Antonis3d Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας παιδιά, επειδή είμαι λίγο άσχετος με τα laptop θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε ένα laptop Μέχρι 600 ευρό για γενική χρήση και gaming. Είναι για έναν φίλο μου και το budget είναι λίγο περιορισμένο αλλά ζούμε σε δύσκολους καιρούς Βρήκα ένα εγώ αλλά δεν ξέρω αν αξίζει, αυτό ΕΔΩ Θέλω το μαγαζί να είναι Αθήνα μιας που εδώ μένει. Ευχαριστώ!
ss13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Πάρε αυτό http://www.skroutz.gr/s/298037/Lenovo-IdeaPad-Y560-320GB.html ό,τι καλύτερο αυτή την στιγμή !!
Antonis3d Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Καλό μου φαίνετε αλλά τι καλύτερο έχει από το TurboX? Ο επεξεργαστής του turbox δεν είναι καλύτερος? Κάρτα γραφικών έχει σίγουρα καλύτερη το lenovo πάντως
ss13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Turbo x vs Ibm lenovo like Zastava vs Ferrari ( δεν ειρωνεύομαι το zastava απλά σαν παράδειγμα το φέρνω ) , να το πω πιο απλά ένα από τα καλύτερα service παγκοσμίως και από την άλλη ανύπαρκτο service !!
panosflow Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δυσκολα (μην πω απίθανο) θα βρεις σε αυτα τα χρηματα καλυτερο σε specs laptop απο οτι το lenovo.. Ο 330 με τον 370 εχουν αμελητέα διαφορα σε καθημερινες συνθηκες ενω οι vga τους πολυ μεγαλη διαφορα.. Ποιοτητα το lenovo το ειδα απο κοντα δεν με ενθουασιασε..και πολυ γυαλιστερο για τα γουστα μου..Ο8ονη μετρια..Αλλα κατα τα αλλα super laptop για 600eur και με καλο service Τurbo x εχει ενας φιλος δεν του εχει βγαλει καποιο προβλημα (ακομη) αλλα πολυ ψεμα σαν κατασκευη.. Lenovo best value for money
Antonis3d Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Ok guys με πείσατε, θα του πω να πάρει το lenovo!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.