Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Αυτό που με προβληματίζει είναι η μη εμφάνιση 990 chipsets ακόμα . γιατί σε προβληματίζει? Ιούνιο/Ιούλιο οι Bulldozer και θέλουμε από Απρίλιο μητρικές?
ten-ten Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Από την στιγμή που υπάρχει backward υποστήριξη γιατί όχι και από τώρα ? Σαν μια μίνι απάντηση στους SB .
profi Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 για να μην έχουμε τα καλά του Β3 stepping...ίσως κ άλλων λαθών που έχει κάνει κ η AMD στο παρελθόν κ αγννοώ!!
ahristos Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Για να μην πουλήσει τους συνεργάτες της, κατασκευαστές μητρικών. Να τους δώσει χρόνο να διώξουν τα αποθέματά τους και όχι να τα σκοτώσουν, αφού θα έχει βγει η νέα γενιά πριν προλάβουν.
ten-ten Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Λογικές απαντήσεις , αλλά οι συνεργάτες έχουν πουλήσει την AMD . Το λέω αυτό με το περιβόητο θέμα της μη αξιοποίησης πλήρως των AMD chipsets πχ αυτό με τους Fan controlers , είναι βλακεία να έχεις κάτι και να μην το χρησιμοποιείς (δεν σου κοστίζει κάτι ρε μπαγλαμά τζάμπα είναι). Όσο αφορά το "Β3" , ελάχιστες διαφορές πιστεύω ότι έχει ένα 990 με ένα 890 , δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα , είναι ήδη αρκετά καλό το 890.
ati8assos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 μάλλον έπεσε πείνα Heh, είδαν καλά κοψίδια και όρμησαν να αρπάξουν μερίδιο. Από την στιγμή που υπάρχει backward υποστήριξη γιατί όχι και από τώρα ? Σαν μια μίνι απάντηση στους SB . Επίσημα η AMD δεν υποστηρίζει το AM3 socket για Bulldozer, οπότε και δεν μπορούν/ θέλουν να τους παρουσιάσουν τώρα. Το roadmap παραμένει για εμφάνιση τους στις αρχές του 2H, με την αναμονή και τις πληροφορίες που παρέχουν με το σταγονόμετρο να ανεβάζουν το ενδιαφέρον, κλασσικά κόλπα του marketing δλδ . Πάντως πρώτα θα δείξουν τους LIano και έπειτα τους Bulldozer.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Πάντως πρώτα θα δείξουν τους LIano και έπειτα τους Bulldozer. Απ οσο ειχα διαβασει ισχυει το αντιθετο, με διαφορα ομως πολυ μικρη.
ati8assos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Απ οσο ειχα διαβασει ισχυει το αντιθετο, με διαφορα ομως πολυ μικρη. Just for the record Η αναμονή πάντως είναι το ίδιο επίπονη είτε έρθουν πριν είτε μετά . - I want my Bulldozer Toy
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 To αρθρο σου ειναι απο τον γεναρη. Τσεκ δις--> http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20110307165713_AMD_Finalizes_Shipment_Dates_for_Next_Gen_Chips.html (I want my bullzoder toy too!! )
ten-ten Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Συγνώμη για το off topic αλλά έχω μια απορία εδώ και καιρό .Ξέρουμε ότι σχεδόν όλα αν όχι όλα τα εξαρτήματα της μητρικής συνδέονται με pcie lanes (πχ AMD-Hypertransport και INTEL-Quickpath είναι "tweaked" pcie lanes) Γιατί δεν βάζουν στις μητρικές άφθονα pcie lanes ώστε να έχουμε και 2 χ 16 κάρτες γραφικών και usb3 sata3 με την μέγιστη ταχύτητα και ούτω καθεξής . Γιατί αυτή η τσιγκουνιά . Βλέπω αρκετές μητρικές με 200-250 ευρώ να είναι τσίμα τσίμα , ε πόσα λεφτά πρέπει να δώσω για να είμαι οκ και να τα έχω όλα .
grimpr Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 http://event.msi.com/mb/am3+/ Συγνώμη για το off topic αλλά έχω μια απορία εδώ και καιρό .Ξέρουμε ότι σχεδόν όλα αν όχι όλα τα εξαρτήματα της μητρικής συνδέονται με pcie lanes (πχ AMD-Hypertransport και INTEL-Quickpath είναι "tweaked" pcie lanes)*1 Γιατί δεν βάζουν στις μητρικές άφθονα pcie lanes ώστε να έχουμε και 2 χ 16 κάρτες γραφικών και usb3 sata3 με την μέγιστη ταχύτητα και ούτω καθεξής . Γιατί αυτή η τσιγκουνιά . Βλέπω αρκετές μητρικές με 200-250 ευρώ να είναι τσίμα τσίμα , ε πόσα λεφτά πρέπει να δώσω για να είμαι οκ και να τα έχω όλα . *2 1. Nope, Hypertransport και QPI ειναι μακράν ποιο advanced απο το απλό pcie. 2. Μπορείς, με μια μητρική/chipset σειρά FX σε AMD και ποιο φθηνά απο τις mainstream κουτσουρεμένες Intel πλατφόρμες.
ati8assos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 To αρθρο σου ειναι απο τον γεναρη. Τσεκ δις--> http://www.xbitlabs...._Gen_Chips.html (I want my bullzoder toy too!! ) Ooops!!! Λάθος εντύπωση. Thanx για την διόρθωση. :thumbs up: Άντε τώρα να διαρρεύσει και κάνα καλό benchmark να ‘χουμε να λέμε. Γιατί δεν βάζουν στις μητρικές άφθονα pcie lanes ώστε να έχουμε και 2 χ 16 κάρτες γραφικών και usb3 sata3 με την μέγιστη ταχύτητα και ούτω καθεξής . Γιατί αυτή η τσιγκουνιά . Βλέπω αρκετές μητρικές με 200-250 ευρώ να είναι τσίμα τσίμα , ε πόσα λεφτά πρέπει να δώσω για να είμαι οκ και να τα έχω όλα . Δεν γίνεται από τσιγγουνιά αυτό, τον συνολικό αριθμό των pci-e lanes τον καθορίζει το chipset υποστήριξης και η cpu. Αν το chipset είναι τόσο castrated όπως είναι οι τελευταίες σειρές της Intel (P55/P67) τότε και οι κατασκευαστές μητρικών τι να σου κάνουν, να βάλουν τις υποδοχές χωρίς σύνδεση? Για να δεις καθαρόαιμο 2@16Χ στην Intel θα πρέπει να πάς στην high-end σειρά της με Χ58/ Χ79 με τιμές βέβαια στον θεό, για να δεις δε native ενσωμάτωση του USB 3 θα πρέπει να περιμένεις κάνα χρόνο.
Chief90 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 http://event.msi.com/mb/am3+/ δηλαδή με την 785gm e65 να μην ελπίζω..
ten-ten Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 grimpr , δεν το έχω ψάξει το θέμα με το Hypertransport και QPI , απλά ήξερα ότι βασίζονται εκεί . Στην άλλη απάντηση σου ναι ομολογουμένως μόνο στη ιντελ το βλέπω αυτό με τις τιμές . Απλά σκέφτομαι για αλλαγή και προσπαθώ να τα "ζυγίσω" όλα πριν κάνω την αλλαγή και από τις δύο πλατφόρμες . ati8assos ευχαριστώ για την απάντησή σου , με κάλυψες (γιαυτό ρώτησα )
grimpr Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 δηλαδή με την 785gm e65 να μην ελπίζω.. Μην ρωτάς εμένα, ρώτα την MSI, εάν προσέξεις καλύτερα στην λίστα των Μητρικών, στο τέλος γράφει ότι "αυτή η λίστα θα ανανεώνεται συνεχώς"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.