Προς το περιεχόμενο

50% πιο γρήγορος ο 8πύρηνος «Ταυροκαρχαρίας» της AMD απο τους Core i7 και Phenom II

grimpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλούσιος; Πάλι με βρίζεις :-D Ούτε κατά προσέγγιση. Νόμιζα ότι θα καταλάβαινες ότι οι φίλοι μου έχουν AMD επεξεργαστές επειδή εγώ έφτιαξα τα συστήματά τους. Όχι δωρεάν, κάτι έβγαλα κι εγώ, λιγότερα από άλλους βέβαια...

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχουμε πολλα κοινα τοτε,γιατι και εγω φτιαχνω για τους φιλους μου συστηματα.Βεβαια μερικοι επιμενουν γαιδουρινα σε intel οποτε σε αυτην την περιπτωση αναγκαζομαι να λερωσω τα χερια μου με intel cpus. :devil:

Και εγω AMD fanboy ειμαι,μελος του AMD cpu forums, κ.τ.λ. Ο πρωτος μου ηταν πριν πολλα χρονια ενας AMD K6-3 450.Νοσταλγια...

Δημοσ.

Εχουμε πολλα κοινα τοτε,γιατι και εγω φτιαχνω για τους φιλους μου συστηματα.Βεβαια μερικοι επιμενουν γαιδουρινα σε intel οποτε σε αυτην την περιπτωση αναγκαζομαι να λερωσω τα χερια μου με intel cpus. :devil:

Και εγω AMD fanboy ειμαι,μελος του AMD cpu forums, κ.τ.λ. Ο πρωτος μου ηταν πριν πολλα χρονια ενας AMD K6-3 450.Νοσταλγια...

Μηπως ειμαστε πολλοι? :-D Εγω τεχνικος Η/Υ ειμαι αν και δουλευω αλλου λογω αναγκης και γενικα οτι φτιαχνω ειναι AMD σε φιλους και πελάτες. Οταν λες νοσταλγια, εγω ξεκινησα με 1 COMMODORE με κασσετα :rolleyes: μετα εναν AMSTRAD CPC 6128 με πρασινη οθονη και λειτουργικο basic, B) μετα πηγα σε Ιντελ 8086, 80386 DX 40, 80486 DX2 66-100 και μετα ειδα το φως!!! AMD THUNDERBIRD 900 MHZ. Aυτος πηγε απο ΔΕΗ :mad: , μετα ATHLON XP 3500 ενα μικρο τερας τοτε, μετα ATHLON X2 6400+ ^_^ , για λιγο εναν FX 62 :shock: , μετα πηρα τον PHENOM II 940 :mrgreen: και τωρα εχω το συστημα της υπογραφής... Μακαρι η ASROCK να ανακοινωσει το ιδιο με την ASUS και η μητρικη μου να υποστυριζει τις μπουλντόζες!!! :-D

Δημοσ.

Llano ειναι η μεσσαια σειρα?

Κατι τετοιο μονο που εχουν και ενσωματωμενα γραφικα. Οπως μπορεις να δεις και στην 28-29 σελιδα ο Georgeman εχει μια πηγη για ολη την σειρα liano για φετος.

• Moderators
Δημοσ.

Georgeman ,

Το νεο avatar μου ειναι ο Billy ρε συ,σε εφηβικη ηλικια. :devil:

Xαχαχα τελειως 80's ρε συ!

Llano ειναι η μεσσαια σειρα?

Δεν θα δεις ποτέ το ονομα Llano στην αγορα. Θα ερθουν ως Α4, Α6, Α8 και εναν τετραψηφιο αριθμο που φαινεται στη πηγη.

Δημοσ.

Μηπως ειμαστε πολλοι? :-D Εγω τεχνικος Η/Υ ειμαι αν και δουλευω αλλου λογω αναγκης και γενικα οτι φτιαχνω ειναι AMD σε φιλους και πελάτες. Οταν λες νοσταλγια, εγω ξεκινησα με 1 COMMODORE με κασσετα :rolleyes: μετα εναν AMSTRAD CPC 6128 με πρασινη οθονη και λειτουργικο basic, B) μετα πηγα σε Ιντελ 8086, 80386 DX 40, 80486 DX2 66-100 και μετα ειδα το φως!!! AMD THUNDERBIRD 900 MHZ. Aυτος πηγε απο ΔΕΗ :mad: , μετα ATHLON XP 3500 ενα μικρο τερας τοτε, μετα ATHLON X2 6400+ ^_^ , για λιγο εναν FX 62 :shock: , μετα πηρα τον PHENOM II 940 :mrgreen: και τωρα εχω το συστημα της υπογραφής... Μακαρι η ASROCK να ανακοινωσει το ιδιο με την ASUS και η μητρικη μου να υποστυριζει τις μπουλντόζες!!! :-D

Εχω εναν K-5 καπου στην ακρη αλλα θελει πολυ ψαξιμο να τον βρω.καπου κοντα στα 100mhz πρεπει να ηταν.δουλευει κιολας.Αμα κανετε κανενα μουσειο πειτε.χαχαχα.Κανενα fanboy της cyrix να δω ποτε θα δουμε......

Δημοσ.

Εχω εναν K-5 καπου στην ακρη αλλα θελει πολυ ψαξιμο να τον βρω.καπου κοντα στα 100mhz πρεπει να ηταν.δουλευει κιολας.Αμα κανετε κανενα μουσειο πειτε.χαχαχα.Κανενα fanboy της cyrix να δω ποτε θα δουμε......

Ειχα και εναν Cyrix στα 200 mhz καποτε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πρωτη φορα καταφερνει να με μπερδεψει εταιρεια με τις ονομασιες..πως τις κανανε ετσι?

απλά χρησιμοποιούμε codename αντί για product names, για αυτό μπερδευόμαστε...

Δημοσ.

Παιδες μηπως ακουσατε τπτ για την gigabyte?

Εχω 890FX-UD5 με 1090Τ,παιζει να υποστηριξει και μπουλντοζα;

Sent from my iPhone 4 using Insomnia

• Super Moderators
Δημοσ.

Νομιζω μονο η Asus υποστηριζει σε am3.

και η Gigabyte αλλά όχι με bios update, πρέπει να αγοράσεις νέα μητρική που θα έχει revision 3.1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...