Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Τι λίγο.. βαλε λίγο ακόμα.. (με τους υπάρχων επεξεργαστές) Αν δεν ξεπερνά τον 2600 και κοστίζει τα ίδια λεφτά με τον 2600 τότε? Το OC? Εμένα προσωπικά το oc δεν με απασχολεί.. αν δεν σκαμπάζει από την μαμά του.. Πάλι καλά που θα βγει σε κάνα δίμηνο έτσι ώστε να κρίνω και αγοράσω (αν είναι χειρότερο σε στοκ, αντιος αμιγκος για άλλη μια χρονιά). Μονο ο 2600 υπαρχει? s1366? Ο εξαπυρηνος με 500-600 ευρω?
The__Blade Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=142251 asus motherboards συμβατές μe bulldozer????
Orifiel Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μονο ο 2600 υπαρχει? s1366? Ο εξαπυρηνος με 500-600 ευρω? Αυτός που λες είναι καλύτερος από τον 2600.. Να σου πω την αλήθεια δεν περιμένω καλύτερες επιδώσεις για τον μπουλντόζα από 97χ-980χ, ούτε καν το ίδιο, λόγο τιμής.. Το έχω πει άλλωστε.. Αν ξεπερνά τον 2600 θα το αγοράσω, δηλαδή να το βάζω στην μητρική και να είναι ένας σίφουνας.. αν πρέπει να το φυσήξω εγώ.. σωθήκαμε. Υπάρχει όμως και άλλος κίνδυνος, να πέσουν υπερβολικά οι τιμές του 1366. Αυτή την στιγμή κοστίζει 400 ευρώ ο 970 νομίζω.
grimpr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Αυτός που λες είναι καλύτερος από τον 2600.. Να σου πω την αλήθεια δεν περιμένω καλύτερες επιδώσεις για τον μπουλντόζα από 97χ-980χ, ούτε καν το ίδιο, λόγο τιμής.. Το έχω πει άλλωστε.. Αν ξεπερνά τον 2600 θα το αγοράσω, δηλαδή να το βάζω στην μητρική και να είναι ένας σίφουνας.. αν πρέπει να το φυσήξω εγώ.. σωθήκαμε. Υπάρχει όμως και άλλος κίνδυνος, να πέσουν υπερβολικά οι τιμές του 1366. Αυτή την στιγμή κοστίζει 400 ευρώ ο 970 νομίζω. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αγοράσεις.
zanzavar Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Αυτός που λες είναι καλύτερος από τον 2600.. Να σου πω την αλήθεια δεν περιμένω καλύτερες επιδώσεις για τον μπουλντόζα από 97χ-980χ, ούτε καν το ίδιο, λόγο τιμής.. Το έχω πει άλλωστε.. Αν ξεπερνά τον 2600 θα το αγοράσω, δηλαδή να το βάζω στην μητρική και να είναι ένας σίφουνας.. αν πρέπει να το φυσήξω εγώ.. σωθήκαμε. Υπάρχει όμως και άλλος κίνδυνος, να πέσουν υπερβολικά οι τιμές του 1366. Αυτή την στιγμή κοστίζει 400 ευρώ ο 970 νομίζω. Θα ήθελες...... γιατί εγώ τον βλέπω 540€ αρχική τιμή στο skroutz. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο!
Orifiel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αγοράσεις. Ούτε εσύ το τι μας παραμυθιάζεις.. άρα άσκοπη η συζήτηση εντελώς! (?)(Είσαι πολύ αγενής γιατί δεν μπορείς να αιτιολογήσεις αυτά που υποστηρίζεις στον τίτλο του τοπικ.. γιαυτο άσε και τους άλλους αφού δεν ισχύει ότι θα είναι 50% γρηγορότερος από i7, μιας και τα κουτιά τους γράφουν ότι πλησιάζουν, όχι 50% καλύτερος.. να εκφέρουν της απόψεις τους, δεν έχεις το δικαίωμα να μιλάς έτσι σε μελλοντικούς αγοραστές). Έξω έχουν πέσει στης 400 λίρες.. ποιο κάτω από 500.. Και θέλω να πιστεύω ότι θα πέσουν και άλλο όταν βγει ο μπουλντόζας, απλά δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει να πας σε τέτοια πλατφόρμα τότε (1366) που θα βγουν και από της 2 πλευρές τα καινούργια..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Έξω έχουν πέσει στης 400 λίρες.. ποιο κάτω από 500.. Και θέλω να πιστεύω ότι θα πέσουν και άλλο όταν βγει ο μπουλντόζας, απλά δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει να πας σε τέτοια πλατφόρμα τότε (1366) που θα βγουν και από της 2 πλευρές τα καινούργια.. http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=CP-338-IN&groupid=701&catid=6&subcat=1272 οκ όχι το φτηνότερο αγγλικό eshop αλλά 434.39 λίρες είναι παρά μισό euro 500...χωρίς μεταφορικά ασφαλώς...
zanzavar Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Έξω έχουν πέσει στης 400 λίρες.. ποιο κάτω από 500.. Και θέλω να πιστεύω ότι θα πέσουν και άλλο όταν βγει ο μπουλντόζας, απλά δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει να πας σε τέτοια πλατφόρμα τότε (1366) που θα βγουν και από της 2 πλευρές τα καινούργια.. Μην κάνεις ότι κατηγορείς, δημιουργία εντυπώσεων. Δεν υπάρχει αυτή η τιμή που λες, και η τιμή που σου έδωσε ο Thresh είναι με 10 λίρες έκπτωση. Η τιμή που λες, 400 λίρες, απλά δεν υπάρχει! Αλλά δεν με απασχολεί και πολύ αυτό. Αυτό που θέλω να πω είναι μία παράκληση: μην υποστηρίξεις την πλατφόρμα 1366 για αγορά σε 6 μήνες, σε παρακαλώ δλδ! Πόσο μάλλον όταν θα υπάρχει και η νέα πρόταση της Intel πιο μετά.
Orifiel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Ποια δημιουργία εντυπώσεων, με τίτλο επιστημονικής φαντασίας? Δεν έκανα εγώ αναφορά στο 1366 σοκετ, μάλλον δεν διαβάζεις με σειρά τα μηνύματα.. άλλος το ανέφερε. Ούτε κατηγορώ, είναι κάτι που φαίνετε, με αποδείξεις.(άσχετο με την αναφορά στο 1366 ) Υποτίθεται ότι είναι τοπικ για πληροφόρηση δυνατοτήτων, άλλα από τον τίτλο και το περιεχόμενο... Θα μπορούσε να αλλάξει ο τίτλος γενικότερα σε « φήμες περί bulldozer” όχι κάτι το δεδομένο.. παραπληροφορείται τον κόσμο.. πάμε παρακάτω. Δεν αξίζει τον κόπο. Από ότι φάνηκε, άλλα λέει η amd και άλλα ο τίτλος του τοπικ..
caution Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 16 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 16 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος --- delete me ---
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Από ότι φάνηκε, άλλα λέει η amd και άλλα ο τίτλος του τοπικ.. Μηπως (λεω μηπως) παραβλεπεις οτι το τοπικ ανοιχτηκε και ενα 2μηνακι (+) πριν? Αυτες τις πληροφοριες ειχαμε τοτε, αυτος ο τιτλος μπηκε. Fact, end of story. Τι αλλο προβλημα υπαρχει? Εφοσον ΔΕΝ ξερουμε σε τι επιπεδα ακριβως αποδοσης και τιμης θα κινηθει, αλλα ουτε καν καποια πιο συγκεκριμενα χαρακτηριστικα, το να κουβεντιαζετε για λιγο πανω, λιγο κατω απο Ιντελ και 2600 και s1366 ειναι ολα μια τρυπα στο νερο. Μολις υπαρχουν πληροφοριες θα τις δουμε.
yiannis_1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Ας μας περάσει λίγο το κατοχικό σύνδρομο σε θέματα ισχύς. Δόξασυ το θεό γκάζι εχουμε άφθονο και σε σχετικά καλές τιμές. Η AMD εχει βάλει ενα λιθαράκι σε αυτό και πρέπει να το αναγνωρίσουμε όλοι αυτό. Ακόμα και όσοι γευόμαστε το γκάζι αποκλειστικά απο την ιντέλ.
zanzavar Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Βρε orifiel, όταν λες ότι ο 970 κυκλοφορεί στα 400€ πλέον (μετά τα κάνεις 400 λίρες) και τελικά στην ελληνική αγορά υπάρχει από 540€ ελάχιστη (και στο εξωτερικό χωρίς μεταφορικά στα 500€) τότε 2 επιλογές υπάρχουν: ή λες sorry παίδες, δικό μου λάθος ή δημιουργείς εντυπώσεις. Αν υπάρχει άλλη περίπτωση θέλω να την ακούσω. Τώρα για το 1366: 1)προσωπικά χέ......κα αν θα είναι πιο γρήγοροι οι νέοι της ΑΜD, το κόστος της πλατφόρμας αυτής είναι για γέλια και μόνο. 2)εσύ είπες αν θα συμφέρει η αγορά της σε 7-8 μήνες από τώρα, και εγώ είπα ότι σε παρακαλώ να μην το κάνεις, δε συνέκρινα τίποτα με τίποτα και δεν είπα τίποτα άλλο. Και όσο για τον τίτλο του topic τα έχουμε πει ξανά (ίσως άλλοι δεν τα έχουν διαβάσει..... εγώ τα έχω διαβάσει, ψάξε πάλι να τους/τον βρεις) και έχω βαρεθεί αυτή την χαζή αντιπαράθεση. Τύποις ο τίτλος της είδησης δεν είναι λάθος γιατί είναι αντιγραφή από το κείμενο της είδησης όπου και παρατίθεται. Υπερβολή/διαφήμιση/φήμη ίσως, παραπληροφόρηση όχι (κατά τη γνώμη μου πάντα). Και μία παρατήρηση ακόμα, στο τελευταίο σου post χρησιμοποιείς το δεύτερο πληθυντικό λίγο περίεργα: "παραπληροφορείται τον κόσμο..". Δεν ήμουν στην ομάδα σύνταξης της είδησης ούτε είχα καμία ανάμιξη σε αυτή. Ούτε έγραψα ποτέ και πουθενά ότι θα είναι 50% πιο γρήγορος από τίποτα. Και ποιος είπε που και πότε ότι η AMD υποστήριξε κάπου ότι είναι 50% πιο γρήγορη από i7 και Phenom II? Κανείς...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Και μία παρατήρηση ακόμα, στο τελευταίο σου post χρησιμοποιείς το δεύτερο πληθυντικό λίγο περίεργα: "παραπληροφορείται τον κόσμο..". Ο κοσμος παραπληροφορειται ή εσεις παραπληροφορειτε τον κοσμο? Ειναι απλα ανορθογραφα γραμμενο και βγαζει πολλα νοηματα που αντιφασκουν. Αλλα απορω τι καθεσαι κι ασχολεισαι ακομα
nikos21aek Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Εντωμεταξύ η είδηση είναι παλιά και αναφέρεται στους s1366 quad και στους thuban και όχι δεν παίζει να παραπληροφορεί.Είναι μια αρκετά μέτρια πρόβλεψη για τις επιδόσεις των επεξεργαστών.Αν δεν περάσουν 50% την προηγούμενη πλατφόρμα(σε real life εφαρμογές-σε bench του anand κτλ κατά 99% θα είναι πιο κάτω και από c2Q ) τότε δεν θα υπάρχει και λόγος να βγάλουν καινούριους επεξεργαστές.Εγώ είμαι σίγουρος ότι κάπου εκεί θα κινηθούν οι Quads FX.Τώρα αν περνούσαν και σε μια νύχτα τους sandy ε τότε σίγουρα θα είχαμε τρελή ανατροπή σκηνικού.Δεν γίνεται κάτι τέτοιο imho.Τους Sandy αν τους περάσει θα τους περάσουν οι 8core(που και αυτό το πιστεύω.8 threads vs 8 cores η λογική λέει ότι θα βγει το δεύτερο πιο πάνω) για να βγάλει στα καπάκια η intel τους δικούς της νέους και να αποκατασταθούν οι ισορροπίες.Απλά θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό.Κάτι το οποίο δεν θα επιτρέπει στην intel να υπερτιμολογεί όπου θέλει τους επεξεργαστές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.