mindtrapper Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ρε george,ρε george Gigabyte Socket AM3 GA-870A-USB3 εδω και πολλες μερες αν και φανταζομαι την εχεις δει ηδη. Θα πάρω τα topic παραμάζωμα με αυτή τη μητρική. Μην περιμένεις να σου έρθει 3.1 Η δικιά μου έχει πάρει ήδη το δρόμο της επιστροφής, χαλαρά Rev 3 στέλνουν. Τους είπα να μου στείλουν την Asrock. CF δεν πρόκειται να κάνω μέχρι την επόμενη αναβάθμιση οπότε είμαι cool.
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Που να δεις η Καρμεν με τι παιζει μεχρι να μαθουμε νεα.εχει αποκεφαλισει ολες τις κουκλες της απο τα νευρα. Και λίγα λες για τις κούκλες. Εδώ γαμώτο ψάχνω μπουλντόζες παιχνίδια για να σπάσω, αλλά δεν μου άρεσαν μικρή. Οι αποθήκη έχει μόνο κούκλες
ahristos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Αυτό δεν φτάνει για να περνάτε την ώρα σας; XL BULLDOZER Ή αυτό; GMC R4 Bulldozer
Thanos1972 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Αυτό δεν φτάνει για να περνάτε την ώρα σας; XL BULLDOZER Ή αυτό; GMC R4 Bulldozer Εισαι τρελος?82 euros για την bulldoza για σπασιμο?(θα μου πεις,οι barbie πιο φθηνες ειναι)? Ασε που το κουτι της το ειχα προτεινει αλλα δεν της αρεσε. End off topic απο εμενα.[sorry boys(να πω and girls)?].
ahristos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Εισαι τρελος?82 euros για την bulldoza για σπασιμο?(θα μου πεις,οι barbie πιο φθηνες ειναι)? Ασε που το κουτι της το ειχα προτεινει αλλα δεν της αρεσε. End off topic απο εμενα.[sorry boys(να πω and girls)?]. Μη θεωρείς ότι όταν χαλάς κάτι πάει χαμένο... Κερδίζεις είτε γνώση, ή υλικά για να τα χρησιμοποιήσεις αλλού. Όταν ήμουν μικρός περίμενα να μου φέρουν δώρα για να τα χαλάσω να δω πως είναι από μέσα (και μια μπουλντόζα ήταν μέσα). Αργότερα που τα δώρα μου τα πλήρωνα εγώ δεν άλλαξα. Θυμάμαι είχα πάρει έναν δέκτη KENWOOD μόνο και μόνο για να τον χαλάσω και να χρησιμοποιήσω το κουτί του για τον καινούριο μου προενισχυτή. 25.000 δραχμές ήταν πολλά λεφτά τότε, ένα μήνα έβγαζα σαν φοιτητής. Και τώρα που πλησιάζω τα 50 θυμήθηκα πάλι την τέχνη. Μου έφεραν για διόρθωμα κάτι πανάκριβες συσκευές αυτοματισμού, με καμένα τροφοδοτικά, που τα υλικά δεν βρίσκονται στα μαγαζιά. Χάλασα πάνω από 15 φορτιστές κινητών, ακόμα και τα 2 τροφοδοτικά των εξωτερικών σκληρών δίσκων μου και τα κατάφερα
Thanos1972 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 χαχαχαχα σε εμενα το λες?ξερεις ποσα αυτοκινητα εχω χαλασει για να φτιαξω ο δικο μου?αν και δεν ειναι το ιδιο με εσενα αλλα τεσπα.με πιανεις τι εννοω.
grimpr Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Πιάσαμε Μαϊo και ακόμα τίποτα. Ετσί οπως το πάνε η καθυστέρηση του λευκού iphone 4 θα μας φαίνεται μικρή. Ακόμα και ο γέρος του Jack Daniels βαρέθηκε να παίζει με τις τάπες βαρελιού.... Μην βιάζεσαι, όλα θα γίνουνε στην ώρα τους.
ahristos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Κάποιος τον είχε. Και τον έκαψε Και μιλάει πολύ, σίγουρα τον έχουν σταμπάρει στην AMD. Στο ίδιο thread γράφει και ο JF-AMD που δουλεύει στην AMD.
tmjuju Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Κάποιες πληροφορίες για το AM3+ socket από την asrock http://www.asrock.com/news/events/2011am3%2B/
ati8assos Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Διέρρευσαν τα πρώτα slides με παρουσίαση επιδόσεων των νέων επεξεργαστών από την AMD Ο 8πύρηνος FX κοιτάει στα ίσα τον 2600Κ και ίσως και να τον ξεπερνά σε μικρό ποσοστό.
grimpr Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Yeap, έρχονται και τα σοβαρά multithreaded νούμερα που θα δούμε τον τετραπύρηνο + hyperthreading Core i7 2600 Sandy Bridge να τρώει μερικές κλωτσιές.
karmen1983 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 άχουυυυυυυυυυυυυυυυ θα κάνω παραγγελία σήμερα μου φαίνεται Τέτοια να μου λέτε
ahristos Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Εντάξει είναι "φτιαγμένα" από την AMD τα benchmarks, αλλά αφού στο PCMARK είναι στα επίπεδα του 2600 καλά είναι τα πράγματα. Στον x264 μάλλον θα είναι αρκετά μπροστά, και στα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρει . Επίσης έχει την ευχέρεια να αυξήσει ακόμα και 1 GHz τη συχνότητα. Το Rev.2 επίσης είναι έτοιμο και η επόμενη έκδοση σχεδιάζεται. Τώρα που δεν έχουν το βάρος του κατασκευαστικού μέρους θα προχωράνε πιο γρήγορα....
trelos3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 δηλαδη θα εχουν και ενσοματωμενη καρτα γραφικων???δεν θα χριαζεται 2? και αν εχουμε θα αξιοποιητε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.