Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Εγω το εχω ξεκαθαρισει απο τωρα, οτι αν δε δουμε FX benches για να ειναι στοιχειωδως ανταγωνιστικοι, δεν προκειται να παρω μητρικη και να ειμαι δεσμιος των επιλογων μου. Ολα μαζι το Σεπτεμβρη.
thefirestarta Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Καλά εγώ κουράστηκα.Θα τσιμπήσω την καινούρια Crosshair για τον 1090T μου και καλά Χριστούγεννα.
Doc1355 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Αν και μου την έσπασαν λίγο τα σχιστομάτικα ωραίος, μπράβο για το βίντεο +1
grimpr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ξεχάσατε τι ποσοστό αγοράζει δυνατά desktop pc.Από εκεί και πέρα εννοείται ότι χάνει πάρα πολύ όσο δεν βγάζει αντιπρόταση στον sandy η AMD. Νομίζω ήταν 1% παγκοσμίως για την Intel και τους Core i7/i5 στα desktop pcs, το χρήμα για την Κοσέρ Μπλέ είναι το Φρούτο, οι Servers και τα laptops, με τα λεφτά των desktop pcs, cpu/chipset, διαθέσιμα για να πληρώνει τις καθαρίστριες και μικρές ανάγκες των εργοστασίων, όπως π.χ. είδη υγιεινής, κωλόχαρτα κτλπ.
Chief90 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 http://cgi.ebay.com/Asus-SABERTOOTH-990FX-Socket-AM3-AMD-990FX-DDR3-/270759123429?pt=Motherboards&hash=item3f0a8059e5
grimpr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 http://cgi.ebay.com/Asus-SABERTOOTH-990FX-Socket-AM3-AMD-990FX-DDR3-/270759123429?pt=Motherboards&hash=item3f0a8059e5 Ακριβή και ανεπαρκής.
Erashep Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ακριβή και ανεπαρκής. Ακριβή το καταλαβαίνω (σκεπτόμενος το τελικό "μαλλί" . Ανεπαρκής γιατί όμως ;
Chief90 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ακριβή και ανεπαρκής. το ακριβή οκ. το ανεπαρκής ? με πρόλαβε ο από πάνω
grimpr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Απλά πάρε την Crosshair V μιας και θες να παίξεις με highend AMD μητρική.
Chief90 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Απλά πάρε την Crosshair V μιας και θες να παίξεις με highend AMD μητρική. ε ναι δεν βιάζομαι .αν δεν δω ικανοποιητικό review και τιμή όχι στον ουρανό ,δεν θα ακουμπήσω
Erashep Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Κοίτα από ότι διάβαζα στα Review και των 2 MOBO (Crosshair V kai 990 TUF ), η διαφορά που θεωρητικά έχουν εάν το κατάλαβα καλά κιόλας είναι ότι η TUF έχει πιο ανθεκτικά υλικά (άρα μεγαλύτερη αξιοπιστία και σταθερότητα ) ενώ η Crosshair είναι η χαρά του Gamer από την άποψη δυνατοτήτων και συνδεσιμότητας και φυσικά O.C., Παράλληλα όμως με καλά υλικά όπως φημίζονται οι RoG ότι έχουν και έχουν . Προορίζονται για διαφορετικό κοινό και συνεπώς δεν είναι συγκρίσιμες (κατά την ταπεινή μου άποψη ) αλλού στοχεύει η μια αλλού η άλλη .
grimpr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 ε ναι δεν βιάζομαι .αν δεν δω ικανοποιητικό review και τιμή όχι στον ουρανό ,δεν θα ακουμπήσω Wise choise. μην ξεχνάς ότι το high end είναι κάστρο της Κοσέρ Μπλέ.
grimpr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Κοίτα από ότι διάβαζα στα Review και των 2 MOBO (Crosshair V kai 990 TUF ), η διαφορά που θεωρητικά έχουν εάν το κατάλαβα καλά κιόλας είναι ότι η TUF έχει πιο ανθεκτικά υλικά (άρα μεγαλύτερη αξιοπιστία και σταθερότητα ) ενώ η Crosshair είναι η χαρά του Gamer από την άποψη δυνατοτήτων και συνδεσιμότητας και φυσικά O.C., Παράλληλα όμως με καλά υλικά όπως φημίζονται οι RoG ότι έχουν και έχουν . Προορίζονται για διαφορετικό κοινό και συνεπώς δεν είναι συγκρίσιμες (κατά την ταπεινή μου άποψη ) αλλού στοχεύει η μια αλλού η άλλη . Πιθανόν, αλλά δεν θα ψωνίσω marketing υλικό ξέροντας οτι η Cross και θα πουλήσει περισσότερο και θα λάβει και την καλύτερη υποστήριξη από την ASUS, bios κτλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.