phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δε χάνεις και τίποτα ουσιαστικό με το Χ8, στο μυαλό είναι περισσότερο
injen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Πολλά τα λεφτά.Aν δεν πρόκειται να στήσεις άμεσα pc και μπορείς να περιμένεις καλύτερα κάντο να πάρεις ένα 9XX mobo.Με τόσα λεφτά χαλαρά θα τσιμπήσεις ότι καλύτερο. Εχω την ιδια μητρικη αλλα σε revision 2.1 οποτε bye bye μπουλντοζιτσα Ποσο συμβατο θα ειναι το 890fx με τις μπουλντοζες; Σκεφτομαι να παρω ενα ιδιο σε rev 3.1 η το asus crosshair iv,το δικο μου εχω βρει να το δωσω οποτε δεν θα μου κοστισει αυτη η ανταλλαγη,το θεμα ειναι αν ειναι πληρως συμβατο το 890 , μην την φαμε στον κ@λο. Sent from my iPhone 4 using Insomnia Εχω την ιδια μητρικη αλλα σε revision 2.1 οποτε bye bye μπουλντοζιτσα Ποσο συμβατο θα ειναι το 890fx με τις μπουλντοζες; Σκεφτομαι να παρω ενα ιδιο σε rev 3.1 η το asus crosshair iv,το δικο μου εχω βρει να το δωσω οποτε δεν θα μου κοστισει πολυ αυτη η ανταλλαγη,το θεμα ειναι αν ειναι πληρως συμβατο το 890 , μην την φαμε στον κ@λο. Sent from my iPhone 4 using Insomnia Sent from my iPhone 4 using Insomnia
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Καλο θα ηταν να περιμενεις για τα νεα chipsets αφου τωρα δεν εισαι συμβατος.
injen Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Καλο θα ηταν να περιμενεις για τα νεα chipsets αφου τωρα δεν εισαι συμβατος. Για αυτα που λενε οτι ειναι; Ειναι συμβατα η ειναι marketing trick? Sent from my iPhone 4 using Insomnia
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ειναι συμβατα, αλλα γιατι να βιαστεις?
NT1G Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Γιατί βιάζεστε να πάρετε ΜΒ χωρίς να έχει εμφανιστεί ούτε ένα δείγμα από bulldozer;
injen Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ειναι συμβατα, αλλα γιατι να βιαστεις? Γιατι ειμαι καμμενος! Ναι το παραδεχομαι! Sent from my iPhone 4 using Insomnia
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Γιατι ειμαι καμμενος! Ναι το παραδεχομαι! Sent from my iPhone 4 using Insomnia Οταν θα βγουν ομως θα βγουν και νεα chipsets, οποτε ξεκαψου λιγο
injen Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Οταν θα βγουν ομως θα βγουν και νεα chipsets, οποτε ξεκαψου λιγο Αμα αξιζει να περιμενεις ναι,αλλα εχω διαβασει εδω και εκει οτι τα 9xx θα ειναι σχεδον ιδιο με τα 8xx Sent from my iPhone 4 using Insomnia
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Σχεδον ιδιο <> ιδιο ομως. Κι εγω αυτα περιμενω φιλε μου, τουλαχιστον τοτε θα εχουμε περισσοτερες επιλογες!
injen Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Σχεδον ιδιο <> ιδιο ομως. Κι εγω αυτα περιμενω φιλε μου, τουλαχιστον τοτε θα εχουμε περισσοτερες επιλογες! Λες ε; Sent from my iPhone 4 using Insomnia
grimpr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Βρε καλώς τα παιδιά...σαν τα χιόνια η σάν την πείνα...
ahristos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Η ξιπασιά τους δεν έχει όρια... Θα μπορούσαν να έχουν το 50% της αγοράς chipset για AMD. Αλλά όχι. Δεν τους έφτανε το 27% της AMD στο desktop. Ήθελαν το μεγάλο ψάρι. Αποσύρθηκαν οικειοθελώς. "Δεν μας ενδιαφέρει η αγορά των Chipset για AMD γιατί είναι πολύ μικρή", τα λόγια του Jen-Hsun. Και να πεις ότι θα ξεκινούσαν από το μηδέν; Είχαν ήδη καλό chipset, άκρως ανταγωνιστικό με τα 780-790 της AMD. Με ελάχιστους πόρους και έρευνα (όπως έκανε και η ίδια η AMD και έφτασε στη σειρά 8 τώρα και σε λίγο στη σειρά 9) θα ήταν μια χαρά μέσα στο παιχνίδι.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Θελω πιο φτηνες mobo με 990Χ χωρις SLi-support fee, αλλα με 2x16 configuration. Θελω πολλα?
SkaKostas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Θελω πιο φτηνες mobo με 990Χ χωρις SLi-support fee, αλλα με 2x16 configuration. Θελω πολλα? Ξερυμε σε τι τιμες 8α παιξουν οι motherboards?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.