Προς το περιεχόμενο

50% πιο γρήγορος ο 8πύρηνος «Ταυροκαρχαρίας» της AMD απο τους Core i7 και Phenom II

grimpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Speculation μονο μπορω να κανω καθως ουτε motherboards εχουμε στα χερια μας ουτε CPUs.

Εφ'οσον ομως η Asus σκοπευει να υποστηριξει το 760 chipset.. δεν θα βγαλει αντιστοιχο update για το 790? Ομοιως και για την MSI για το 770/760.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Speculation μονο μπορω να κανω καθως ουτε motherboards εχουμε στα χερια μας ουτε CPUs.

Εφ'οσον ομως η Asus σκοπευει να υποστηριξει το 760 chipset.. δεν θα βγαλει αντιστοιχο update για το 790? Ομοιως και για την MSI για το 770/760.

το 760 είναι πιο καινούριο από το 790.αλλά όπως είπα θα φανεί όταν βγουν οι bd

http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/AMD_760GSB710

Δημοσ.

το 760 είναι πιο καινούριο από το 790.αλλά όπως είπα θα φανεί όταν βγουν οι bd

Ναι, ειναι πιο προσφατο ωστοσο ανηκει στην σειρα των 7ΧΧ και η MSI φαινεται οτι θα υποστηριξει και το 770. Μενει να δουμε εκτος απο την υποστηριξη αν θα υπαρξει bottleneck στις παλαιοτερες motherboards.

Ιδωμεν!

Mακάρι ρε παιδιά να γίνει κάτι με το 790 chipset.

Έχω μια 790FX-GD70, κρίμα θα ναι να την φάει η μαρμάγκα.

Και εγω την ιδια εχω και θα ηθελα πολυ να μην την αλλαξω.

Δημοσ.

Και εγω την ιδια εχω και θα ηθελα πολυ να μην την αλλαξω.

Mια απο τα ίδια. Απο τις πιό σταθερές μητρικές που έχουν περάσει απο τα χέρια μου. Θα λυπηθώ ταμάλα αν χρειαστεί να την σκοτώσω ... :-(

Tεσπα, είδωμεν τι θα γίνει. :)

Δημοσ.

Φαίνεται πως το launching των νέων Bulldozer θα γίνει το Σεπτέμβριο!

Launch Date

Βέβαια, ριψοκινδυνεύει πολύ η AMD και μπορεί να τις βγει σε κακό, αν κάποιος αναλογιστεί το γεγονός ότι θα πλησιάζει και η περίοδος που θα βγουν στην αγορά οι ivy bridge.

Δημοσ.

This could also mean that the Launch for the current lineup won’t be delayed much further than the original June-July Launch

Τι παίζει τώρα;Ξεχάσατε να διαβάζετε;H μήπως μελέτα μελέτα περιμένετε να γίνει κιόλας;1 Ιουνίου στην Computex 2011 θα ανακοινωθούν τα νέα chipsets,7 Ιουνίου στην Ε3 θα παρουσιαστούν μητρικές από διάφορους κατασκευαστές και από εκεί και μετά θα βγούνε σιγά σιγά στην αγορά μητρικές και επεξεργαστές.

Δημοσ.

Θα έχει προλάβει να βγει ακόμα και το μέγιστο των παιχνιδιών:

Diablo III

This could also mean that the Launch for the current lineup won’t be delayed much further than the original June-July Launch

Τι παίζει τώρα;Ξεχάσατε να διαβάζετε;

Sorry Nikos, you are right!!!

Καλά, θα βγάλουν και άλλους 4ους που μοιάζουν πολύ με τους πρώτους; Γιατί τέτοιο μπέρδεμα;

Ακόμα, μιας και η Computex έρχεται, ο καιρός γαρ εγγύς για κάποια official benchmarks.

Δημοσ.

Καλα τα ονοματα του Roadmap τα ειδες?

Τα είδα ρε συ αλλά δεν βλέπω κάπου να λέει ότι δεν θα παρουσιαστούν Ιούνιο όπως λέγαν.Ας παρουσιαστούν πρώτα να δούμε τι παίζει και μετά όποτε θέλουν ας βγούν και στα ράφια.

Δημοσ.

Το θέμα του Bulldozer έχει "τραβήξει" πολύ, όχι γιατί όλοι καιγόμαστε να αγοράσουμε bulldozer (κάποιοι σίγουρα θα το κάμουν), αλλά, απλά, επειδή θέλουμε να δούμε τη νέα τάση που "υφαίνεται" στην αγορά των μικρο-επεξεργαστών και στο δυοπώλιο Intel-AMD.

Δημοσ.

Τα είδα ρε συ αλλά δεν βλέπω κάπου να λέει ότι δεν θα παρουσιαστούν Ιούνιο όπως λέγαν.Ας παρουσιαστούν πρώτα να δούμε τι παίζει και μετά όποτε θέλουν ας βγούν και στα ράφια.

Ρε συ δεν ηταν για σενα..

Δημοσ.

@Eru Iluvatar Άμα καθόμαστε και το συζητάμε 6 μήνες πριν από την παρουσίαση και τα πρώτα benchmarks τι ήθελες να έχει γίνει;Να πιάσουμε και τους επόμενους από τώρα να τους συζητάμε για κανένα 2άρι χρόνια να δεις πόσο θα τραβήξουν και αυτοί.Τα πάντα όπως έχει πει η εταιρία γίνονται.Ιούνιο-Ιούλιο είχαν πει η παρουσίαση από την αρχή.Το αν θα υπάρξει καθυστέρηση για το πότε θα βρίσκονται στα ράφια υπάρχουν 1002 λόγοι για να γίνει κάτι τέτοιο και θα το δούμε ας παρουσιαστούν με το καλό πρώτα να δούμε τι παίζει.

Ρε συ δεν ηταν για σενα..

Βάζε και κανένα @ ρει :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...