Προς το περιεχόμενο

50% πιο γρήγορος ο 8πύρηνος «Ταυροκαρχαρίας» της AMD απο τους Core i7 και Phenom II

grimpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλα αν επιμενεις εσυ στην αλλη τοτε μηπως εισαι φτιαγμενος για Apple χρηστης και δεν το ηξερες? :devil:

Σσσσ... Κι η Apple μισο-AMD είναι τώρα. Του χρόνου τέτοια εποχή μπορεί να έχει και πλήρες κουστούμι :whistle:

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμενα ο δικος μου επεξεργαστης κοστισε 90 ευρω.Για πες μου το φτηνοτερο σε παρακαλω Φανη.

Ρώτα τον washcloud και τον κάθε washcloud που είναι με Ρ4 ακόμα και κάνει τα πάντα με αυτόν, αν χρειάζεσαι πραγματικά επεξεργαστή των 90€ με 4 πυρήνες.

Και στην τελική, αν εσύ τον αξιοποιείς στο έπακρο, ρώτα την πλειοψηφία των έξυπνων καταναλωτών που αγοράζουν AMD.

Καλά τα λέτε μερικοί, αλλά ώρες-ώρες βαριέμαι να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια για την κακόμοιρη και underestimated εταιρειούλα και την άλλη, την υπερεκτιμημένη.

Δημοσ.

Κοιτα λιγο δυσκολο να κανεις ''τα παντα'' με Pentium 4 εν ετει 2011,εκτος και αν αναφερεσαι σε old gaming,internet και απλες,βασικες εφαρμογες.Δεν νομιζω οτι ακομη και ενας καταναλωτης με οικονομικες δυσκολιες,πως δεν μπορει να αγορασει ενα φτηνο συστηματακι σημερα.Αλλα παρολα αυτα,αν προσεξες καλα το δικο μου σχολιο,εγω δεν εγραψα για underestimated AMD αλλα για overestimated Intel.Ουτε θεωρω την AMD εταιριουλα αλλα εταιριαρα.Εμενα προσωπικα βασει της μεχρι στιγμης πολιτικης της μου ειναι πολυ αγαπητη.Αν στο μελλον αλλαξει,βλεπουμε.

• Moderators
Δημοσ.

Ετσι, διαφημιζει το unlocked + ocable! Οχι σαν κατι αλλους που θελουν fee ενα 20ρικο για να μπορεις να κλοκαρεις. Ελεος!

Δημοσ.

Ας χαλαρώσουμε λίγο με την πιπίλα του συμφέροντος λέω εγώ, γιατί τη δουλειά μας την κάνουμε και με πολύ λιγότερα από Phenom II και κουραφέξαλα.

Κάποιοι μου θυμίζουν οπαδούς του tennis, που υποστηρίζουν πάντα τον «μικρότερο», και όχι την τσέπη τους πραγματικά.

Μα αυτό είναι το θέμα,ότι είμαστε σε εποχή που η επεξεργαστική ισχύ έχει ξεφύγει τελείως και υπάρχουν μια χαρά επεξεργαστές για όλα τα βαλάντια και αντί να κάνουμε και το σταυρό μας για αυτό κάθονται μερικοί και το πάνε οπαδικά.Αν δεν είχαν ας πούμε οι Phenom II επιτυχία θα έβγαινε sandybridge στα 200€;Ούτε για πλάκα.Αν δεν ετοίμαζε τώρα τους FX θα πέφταν τα 6core της intel στο 500€;Ακόμη στο 1000€ θα ήταν για να τους βλέπαμε και να γελάγαμε.Όλους τους βολεύει ο ανταγωνισμός.Και όλοι θα έπρεπε να παρακαλάνε τα νέα chip της AMD να είναι καλά.Και το επίσης σίγουρο είναι πως αν τα chip είναι πολύ καλά δεν πρόκειται να τα τιμολογήσει η AMD σε ξεφτίλα τιμή.Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα.Εταιρία πολυεθνική είναι που επειδή είναι πίσω παίζει με την τιμή για να επιβιώσει.Οι τιμές δηλαδή αποκλείεται να είναι στο 1000άρικο γιατί αν κάνει κάτι τέτοιο θα χάσει το παιχνίδι τελείως για εμένα.Αλλά δεν πρόκειται ας πούμε να έχει μια cpu επιπέδου 990Χ και να την ρίξει στο 300€.Ούτε για πλάκα.Αλλά αν υπάρχει μια cpu επιπέδου 990Χ στο 500€ χάλασε κανέναν;

Δημοσ.

nb94e1.jpg

Ωραίο Κουτί παντως...Grimpr

Αλλά δεν νομίζω να είναι πραγματικό.

Κάτι νεότερο από θέμα επιδόσεων υπάρχει ?

Αυτό με το chpset ισχύει ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...