Crown Knight Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Εγώ σου προτείνω να πας εδώ: SAMSUNG UE40C6000 40'' LED LCD TV (829.00 €) http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE40C6000RKXXU/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=feature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 OK, έχω πειστεί οτι οι Plasma έχουν καλύτερη εικόνα. Το θέμα για μένα τώρα είναι σε τι μοντέλο πάμε. Από οτι έχω καταλάβει οι Panasonic θεωρούνται κορυφαίες, αλλά τα μοντέλα που υπάρχουν είναι αρκετά παλιά. Με το σκεπτικό οτι τα λεφτά που δίνεις δεν είναι και λίγα, είναι νομίζω λάθος να επενδύσεις σε παλιό μοντέλο. Αν κάνω λάθος με διορθώνεται... Άλλες εναλλακτικές υπάρχουν...; Ολες οι tv που σου προτειναν ειναι μοντελα 2010.Τον Απριλη ερχονται στην Ελλαδα τα μοντελα του 2011. Η g20 ειναι κορυφαια τηλεοραση για τα λεφτα που διαθετεις.Οι led lcd ή αλλιως φευτολεντ το μονο συν που εχουν ειναι το μικροτερο παχος.Αν σωνει και καλα θες να παρεις lcd παρε την samsung c650 Όποιος λέει ότι οι πλασμα είναι χειρότερες από τις LCD απλά είναι άσχετος με το αντικείμενο + 1924 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
u722 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Ολες οι tv που σου προτειναν ειναι μοντελα 2010.Τον Απριλη ερχονται στην Ελλαδα τα μοντελα του 2011. Η g20 ειναι κορυφαια τηλεοραση για τα λεφτα που διαθετεις.Οι led lcd ή αλλιως φευτολεντ το μονο συν που εχουν ειναι το μικροτερο παχος.Αν σωνει και καλα θες να παρεις lcd παρε την samsung c650 + 1924 Ξέρεις που μπορώ να βρω πληροφορίες για τα νέα μοντέλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Εγώ σου προτείνω να πας εδώ: SAMSUNG UE40C6000 40'' LED LCD TV (829.00 €) http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE40C6000RKXXU/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=feature Οχιιιιιιι LED. Με την καμια. Πολυ πλαστικουρα στα χρωματα και υπερβολικη φωτεινοτητα στα pixel. Εχει την 37" το φιλαρακι μου και δεν κανω πλακα δειχνει χειροτερα απο την "απλη" 40C652 που εχω. Το ειχα πει και σε αλλο thread οτι καλη και χρηση η 40c652 (πραγματικα απο τις καλυτερες αν οχι η καλυτερη LCD που εχω δει ποτε) αλλα την panasonic TX 42G20 που ειχα για περιπου 1 μηνα δεν την πιανει ουτε κατα διανοια. Στο σπιτι ειδικα που θα την ρυθμισεις και σωστα δεν υπαρχει καμια συγκριση. Πλασμα και παλι πλασμα απο εμενα (Panasonic κατα προτιμηση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.