Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Αναφερεται εν ταχει οτι απο το 2006 με τους Core μεχρι σημερα η Intel εχει τη πρωτοπορια και τις επιδοσεις στους επεξεργαστες, και οτι ως η κυριαχρη δυναμη (δε το αμφισβητει κανεις αυτο), ισως "αναγκαστει" να ριξει νωριτερα τους αντικαταστατες των Sandy Bridge (Ivy Bridge), οι οποιοι υποσχονται 20% καλυτερες επιδοσεις CPU και 30% καλυτερες επιδοσεις γραφικων σε σχεση με τους Sandys, οι οποιοι προοριζονταν για αρχη 2012. Επισης λεει πως κατοπιν ερευνας, διαπιστωθηκε οτι οι Bulldozer ειναι οι πιο αναμενομενοι επεξεργαστες στην αγορα αυτη τη στιγμη, σε ποσοστο πανω απο 50%! Κοινως λεει οτι η Ιντελ δεν χ€στηκε πλεον για το τι κανει ο μιζερος συγγενης, αλλα εχει ξεφυγει και απο το σταδιο της παρακολουθησης, σκεπτομενη το νωριτερο λανσαρισμα των Ivy, γιατι καποια καμπανακια ισως χτυπησαν.
vagelispyr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 μήπως να ακυρώσω την παραγγελία του SANDY BRIDGE i5 2500k?
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ότι θα έχουμε ανταγωνισμό σοβαρό και η ίντελ ίσως χρειαστεί να παίξει με τις τιμές και να επισπεύσει τα νέα τσιπάκια για να μην χάσει την κυριαρχία.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 μήπως να ακυρώσω την παραγγελία του SANDY BRIDGE i5 2500k? Aν θες τωρα PC, οχι. Οι Sandy ειναι ο,τι καλυτερο τωρα. Εγω που μπορω να περιμενω 3-4-5 μηνες ακομα, το καθυστερω.
yannis22 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Αυτά τα νέα ακούγονται ιδιαίτερα ευχάριστα για ολους εμάς. Ανταγωνισμός = δυνατά τσιπακια σε χαμηλές τιμές.
vagelispyr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Aν θες τωρα PC, οχι. Οι Sandy ειναι ο,τι καλυτερο τωρα. Εγω που μπορω να περιμενω 3-4-5 μηνες ακομα, το καθυστερω. κοιτα δεν εχω κάποιο ιδιαίτερο προβλημα με τον υπάρχων υπολοιστη απλα μου κολλησε να κανω αναβαθμιση,εσυ τι λες?
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 κοιτα δεν εχω κάποιο ιδιαίτερο προβλημα με τον υπάρχων υπολοιστη απλα μου κολλησε να κανω αναβαθμιση,εσυ τι λες? Το λες και μόνος σου..
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Πως θα νιώσεις αν σκάσεις ένα τσουβάλι λεφτά για έναν υπολογιστή που θα τον κρατήσεις 3 χρόνια τουλάχιστον επειδή "σου κόλλησε" και σε 2 μήνες βγει στα ίδια λεφτά κάτι πιο δυνατό ή πέσει πολύ η τιμή από αυτό που αγόρασες;
grimpr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Αναφερεται εν ταχει οτι απο το 2006 με τους Core μεχρι σημερα η Intel εχει τη πρωτοπορια και τις επιδοσεις στους επεξεργαστες, και οτι ως η κυριαχρη δυναμη (δε το αμφισβητει κανεις αυτο), ισως "αναγκαστει" να ριξει νωριτερα τους αντικαταστατες των Sandy Bridge (Ivy Bridge), οι οποιοι υποσχονται 20% καλυτερες επιδοσεις CPU και 30% καλυτερες επιδοσεις γραφικων σε σχεση με τους Sandys, οι οποιοι προοριζονταν για αρχη 2012. Επισης λεει πως κατοπιν ερευνας, διαπιστωθηκε οτι οι Bulldozer ειναι οι πιο αναμενομενοι επεξεργαστες στην αγορα αυτη τη στιγμη, σε ποσοστο πανω απο 50%! Κοινως λεει οτι η Ιντελ δεν χ€στηκε πλεον για το τι κανει ο μιζερος συγγενης, αλλα εχει ξεφυγει και απο το σταδιο της παρακολουθησης, σκεπτομενη το νωριτερο λανσαρισμα των Ivy, γιατι καποια καμπανακια ισως χτυπησαν. Αρχίζεις και μας τα χαλάς.... μάλλον σε έχουνε επηρεάσει τα κορίτσια του hwbox.gr
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Αρχίζεις και μας τα χαλάς.... μάλλον σε έχουνε επηρεάσει τα κορίτσια του hwbox.gr Χαχαχα ουτε καν. Ουτε συζητηση δεν πεφτει εκει γι αυτα [και αν πεφτει, υπαρχουν εξισου καμμενοι AMDάκηδες ]. Ποια αποψη απ αυτες που ειχα ανεκαθεν, εχει αλλαξει σημερα? Εκτος αν αμφισβητεις οτι με το που ηρθαν οι Core, δωσανε ανασα στην Ιντελ που χαροπαλευε τοτε με τα Pentium D. Anyway, απλα προς ενημερωση: Περιμενω αυτες τις μερες μια Abit KN8 με εναν opteron 165
injen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε απο που μπορω να παρω το 890FXA-UD5 rev 3.1 της gigabyte απο ελλαδα; Εχω ρωτησει ολα τα μεγαλα μαγαζια αλλα @@ Sent from my iPhone 4 using Insomnia
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=183c8db5-3e0e-4726-a897-cff818d4aeed Αρκεί να ανταποκρίνεται η φωτό στο τελικό προϊόν.
injen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=183c8db5-3e0e-4726-a897-cff818d4aeed Αρκεί να ανταποκρίνεται η φωτό στο τελικό προϊόν. Ευχαριστω φιλε μου! Sent from my iPhone 4 using Insomnia
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Πολλά τα λεφτά.Aν δεν πρόκειται να στήσεις άμεσα pc και μπορείς να περιμένεις καλύτερα κάντο να πάρεις ένα 9XX mobo.Με τόσα λεφτά χαλαρά θα τσιμπήσεις ότι καλύτερο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Προσωπικα ελπιζω σε κατι που να κανει CFX real 16x με αυτα τα λεφτα, με 9xx chip! Θα ειναι πολυ καλα οντως ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.