Προς το περιεχόμενο

50% πιο γρήγορος ο 8πύρηνος «Ταυροκαρχαρίας» της AMD απο τους Core i7 και Phenom II

grimpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάντως αυτά τα διαφημιστικά ποτέ δεν μου άρεσαν.Τι system;Δυσανάλογες συγκρίσεις συστημάτων όπως βολεύει τις 9 στις 10 φορές.Ας βάζαν καλύτερα τιμή να καταλάβουμε και τι παίζει.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

ναι system price στα 700$ με cpu των 300$ :lol: :lol:

ας βαζαν καλυτερα price σκετο, αλλα αν κρινουμε με την αναλογια των sandy καταλαβαινουμε στα ποσα θα κυμαινονται...

Γιατι οχι, μια χαρα συστημα βγαινει με τα υπολοιπα 400 :P laugh.giflaugh.gif

Δημοσ.

Οι sandy bridge έχουν ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ρε. :-D

Στάνταρ κάτι τέτοιο παίζει στο σύστημα της σύγκρισης.Αν και όντως μια χαρά σύστημα βγαίνει.Απλά όχι τέρμα high end που υποτίθεται για αυτή την κατηγορία είναι οι cpus.

• Moderators
Δημοσ.

Και εγω στο virtual PC που συνεθεσα στα γρηγορα με 400$, dedicated vga του 50ρικου εβαλα στο αντιστοιχο AMD, μη σκας! :P

Δημοσ.

zambl.png

Ελπίζω να ειναι fake (αν και δεν φενεται για fake )

Superior Positioning to Intel than Phenom ...

Δεν θέλουμε positioning βρε. Dominance θέλουμε .

Μου χάλασε τη μέρα ...

Δημοσ.

Νομίζω ότι εδώ την έχεις πατήσει λιγάκι, το L2 Cache στους Bulldozer είναι Inclusive και μοιράζεται με τους 2 Integer πυρήνες μέσα σε ένα Module, μια λαμπρή ιδέα που παρουσίασε η Intel στους Core 2 πριν περάσει στην Server τεχνοσοφία με τους Nehalem ακολουθώντας την AMD και τον Barcelona με τα μικρά L2 caches... Διαπιστώνουμε πως αλλάξαν οι ρόλοι και οι καιροί... Φυσικά όλοι οι χρήστες Core 2 γνωρίζουν πόσο πολύ βοηθάει ένα άπλετο και γρήγορο L2 Cache που μοιράζεται στους 2 πυρήνες και επικοινωνεί και με το L1, ήταν αυτό που έσωσε την Intel από το τεράστιο πρόβλημα που είχε με τον μη ενσωματωμένο memory controller.

Καλά, ηρέμησε φίλε μου! Δεν την έχω πατήσει πιστεύω με τίποτα. Το είπα ότι δε γνωρίζω πως λειτουργεί ακριβώς η L2 στη νέα αρχιτεκτονική, και μου ακούγονται μπόλικα τα 8ΜΒ L2 δεδομένου ότι μέχρι τώρα είχαν 256-512ΚΒ ανά πυρήνα.

Δημοσ.
Δεν θέλουμε positioning βρε. Dominance θέλουμε .Μου χάλασε τη μέρα ...

Ισα ισα,δεν θελουμε να ξεπερασει την Intel η AMD.Εγω προσωπικα θελω τα προιοντα της λιγο,ελαχιστα,κατωτερα απο αυτα της Intel.Για να τα αγοραζω σε καταπληκτικες τιμες.

• Moderators
Δημοσ.

Ισα ισα,δεν θελουμε να ξεπερασει την Intel η AMD.Εγω προσωπικα θελω τα προιοντα της λιγο,ελαχιστα,κατωτερα απο αυτα της Intel.Για να τα αγοραζω σε καταπληκτικες τιμες.

Αυτο νομιζω ηθελε να πει κι ο φιλος που quotαρες, απλα για το 6core μοντελο ;)

Δημοσ.

μπορει καποιος να κανει μια συντομη περιγραφη απο τα διαφορα γραφήματα να καταλαβουμε τελικα τι παιζει?εν τέλη συμφωνα με οσα γνωριζουμε θα ξεπερνουν τις επιδοσεις των sandy bridge?η θα ειναι ελαφρως υποδιαιστεροι οποτε θα ειναι και ελαφρως πιο φτηνοι?

Δημοσ.

μπορει καποιος να κανει μια συντομη περιγραφη απο τα διαφορα γραφήματα να καταλαβουμε τελικα τι παιζει?εν τέλη συμφωνα με οσα γνωριζουμε θα ξεπερνουν τις επιδοσεις των sandy bridge?η θα ειναι ελαφρως υποδιαιστεροι οποτε θα ειναι και ελαφρως πιο φτηνοι?

Τίποτα δεν καταλαβαίνεις από τα γραφήματα.Μερικά χαρακτηριστικά μόνο για L2,L3 cache που τα ξέραμε,και σε ποιά κατηγορία θα κινηθούν.

Οι LIano θα κινηθούν σε κατηγορίες συστημάτων μέχρι 700$ και από εκεί και πάνω θα είναι οι FX που θα παίζουν στην ίδια κατηγορία με τους Sandy Bridge της intel.Τώρα αν θα είναι πιο γρήγοροι,πιο φθηνοί,πιο ακριβοί δεν μπορείς να το ξέρεις χωρίς να έχουμε ακόμη τίποτα στα χέρια μας.Από τα συμφραζόμενα αν έχει βάση το γράφημα θα ξεκινάει ο Quad από τα 150€ πάνω κάτω,ο 6core στο 200άρι και οι 8core ταβάνι.Παίζει και σενάριο να υπάρχει και ένας 8core που θα είναι πολύ πάνω από τους υπόλοιπους.

Δημοσ.

Σωστός! :rolleyes:

Δημοσ.

Τι λίγο.. βαλε λίγο ακόμα.. (με τους υπάρχων επεξεργαστές)

Αν δεν ξεπερνά τον 2600 και κοστίζει τα ίδια λεφτά με τον 2600 τότε? Το OC? Εμένα προσωπικά το oc δεν με απασχολεί.. αν δεν σκαμπάζει από την μαμά του..

Πάλι καλά που θα βγει σε κάνα δίμηνο έτσι ώστε να κρίνω και αγοράσω (αν είναι χειρότερο σε στοκ, αντιος αμιγκος για άλλη μια χρονιά).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...