pournaras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Ναι μωρε, με τις λεξεις παιζουμε. Ο βασικος ορος τουλαχιστον για μας, που εχουμε και αρκετα διαφορετικη γλωσσα, ειναι οτι με την εννοια αποκωδικοποιητη, εννοουμε και στο μελλον θα εννοουμε, ενα δεκτη ψηφιακου σηματος, ενω στην ουσια ειναι ενας δεκτης που εχει την παραπανω λειτουργια να μπορει να αποκρυπτογραφησει ενα κλειδωμενο σημα. Καποτε οταν ακουγα αποκωδικοποιητη, κι εβλεπα ενα δεκτη απο τα lidl ψιλοτσατιζομουν, τωρα πλεον το εχω συνηθισει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Ναι μωρε, με τις λεξεις παιζουμε. Ο βασικος ορος τουλαχιστον για μας, που εχουμε και αρκετα διαφορετικη γλωσσα, ειναι οτι με την εννοια αποκωδικοποιητη, εννοουμε και στο μελλον θα εννοουμε, ενα δεκτη ψηφιακου σηματος, ενω στην ουσια ειναι ενας δεκτης που εχει την παραπανω λειτουργια να μπορει να αποκρυπτογραφησει ενα κλειδωμενο σημα. Καποτε οταν ακουγα αποκωδικοποιητη, κι εβλεπα ενα δεκτη απο τα lidl ψιλοτσατιζομουν, τωρα πλεον το εχω συνηθισει Με τις λέξεις όντως παιζουμε αλλα.οπως εγώ ανέχομαι να μου την λενε οι γκαζοφονιαδες επειδή δε ξέρω τι είναι το μπουζί ετσι θέλω να διορθώνω, καλοπροαίρετα πάντα, αυτούς που κάνουν λάθος χρήση των τεχνολογικών όρων. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.