Doc1355 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μα τί είπα ρε συ Γιώργο, δηλαδή άδικο έχω? Απο καθυστέρηση σε καθυστέρηση πάει (καλά για τα κολλήματα του καθένα δέν σχολιάζω)
karmen1983 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 ε δεν ειπα οτι περιμενω να δω πεσμενες επιδοσεις απλα ειπα να ριξουν οσο μπορουν τις τιμες για ανταγωνισμο να βγουμε εμεις κερδισμενοι :P με λιγα λογια dont worry δεν είμαι οπαδός βρε. Όλοι θέλουμε maximum επιδόσεις σε minimum τιμές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μα τί είπα ρε συ Γιώργο, δηλαδή άδικο έχω? Απο καθυστέρηση σε καθυστέρηση πάει (καλά για τα κολλήματα του καθένα δέν σχολιάζω) Ποια ακριβως ηταν η προηγουμενη καθυστερηση, και πότε ακριβως ειπε η AMD οτι θα εμφανιστει στην αγορα (και οχι unveil/παρουσιαση ή κατι τετοιο) μεσα Ιουνιου? Γιατι εγω δε θυμαμαι κατι.
Doc1355 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Εγώ απο την μέρα που γράφτηκα στο φορουμ βλέπω στο νήμα όλο για ημερομηνίες,benchmarks,μπλά μπλά μπλά και απο εκεί που λέγατε ότι θα βγούν Ιούνιο(δέν θυμάμαι αν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία πρίν απο αυτό) τώρα το πάνε για Ιούλιο και πάλι δέν το κόβω για σίγουρο.. Και αν δέν κάνω λάθος σε κάποιο post ενός παιδιού σελίδες πισω πρέπει να λέει "bulldozer ακούμε αλλα bulldozer δέν βλέπουμε"
grimpr Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ποια ακριβως ηταν η προηγουμενη καθυστερηση, και πότε ακριβως ειπε η AMD οτι θα εμφανιστει στην αγορα (και οχι unveil/παρουσιαση ή κατι τετοιο) μεσα Ιουνιου? Γιατι εγω δε θυμαμαι κατι. Dont feed the troll, ειλικρινά δεν ενδιαφέρεται πέραν το να τρολλάρει την AMD, κλασσικό fanboi Made In Greece.
Doc1355 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Πραγματικά δέν αξίζει να ασχοληθώ μαζί σου, κρίμα όμως γιατί προσπαθείς να πείσεις και τους άλλους για κάτι το οποίο μόνο εσύ φαντασιώνεσαι...
grimpr Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Έτσι, συνέχισε να χτίζεις το troll profile σου, σταθερά και αξιόπιστα.
Doc1355 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Αν κοιτούσες και λίγο τί λέω και τι προτείνω, ακόμα και το τί έβαλα στο pc του φίλου μου δέν θα έλεγες τις χαζομάρες που λές τώρα. Αλλα οι παρωπίδες δέν σε αφήνουν να δείς πέρα απο το κολλημένο μυαλό σου... Αυτά απο εμένα όσο αφορά το κόλλημα σου γιατί πολύ ασχολήθηκα
John-lamia Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Για Ιούλιο πάει η δουλειά, μαζί με την 5η δόση, AMD και καλό κρασί. http://news.softpedi...rt-202051.shtml ρε! αμα δε ξεστοκαρουν τους παροντες επεξεργαστες που εχουν στα ραφια τωρα ποτε θα το κανουν ? αφου οι περισσοτεροι περνουν χ6 ακομα. και απο τοτε που τους εβγαλαν οι τιμες τους μεχρι σημερα εχουν πεσει σε σεβαστες τιμες. και οι επιδωσεις που δινουν ειναι αρκετα καλες για τα παιχνιδια κυρίως που κυκλοφορούν τωρα, αλλα και αυτα που θα βγουν. θα ηταν καθαρη βλακια να βγαλουν τωρα τις μπουλτοζες. Εκτος αν γκαβωνομαι, αλλα βλεπω 220/240 στους FX4/FX6... για να καταλαβω, οι FX4 ειναι τετραπυρηνοι, οι FX6 ειναι εξαπυρηνοι, και οι FX8 θα ειναι οχταπυρηνοι ? τους τετραπυρηνους τι τους θελουν? η 6, η 8 και τον ανήφορο...
Chief90 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 για να καταλαβω, οι FX4 ειναι τετραπυρηνοι, οι FX6 ειναι εξαπυρηνοι, και οι FX8 θα ειναι οχταπυρηνοι ? τους τετραπυρηνους τι τους θελουν? η 6, η 8 και τον ανήφορο... για unlock μια χαρά θα είναι!! p.s ήρθαν στα visionstudio κάτι am3+ μητρικές από την asus δεν λένε πολλά αλλά θα έρθουν και οι καλές http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24721&cat=3&sub=329&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2 αυτή με 56 ευρώ μονo αυτή με 54 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24544&cat=3&sub=329&pmanuf=196&sort=undefined&step=undefined με 68 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24543&cat=3&sub=329&pmanuf=196&sort=undefined&step=undefined και με 89 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24722&cat=3&sub=329&pmanuf=196&sort=undefined&step=undefined
Anubis13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ε σωστα τι να μας κανουν οι τετραπυρηνοι..Να φανταστω οτι ολοι κανουμε render μεγαλες σκηνες η rip blu-ray η τρεχουμε προσωμοιωσεις ασηκωτες και δεν μας φτανει ο τετραπυρηνος.. Αχ αυτη η αγνοια..
John-lamia Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ε σωστα τι να μας κανουν οι τετραπυρηνοι..Να φανταστω οτι ολοι κανουμε render μεγαλες σκηνες η rip blu-ray η τρεχουμε προσωμοιωσεις ασηκωτες και δεν μας φτανει ο τετραπυρηνος.. Αχ αυτη η αγνοια.. ιδεολογικα και μονο οι τετραπυρηνοι ειναι καπως ακυροι..... ιδικα οταν περιμενουμε νεα σειρα απο την AMD η οποια λεει οτι οι καινουριοι επεξεργαστες της θα ριχνουν ταπα στους Ι7!!!! οταν κανουμε αναβαθμιση σε επεξεργαστη ειναι καπως μεγαλη χρονικη διαρκεια που τον κραταμε. δεν περνουμε καθε τοσο και λιγακι cpu! οποιος θα σκεφτει να παει σε αυτην την καινουρια πλατφορμα θα ειναι καθαρη βλακια να παρει τετραπυρηνο. ακομα και σε ΑΜ3(απλο) να τον βαλει θα δουλευει πετσοκομενος!!!!
ahristos Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Περίεργο. Νόμιζα ότι δεν τους επιτρεπόταν να αναρτήσουν στο site τους λεπτομέρειες για τις καινούριες μητρικές, μέχρι την επίσημη παρουσίαση του chipset. Η Gigabyte το έκανε: GA-990FXA-UD7 (rev. 1.0) Πως δεν έγραψαν "κατά λάθος" στους υποστηριζόμενους επεξεργαστές και τα χαρακτηριστικά των Bulldozer Το περίεργο είναι ότι χρησιμοποιεί firewire chip της VIA. Αυτό το πρόσεξα αμέσως, γιατί τα τελευταία 3 χρόνια σε όσες Gigabyte πήρα, μέτρησε θετικά το ότι είχαν ελεγκτή της Texas. Επίσης USB3 chip της Etron. Προσπάθεια μείωσης κόστους;
Chief90 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Περίεργο. Νόμιζα ότι δεν τους επιτρεπόταν να αναρτήσουν στο site τους λεπτομέρειες για τις καινούριες μητρικές, μέχρι την επίσημη παρουσίαση του chipset. Η Gigabyte το έκανε: GA-990FXA-UD7 (rev. 1.0) Πως δεν έγραψαν "κατά λάθος" στους υποστηριζόμενους επεξεργαστές και τα χαρακτηριστικά των Bulldozer Το περίεργο είναι ότι χρησιμοποιεί firewire chip της VIA. Αυτό το πρόσεξα αμέσως, γιατί τα τελευταία 3 χρόνια σε όσες Gigabyte πήρα, μέτρησε θετικά το ότι είχαν ελεγκτή της Texas. Επίσης USB3 chip της Etron. Προσπάθεια μείωσης κόστους; εγώ πρόσεξα αυτό 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 32 GB of system memory (Note 1) θα υπάρχει περιορισμός στα 1.5v?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.