αυτό δε πρέπει να προκαλεί έκπληξη. Ειδικές περιπτώσεις θα βρεθούν… αλλά ειδικές. Server/Workstation. Αλλά η Intel είναι είδη αρκετά δυνατή σε server/workstation. Συνεχίζω να αμφιβάλω για το κατά πόσο θα μπορέσουν να παρουσιαστούν πιο γρήγορα κομμάτια κατά το πρώτο έτος. Το πολύ +400MHz σε ένα έτος. Και φυσικά εύχομαι να κάνω λάθος. Καθώς η πληροφόρηση μου βασίζεται σε φήμες. Grimpr, πόσους έχεις κατονομάσει intel fanboys στο insomnia, κρατάς λογαριασμό ή τον έχεις χάσει ???
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μου αρεσε παρα πολυ η τιμη αυτης. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25081&cat=3 Τα αντιστοιχα 990X της Asrock θα παιζουν (ισως και ορατα) κατω απο 100! Δεν επρεπε να τους αργησουν τους μπουλντοζηδες (ή εναλλακτικα δεν επρεπε να δωσω τον Athlon X3 @ X4 μου )
Tony_Montana Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 η AMD εχει την τεχνογνωσια, εχει το υλικο αλλα τις λυπει πολύ το χρήμα. ξερει οτι για να πουλησει "πολυ" πρεπει να βγαλει μια πλατφορμα οσο πιο οικονομική γίνεται και να κερδίσει το εδαφος σε Laptop,,μηλα & μικρα Pc για media players και εφαρμογες γραφείου, για αυτο και η πρωτη της προταιρεοτητα ειναι οι Llano. Η καλυτερη ομως διαφημιση ειναι το Enthusiastic κοινο. 5/100 νοιαζονται για τους Bulldozer αλλα οι 95 που δεν νοιαζονται ειτε θα μπουν σε ενα φορουμ ειτε θα ρωτησουν καποιον απο αυτους τους 5 που "ξερουν" Για αυτο και δεν ριχνει οσο νωρις θα θελαμε τους BD. Ο λογος πιστευω ειναι οτι βλεπει που οι Sandy δεν πανε καλα οποτε το προβλημα που δεν ξερει κανεις ουτε καν η ιδια η AMD ειναι τι θα γινει με τους Ivy. Θελει να ειναι ετοιμη? θελει να κοψει κοσμο απο τους Intelακιδες? ηδη στα media center με τα zacate εριξε γερη ταπα στους ΑΤΟΜ θα μου φαινονταν πολυ τρελο πριν 2+ χρονια να θελει καποιος Pc Μονο για ταινιες και να διαλεγει AMD, ελα ομως που το 2011 ειναι η καλυτερη λυση? ΔΕν ειναι οι εποχες 2000-2004 Που διαβαζαμε ram Και pc master που δεν ειχαμε πληροφορησΗ ακογαμε και τους πωλητες του Multirama και της big city και περναμε σαν χαζα τους P4
TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 η AMD εχει την τεχνογνωσια, εχει το υλικο αλλα τις λυπει πολύ το χρήμα. .... ηδη στα media center με τα zacate εριξε γερη ταπα στους ΑΤΟΜ Εξαρταται, απο την οπτικη γωνια που το βλεπεις: 2 περιπου χρονια μετα, ενα μεσοσταθμικο +35%, w.t.f δεν το βρισκω τοοσο εντυπωσιακο-o-o πια! Αφηστε που ο Atom 330, το 'χε με overclocking. Ο Zacate επρεπε να σπερνει, σε επιπεδα 250u X2 -που παρεπιπτοντως δεν ειδαμε ποτε εκτος ΟΕΜ... στη διαχειρηση υλικου της, η Amd = παντα off http://products.amd.com/pages/DesktopCPUDetail.aspx?id=629&AspxAutoDetectCookieSupport=1
FarCry Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 η AMD εχει την τεχνογνωσια, εχει το υλικο αλλα τις λυπει πολύ το χρήμα. η τεχνογνωσια δηλαδη το R&D χρειαζεται χρημα...
george_o/c Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Εξαρταται, απο την οπτικη γωνια που το βλεπεις: 2 περιπου χρονια μετα, ενα μεσοσταθμικο +35%, w.t.f δεν το βρισκω τοοσο εντυπωσιακο-o-o πια! Αφηστε που ο Atom 330, το 'χε με overclocking. Ο Zacate επρεπε να σπερνει, σε επιπεδα 250u X2 -που παρεπιπτοντως δεν ειδαμε ποτε εκτος ΟΕΜ... στη διαχειρηση υλικου της, η Amd = παντα off http://products.amd....CookieSupport=1 Όσον αφορά την συχνότητα λειτουργίας του επεξεργαστή, μαζί σου εν μέρη - αν και τα 3.5GHz+ που μπορεί να πιάσει με ευκολία ένας τετραπύρηνος A8-8350 με χαμηλό Vcore δεν και λίγα. Αλλά όσον αφορά την IGP οι Llano το 'χουν 2600K IGP (GMA HD 3000) @ 2150MHz (overclocked) < A8-8350 APU IGP (Radeon HD 6550) @ 600MHz (stock) http://www.hwbox.gr/...11-igp-wrs.html Το κακό με τα Llano είναι η τιμή τους. Ξέρω ότι η AMD δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα οπότε εφόσον αποδίδουν θα τσιτώσει τις τιμές, αλλά τις τσίτωσε πολύ ρε αδερφέ Προσωπικά δεν με νοιάζουν τα Llano γιατί δεν ασχολούμαι με αυτό το segment, αλλά νομίζω ότι αρκετοί θα επωφεληθούν.
zanzavar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Από το forum της OKTABIT τις έχω πάρει, τις έχει ανεβάσει ο χρήστης z3et. Δεν είναι άσχημα νούμερα...... Αν αναφέρει πηγή θα την αναρτήσω και εδώ. Ίσως είναι αλήθεια, ίσως είναι ψέμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά να μην μάθουμε ακόμα τι ισχύει στην πραγματικότητα!!
Anubis13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Πηγη: http://obrovsky.blogspot.com/ Πιθανον να ειναι Β1 ES
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.