Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μαλιστα. Καθε 1 λεπτο "I don't have something specific to say about that" και μπλαμπλαμπλα. Θα μπαινουν σε AM3+ και ειπε και για τα bulldozer modules. Ε τι να πω τωρα, nice...? Αφου αυτα τα ξεραμε.
nikos21aek Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Σιγά μην σου βγάλει και benches.Είπε και πως θα τρώνε καλό o/c και έτσι πως τον άκουσα κατάλαβα ότι έχουν βάλει στο μυαλό να ικανοποιήσουν και τους extreme ο/cers.Ξέρουμε και πως θα έχουν stock ψηλά ρολόγια 3,5-4Ghz.Δηλαδή πόσο θα πηγαίνουν;Αν δούμε 8 πυρήνες στα 5Ghz ο/ced θα είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Ναι, ομως δεν ειπε οτι θα υπαρχει καποιο higher binned κομματι οταν θα τα σκας, σε σχεση με τα πιο μικρα μοντελα. Οι μπανανες καραδοκουν
grimpr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Ναι, ομως δεν ειπε οτι θα υπαρχει καποιο higher binned κομματι οταν θα τα σκας, σε σχεση με τα πιο μικρα μοντελα. Οι μπανανες καραδοκουν Η αγορά των extreme overclockers και των επεξεργαστών των 1000 ευρώ είναι μια πολύ μικρή αγορά με μηδαμινά κέρδη ειδικά για μια μικρή εταιρεία σαν την AMD και ειδικά σαν μια αγορά όπως η Ελληνική είναι και παντελώς νεκρό σαν αγοραστικό κοινό, το overclocking θα γίνεται όλο και ποιο ακριβό hobby ειδικά απο την Intel, η μα*ακία των συνθετικών μπεντσοειδών θα γιγαντώνεται φτάνοντας και ξεπερνώντας επίπεδα audiophile και τα PC Exclusive Premium Games που συντηρούσαν την αγορά των GPU θα συρρικνώνονται, συγχαρητήρια Intel/Apple, κέρδισες!
benign Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Το θεμα ειναι,και αυτο το ανεφερε ο εκπροσωπος της AMD,να αγοραζουν οι overclockers και οι υπολοιποι πελατες cpu σε καλες τιμες,value οπως ανεφερε,και κλοκαροντας να ανεβαινουν σε εξαιρετικες επιδοσεις και οχι να βγαλουν πανακριβα μοντελα στυλ Intel.Θελουν να στοχοποιησουν το πλατυ κοινο και οχι ενα ποσοστο κατω του 1% της παγκοσμιας αγορας που εχει να δινει 1000 ευρω και ανωθεν για cpu. Απο την αλλη οντως κρατουν μυστικα τα χαρτια τους,ισως γιατι ξερουν οτι εχουν πολυ δυνατο προιον.Στην ιστορια της εταιρικης διπλωματιας,που μοιαζει με την διεθνη πολιτικη σκηνη γενικα,κρατας το κοινο σε σασπενς οταν θελεις να κανεις γερο μπαμ.Τοτε μονο σε συμφερει.Αντιθετα ,δεν χρονοτριβεις και τους κρατας σε αγωνια οταν ξερεις οτι εχεις μετριο προιον,γιατι τοτε η απογοητευση του κοινου θα ειναι πολυ μεγαλη και καηκες.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Η αγορά των extreme overclockers και των επεξεργαστών των 1000 ευρώ είναι μια πολύ μικρή αγορά με μηδαμινά κέρδη ειδικά για μια μικρή εταιρεία σαν την AMD και ειδικά σαν μια αγορά όπως η Ελληνική είναι και παντελώς νεκρό σαν αγοραστικό κοινό, το overclocking θα γίνεται όλο και ποιο ακριβό hobby ειδικά απο την Intel, η μα*ακία των συνθετικών μπεντσοειδών θα γιγαντώνεται φτάνοντας και ξεπερνώντας επίπεδα audiophile και τα PC Exclusive Premium Games που συντηρούσαν την αγορά των GPU θα συρρικνώνονται, συγχαρητήρια Intel/Apple, κέρδισες! Δεν τρελαθηκα ακομα για να παρω cpu του χιλιαρικου. Καλυτερα να παρω κανα μεταχειρισμενο παπί να κανω και τη δουλεια μου Απλα για να χουμε να λεμε το ανεφερα...!
grimpr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 4 εισερχόμενα Chips: Details Revealed. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20110313113629_Four_AMD_Bulldozer_Chips_Incoming_Details_Revealed.html
Anubis13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Σε ποια κατηγορία ανήκουν γνωρίζουμε? Η όλα τα FX είναι μια κατηγορία?
nikos21aek Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Ίδια είναι αλλά αν ισχύουν οι ονομασίες μάλλον οι δύο θα ξεφεύγουν.Πω 8core με 95W TDP.Αν είναι δυναμόν.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Σε ποια κατηγορία ανήκουν γνωρίζουμε? Η όλα τα FX είναι μια κατηγορία? FX = Zambezi = Enthusiast, μονο που το Enthusiast της AMD αναμενεται να ειναι πιο "προσιτο" στον καθενα μας απ ο,τι της Ιντελ. Πολυ ωραια! Details are hereeee!!! Αλλα θελουμε κι αλλα. Και για τα άλλα μοντελα.
Anubis13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Ευχαριστω παιδια..Νομιζα οτι η κατηγορια FX = Zambezi = Enthusiast θα περιειχε μοντελα με 6 και 8 πυρηνες και μπερδευτηκα
nikos21aek Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Εγώ θέλω να δω stock ρολόγια πάνω από 4Ghz! Ευχαριστω παιδια..Νομιζα οτι η κατηγορια FX = Zambezi = Enthusiast θα περιειχε μοντελα με 6 και 8 πυρηνες και μπερδευτηκα Δεν μπερδεύτηκες.Και με 4 πυρήνες θα έχει.Δες την φωτογραφία.
ten-ten Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 AMD Aims to Fight Core i7 “Sandy Bridge” with Bulldozer. Κέρμα θα ρίξω και θα δω τι να πάρω , γιατί έχω και ένα σύστημα που χαροπαλεύει και δεν ξέρω τι να κάνω. Τιμές απ ότι κατάλαβα 200-300 ευρώ καλές φαίνονται για καινούργια αρχιτεκτονική . Επιδόσεις (αν αληθεύουν τα παραπάνω)... τα έλεγα εγώ...ναι μεν καινούργια αρχιτεκτονική, καινοτομίες αλλά μην περιμένετε επανάσταση...δεν πέφτουν τα κάστρα σε μια μέρα (κοιτάξτε software μεριά ) Τέλος πάντων θα περιμένω ΑΜ3+ (Q2 2011)...έτσι για την αλλαγή .(ελπίζω να μην το μετανιώσω γιατί δεν τα έχω και κιούπια )
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Εγώ θέλω να δω stock ρολόγια πάνω από 4Ghz! Mε turbo ισως, αλλιως ζορικοτατο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.