Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 έχω κρατήσει και εγώ κάτι ISA κάρτες
Chief90 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Τη ζαχαρωνω απο τωρα! http://pc-addict.com/wp-content/uploads/2011/05/BOX-990FX+Extreme4.jpg Να ρωτήσω . το socket γιατί έχει ενα τετραγωνάκι στην μέση?? θα παίρνει Llano όπου τα μεσαία pin είναι κενά ?
Eru Iluvatar Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Πολύ άσχημα αν δε βγουν το καλοκαίρι! Τότε, δυστυχώς για την AMD πολλοί θα πουν: http://www.youtube.com/watch?v=lzvy3A-czE0&feature=related
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Απορώ γιατί δεν το έχουν πει ακόμη.Αν έχει τόση κάψα κάποιος να στήσει pc άμεσα δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην το κάνει.Πάντα κάτι καινούριο θα είναι έτοιμο να βγει.Δεν θα αγόραζε κανένας pc αν καθόταν να περιμένει το οτιδήποτε.Όποιος δεν έχει τόση κάψα καλό θα είναι να περιμένει.Δόξα το θεό από επεξεργαστές είμαστε υπερκαλυμμένοι ακόμη και από πολύ παλιότερα μοντέλα.Δεν νομίζω να απογοητευτεί κάποιος από ότι και να αγοράσει.
Eru Iluvatar Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Απορώ γιατί δεν το έχουν πει ακόμη.Αν έχει τόση κάψα κάποιος να στήσει pc άμεσα δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην το κάνει.Πάντα κάτι καινούριο θα είναι έτοιμο να βγει.Δεν θα αγόραζε κανένας pc αν καθόταν να περιμένει το οτιδήποτε.Όποιος δεν έχει τόση κάψα καλό θα είναι να περιμένει.Δόξα το θεό από επεξεργαστές είμαστε υπερκαλυμμένοι ακόμη και από πολύ παλιότερα μοντέλα.Δεν νομίζω να απογοητευτεί κάποιος από ότι και να αγοράσει. Σίγουρα, αλλά για αυτούς που θέλουν να αγοράσουν, είναι κάπως άσχημο να αλλάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας συνεχώς.
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μα πως γίνεται να θες να αγοράσεις κάτι που δεν έχει κυκλοφορήσει.Και θα μου πει κάποιος τι έγινε με την ημερομηνία κυκλοφορίας;Δεν θα παρουσιαστούν 10-14 Ιουνίου όπως έχουν πει εδώ και τόσο καιρό;
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μα πως γίνεται να θες να αγοράσεις κάτι που δεν έχει κυκλοφορήσει.Και θα μου πει κάποιος τι έγινε με την ημερομηνία κυκλοφορίας;Δεν θα παρουσιαστούν 10-14 Ιουνίου όπως έχουν πει εδώ και τόσο καιρό; http://www.insomnia.gr/topic/395519-50-%cf%80%ce%bf%ce%b9%cf%8c-%ce%b3%cf%81%ce%ae%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%bf-8%cf%80%cf%8d%cf%81%ce%b7%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-amd/page__view__findpost__p__4046709
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 AMD's first desktop Bulldozer processors won't reach retail until the third quarter of 2011, even though the Sunnyvale-based company plans to officially unveil them in early June. 10-14 Ιουνίου όπως είχαν πει δηλαδή.Προς τι η τόση μίρλα;
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 even though the Sunnyvale-based company plans to officially unveil them in early June. Δεν έχω πρεσβυωπία βρε
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Για όσους έχουν προβλήματα κατανόησης στο τι διαβάζουν το έβαλα.Από τη στιγμή που θα παρουσιαστούνε τέλος.Μετά θα βγούν και επίσημα τέστ και χίλια δυο.Θα κυκλοφορήσουν δυο τρείς βδομάδες πιο μετά.So what;Αν ισχύει κιόλας.20-24 Ιουνίου θα βγαίναν στα ράφια.Αν πάει Ιούλιο θα βάλουμε τη γάτα μας να κλαίει.Η μεγαλύτερη αναβολή της 10ετίας.Και συνεχόμενη κιόλας!
moldovan20 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως ξαφνικά όλοι αποκτήσαν τεράστιες απαιτήσεις (buldozer,sandy,ivy κτλ κτλ) και παρατηρώ μια πλήρης απαξίωση προς την προηγούμενη γενιά επεξεργαστών . Δηλαδή wtf? Ποιον τον χαλάει ένας phenom 955 στα 100 ευρόπουλα ? Τι νομίζει ότι δε θα μπορεί να κάνει ? Αμφιβάλλω αν 1 στους 10 που περιμένουν από εδώ μέσα τους buldozer τους έχει πραγματικά ανάγκη ,από την άποψη ότι θα του γλιτώσει χρόνο από τη δουλειά του .
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δεν νομίζω να περιμένουν πολλοί τις Bulldozer cpus.Οι περισσότεροι τις μητρικές περιμένουν.Είναι άξιο απορίας όμως τι θα απογίνουν οι Phenom II μόλις κυκλοφορήσουν οι νέοι.Θα παίρνεις 6core με 80€;
Obsidian Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως ξαφνικά όλοι αποκτήσαν τεράστιες απαιτήσεις (buldozer,sandy,ivy κτλ κτλ) και παρατηρώ μια πλήρης απαξίωση προς την προηγούμενη γενιά επεξεργαστών . Δηλαδή wtf? Ποιον τον χαλάει ένας phenom 955 στα 100 ευρόπουλα ? Τι νομίζει ότι δε θα μπορεί να κάνει ? Αμφιβάλλω αν 1 στους 10 που περιμένουν από εδώ μέσα τους buldozer τους έχει πραγματικά ανάγκη ,από την άποψη ότι θα του γλιτώσει χρόνο από τη δουλειά του . Ακριβως! Εγω ανυπομονω να βγουν οι καινουριοι για να μειωθει η τιμη των τωρινων.. αν και ποσο πιο κατω πια? Η ιδια η AMD το κανει για την αιγλη γιατι απο πωλησεις πιστευω οτι καλα πηγαινει.
Destruction Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Υπάρχει περίπτωση να βγουν Μπουλντόζες που να καλύπτουν όλες τις sam3 μητρικές; (ανεξαρτήτου chipset) Επειδή θέλω σε λίγες μέρες να αναβαθμιστώ σε phenom II X 6 μιας και έπεσαν αρκετά κάτω οι τιμές και να την βγάλω κάνα 1 μισή χρόνο μέχρι την επόμενη αναβάθμιση. Πιο συγκεκριμένα έχω μητρική Asus με 790X/SB750 Chipset. Μέχρι τώρα η Asus τηρεί σιγή ιχθύος στο θέμα αυτό,ανακοινώνοντας μόνο για το 890. Κάπου είχα διαβάσει(δεν ξέρω βεβαια αν αληθεύει)πως η Gigabyte θα βγάλει Bios Update για πολλά sam3 μοντέλα. Να περιμένω λίγο κάνα δίμηνο ακόμα να δω πως θα εξελιχτεί το θέμα αυτό ή να δώσω 185 ευρώ (τόσο έχει ο 1100 τώρα)και να ξεμπερδεύω μέχρι την επόμενη αναβάθμιση; Δύσκολο δίλημμα! Από την άλλη σκέφτομαι αν τελικά γίνει αυτό που θέλω μην πιαστώ μακάκας αγοράζοντας phenom ii ενώ θα μπορούσα να έπερνα μπουλντόζα αν περίμενα. Γιατί να αλλάξω και μητρική δεν με βλέπω από χρηματικής απόψεως. Σφίξανε τα πράγματα αλλάξαν οι καιροί,τώρα για μας τους πρίγκηπες είναι δύσκολη η ζωή που λέει και ένα κομμάτι... Υπάρχει καμιά απάντηση τίποτα νεότερο, στο ερώτημα που είχα κάνει πριν από 15 μέρες;;; Καθένας με τον πόνο του!!!
Chief90 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Υπάρχει καμιά απάντηση τίποτα νεότερο, στο ερώτημα που είχα κάνει πριν από 15 μέρες;;; Καθένας με τον πόνο του!!! μόνο η asus ξέρει (μάλλον όχι , χωρίς ν θέλω να σε κάψω). προσωπικά θα έλεγα ότι και να υποστηρίζει η μητρική σου με SB750 ,δεν νομίζω να αξιζει να βάλεις πάνω BD(χάνεις πολλά ). αν τον βιάζεσαι τσίμπα τον τώρα τον εξαπύρινο .. πάντοτε θα βγαίνει κάτι καλύτερο.. αν πάλι δεν βιάζεσαι τόσο πολύ, περίμενε έναν μήνα να βγουν και τότε θα είσαι σίγουρος για το αν υποστηρίζει η μητρική σου bd και σίγουρα θα έχει πέσει η τιμή του επεξεργαστή που θέλεις να πάρεις τώρα. ps . στην θέση σου θα έκανα υπομονή (πάντως και με τον 1100 μια χαρά θα είσαι ένα μισή χρόνο )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.