trelos3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 με κοβω για κανα εξαπυρηνο με τετια λεφτα :P καλημερα btw
SkaKostas Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 με κοβω για κανα εξαπυρηνο με τετια λεφτα :P καλημερα btw Iσχυει!μενει να δουμε και επιδοσεις πλεον...
trelos3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Iσχυει!μενει να δουμε και επιδοσεις πλεον... δεν περιμενα και κατι διαφορετικο γιατι ο ανταγωνισμος καλα κραταει και πιστευω ειναι σε λογικα πλαισια αρκει να δουμε τι επιδοσεις θα εχουν μπας και πεσουν παραπανω οι τιμες
grimpr Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 http://www.fudzilla.com/processors/item/22808-asus-leaks-more-bulldozer-specs για να δουμε ... Έχει καταντήσει πολύ κουραστικό, μαζί με τα γρίκλις, αυτό το κλασσικό νεοελληνικό νεωτεριστικό "Για να δούμε" με τις τρεις τελείες και τα δήθεν υπονοούμενα, συνήθως αναφέρονται έτσι φάνμποις, άσχετοι και οπαδοί που υποκρίνονται ότι ενδιαφέρονται για τεχνολογικά θέματα πράγμα που δεν ισχύει, δεν νομίζω ότι ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία. Όσον αφορά τα νέα τσιπς, είναι μια νέα αρχιτεκτονική στην πρώτη έκδοση της, με αρκετό tweaking και designs για το μέλλον και θέλω να πιστεύω αρκετά ανταγωνιστική, δεν διακρίνω κάποιο πρόβλημα αξιοπιστίας στην AMD σε αντίθεση με κάποιους άλλους.
karmen1983 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 δεν περιμενα και κατι διαφορετικο γιατι ο ανταγωνισμος καλα κραταει και πιστευω ειναι σε λογικα πλαισια αρκει να δουμε τι επιδοσεις θα εχουν μπας και πεσουν παραπανω οι τιμες Ελπίζω να μην παρακαλάς να έχουν πεσμένες επιδόσεις για να πέσουν οι τιμές ε; Προτιμώ να δώσω το κάτι παραπάνω, αλλά να τρώει κλωτσιές μπουνιές ο 2600k
grimpr Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Η Intel ποτέ δεν ξεκινάει πόλεμο τιμών θυσιάζοντας έτσι τα μεγάλα ποσοστά κέρδους που απολαμβάνει, απλά ξεχάστε το. Τα margins και οι τιμές είναι εκεί που είναι γιατί βολεύουν και τις 2 εταιρείες, η Intel απολαμβάνει τα 200+ ευρώ για chip των 40-50 ευρώ κόστους κατασκευής, ρίχνει τα chips της AMD στην κατηγορία "οικονομικό" αρα χαμηλών επιδόσεων και αξιοπιστίας, οποιαδήποτε στιγμή θέλει η Intel μπορεί να καταστρέψει τιμολογιακά την AMD, δεν το κάνει γιατί δεν την συμφέρει λόγω πολλών παραμέτρων.
karmen1983 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 grimpr ποσώς με ενδιαφέρει τι θα κάνει με τις τιμές η Intel. Με νοιάζει τι θα κάνει με τις επιδόσεις η AMD. Από εκεί και πέρα, αν βγει όντως Ταυροκαρχαρίας, όσοι αποφασίσουν να τον πάρουν στην αρχή που θα βγει στην αγορά, έχουν στο βάθος του μυαλού τους ότι θα δώσουν και το κάτι παραπάνω, όπως με όλα τα νέα προϊόντα. Αν από την άλλη, είναι να περιμένω αν θα ιδρώσει το αυτί της intel, για να ανταγωνιστεί την AMD (άρα πτώση τιμών), κάτι μου λέει ότι αντί λιγότερο από μήνα που μένει, θα περιμένουμε κανένα χρόνο, όπως σωστά ανέλυσες πιο πάνω. Είμαι intelgirl εδώ και χρόνια (από τα 5 μου; ) αλλά ήρθε η ώρα για στροφή. Δεν νομίζω σε καμία περίπτωση να απογοητευτώ...
grimpr Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Νομίζω ότι δεν πρέπει να φουσκώνεις καταστάσεις στο μυαλό σου. Η εικόνα με τις τιμές ποιο πάνω είναι πιστεύω ξεκάθαρη για τις επιδόσεις των chips, τα οποία είναι διαφοροποιημένα από τα chips της Intel σε αρκετό βαθμό, ο μόνος τρόπος πλέον για να επιβιώσεις στην βιομηχανία αυτή και ειδικά με μια εταιρεία σαν την Intel, στην τελική ο καθένας θα αγοράσει με βάση τις ανάγκες του.
karmen1983 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μα δεν διαφωνώ ότι ο καθένας θα αγοράσει με βάση τις ανάγκες του. Απλά περιμένω να δω στην πράξη επιδόσεις. Thats all
grimpr Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Επιμένω στο ότι τα chips είναι διαφοροποιημένα από τα chips της Intel, θα αναφέρεις τον Llano σαν σκουπίδι επειδή έχει έναν υποδεέστερο x86 πυρήνα από έναν Sandy Bridge αλλά μια πολύ ανώτερη GPU που ξεφτιλίζει τα ενσωματωμένα graphics των Sandy Bridge και συνάμα πολύ καλές καταναλώσεις;
Eru Iluvatar Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ελπίζω η δύναμη του Bulldozer να μην είναι σαν και του μικρού! http://www.youtube.com/watch?v=R55e-uHQna0&feature=relmfu
karmen1983 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Επιμένω στο ότι τα chips είναι διαφοροποιημένα από τα chips της Intel, θα αναφέρεις τον Llano σαν σκουπίδι επειδή έχει έναν υποδεέστερο x86 πυρήνα από έναν Sandy Bridge αλλά μια πολύ ανώτερη GPU που ξεφτιλίζει τα ενσωματωμένα graphics των Sandy Bridge και συνάμα πολύ καλές καταναλώσεις; Δεν έβγαλα κανένα Llano για τα σκουπίδια. Αυτό που λέω είναι ότι οι τιμές μου φαίνονται καλές και μένει να δω επιδόσεις στην πράξη, άσχετα τι θα κάνει με τις τιμές η Intel από την άλλη μεριά. Όπως επίσης είπα ότι, όσοι αποφασίσουν να αγοράσουν στην αρχή, θα δώσουν και κάτι παραπάνω συγκριτικά με κάποιους που θα περιμένουν κάποιους μήνες ακόμα. Αυτό...
nikos21aek Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 @Eru Iluvatar Δεν έβαζες ένα rick n roll καλύτερα;
Eru Iluvatar Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 @Eru Iluvatar Δεν έβαζες ένα rick n roll καλύτερα; OK, fixed. Πολυ πετυχημένη διαφήμιση πάντως!!!
Thanos1972 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Παντως οτι και να ειναι,καποιος που εχει τωρα ενα τετραπυρηνο phenomΙΙ δεν αξιζει να παει να τα σκασει για να παρει ουτε bulldozer ουτε sandy bridge. Ευτυχως η προηγουμενη γενια των επεξεργαστων(εαν υποθεσουμε οτι η τωρινη θα ειναι οι bulldozer) ειχε και εχει αρκετη δυναμη ακομα. Σοβαρα τι δεν μπορεις να κανεις εαν εχεις καποιον απο τους απο πανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.