Sed22 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μιας και πιασαμε το θεμα οτι 'βαρεθηκα να περιμενω',επειδη και εγω περιμενω το συγκεκριμενο.. τι το παραπανω θα μπορει να μου προσφερει σε σχεση με εναν phenom 2 ? θα ασχοληθω με games full και επεξεργασια βιντεο (adobe after effects , ulead media studio pro 8.0 ) . Τι παραπανω προνομια εχει ο bulldozer με τον phenom 2?Σιγουρα θα ειναι ενα βημα μπροστα αλλα θα αξιζει τοσο ? Υπαρχει περιπτωση στο μελλον να εχουμε απαιτησει απο games και να χρειαζονται 8coreS(οταν λεω μελλον εννοω..εντος 5 χρονων το πολυ)? θα ειναι δυνατη η συμβατοτητα μετα του phenom με καινουργιες μητρικες στο μελλον? δλδ να μην χρειαστω να αλλαζω ολοκληρα socket παρα μονο επεξεργαστη..
Eru Iluvatar Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μιας και πιασαμε το θεμα οτι 'βαρεθηκα να περιμενω',επειδη και εγω περιμενω το συγκεκριμενο.. τι το παραπανω θα μπορει να μου προσφερει σε σχεση με εναν phenom 2 ? θα ασχοληθω με games full και επεξεργασια βιντεο (adobe after effects , ulead media studio pro 8.0 ) . Τι παραπανω προνομια εχει ο bulldozer με τον phenom 2?Σιγουρα θα ειναι ενα βημα μπροστα αλλα θα αξιζει τοσο ? Υπαρχει περιπτωση στο μελλον να εχουμε απαιτησει απο games και να χρειαζονται 8coreS(οταν λεω μελλον εννοω..εντος 5 χρονων το πολυ)? θα ειναι δυνατη η συμβατοτητα μετα του phenom με καινουργιες μητρικες στο μελλον? δλδ να μην χρειαστω να αλλαζω ολοκληρα socket παρα μονο επεξεργαστη.. Για εκείνους που έχουν παλιά συστήματα, η επιλογή του σωστού cpu είναι σημαντική. Τώρα, εκείνοι που έχουν σχετικά νέα συστήματα δεν πρέπει κατ' εμέ, ούτε καν να σκέφτονται να αλλάξουν τον επεξεργαστή τους! Απλά είναι κρίμα για τον πολλά υποσχόμενο Bulldozer αυτή η καθυστέρηση, που για μια άλλη φορά δίνει χώρο στην Intel, η οποία πλέον θα αλωνίζει μόνη της (και γιατί άλλωστε να μην το κάνει αφού παράγει το διαμάντι i5-2500K).
Erashep Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 To Θέμα έχει αρχίζει και κουράζει για να είμαι ειλικρινής. Διαφημίζει εδώ και καιρό ένα προιόν το οποίο τελικά δεν είναι έτοιμο ; έχει πρόβλημα στο 9χχ chipset ? . κανείς δεν ξέρει με σιγουριά . νομίζω ότι χρησιμοποιήθηκε πολύ καλά επικοινωνιακά μέχρι τώρα η νέα σειρά BD και η υποστήριξη σε ήδη υπάρχοντα chipset , για να κερδίσει χρόνο και μερίδιο αγοράς για τους phenom . Εγώ έτσι το βλέπω και κρίνω από πολλούς χρήστες . Γιατί πόσοι δεν μπήκαν στο "τριπάκι" και είχαν στα υπόψιν τους μια αναβάθμιση σε σχετικά κοντινό διάστημα , το να πάρουν τώρα AMD γιατί θα υποστηρίζουν και τα νέα CPU μελλοντικά ; . Εγώ ξέρω ότι η πραγματικά μεγάλες εταιρείες παγκοσμίως. είναι μεγάλες γιατί κατά καιρούς έχουν κάνει πράξη τα λόγια τους και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού . Θυμηθείτε για παράδειγμα πόσο "όμορφα" χειρίστηκε το θέμα με τους core 2 duo η intel κάποτε και ξεπούλησε τα πάντα . και τώρα κάποιοι που έχουν χρόνια intel και είπαν να γυρίσουν σε AMD ,η ίδια η εταιρεία με τα επικοινωνιακά της τερτίπια "φαίνεται" να τους χάνει . και στο βάθος η Intel γελάει και τρίβει τα χέρια της . μην ξαφνιαστείτε εάν δείτε να αυξάνει τις πωλήσεις της η intel μέσα στο καλοκαίρι . γιατί όπως και να το κάνουμε αυτή την στιγμή έας Ι5-2500κ είναι το απόλυτο vfm και θα είναι για πολύ καιρό .
Thanos1972 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Εγω παλι προτιμω να αργησει αλλα να δουλευει παρα να εχει κανενα Bug οπως οι πρωτοι phenom και τωρα προσφατα οι ιστοριες με τους sandy bridge....
Erashep Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Συμφωνώ μαζί σου (άσε που μετά τις αναβολές δεν την "παίρνει" και για bugs) άλλα επικοινωνιακά το χάνει το παιχνίδι και δεν έχει να κάνει με οποιονδήποτε αντίπαλο ... για την intel μιλάμε ... Ας μην βιαζόνταν από την αρχή και θα ήταν όλοι χαρούμενοι . σε ένα διαρκή αγώνα με ένα τέτοιο αντίπαλο οφείλεις να είσαι 1000% πιο προσεκτικός ειδικά όταν "παραδοσιακά" είσαι από κάτω του .... Ταπεινή μου άποψη φυσικά
Thanos1972 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Βρε καλυτερα να μεινει απο κατω απο τον αντιπαλο για να δουμε και καλες τιμες.γιατι αμα τους ξεπερναει κατα πολυ θα φτασουμε στα επιπεδα που ηταν οι athlon64 καποτε.αλλα οχι πολυ πιο κατω,μην το ξεφτιλησουμε κιολας. και σε αντιθεση με τους παραπανω φυσικους πυρηνες θα υπαρχει μια αντιστοιχια καλη.
Erashep Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μακάρι γιατί είπα για 1η φορά μετά από πολλά χρόνια να περάσω στο "πράσινο" στρατόπεδο. Ελπίζω να αξίζει η αναμονή
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 σε λαθος thread ειναι στανταρ..... χαχαχαχα το κατάλαβα
ahristos Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Καλώς ή κακώς την AMD και την Intel, λίγο τις ενδιαφέρει το τι κάνουμε εμείς που ξημεροβραδιαζόμαστε στα φόρουμ και κάναμε το τόσο... ΤΟΣΟ Η πρώτη προτεραιότητα τώρα είναι (πάντα ήταν) ο Llano. Δεν θα με παραξένευε αν το τραβάνε επίτηδες για να δώσουν όλη την παραγωγική ικανότητα της GF αποκλειστικά εκεί για καναδυό μήνες. Sold Out λένε είναι τα fusion κομμάτια. Και θέλουν να πουλήσουν 7-9 εκατομμύρια Llano μέχρι το τέλος του χρόνου, ιδίως σε μια αγορά που υστερούν, στους φορητούς.
Obsidian Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Βρε καλυτερα να μεινει απο κατω απο τον αντιπαλο για να δουμε και καλες τιμες.γιατι αμα τους ξεπερναει κατα πολυ θα φτασουμε στα επιπεδα που ηταν οι athlon64 καποτε.αλλα οχι πολυ πιο κατω,μην το ξεφτιλησουμε κιολας. και σε αντιθεση με τους παραπανω φυσικους πυρηνες θα υπαρχει μια αντιστοιχια καλη. Αυτο ακριβως. Καλη κι αγια η AMD αλλα δεν δουλευει για την φουκαριαρα την μανα της, δουλευει για κερδη. Προτιμω λοιπον ο Μπουλντοζας να ειναι 10% πιο αργος απο τους Sandy Bridge και να ειναι σημαντικα φθηνοτερος παρα να ειναι πρωταθλητης στις επιδοσεις με τσιμπημενες τιμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.