jean-paul Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα παιδια. εχω διπιστώσει οτι στον υπολογιστη μου οταν βλέπω ταινίες μου κανει σπασίπαματα στην εικονα στο πανω κατω. οταν κινειται η καμερα δεξια αριστερα δεν εχει προβλημα. γιατι ?το λαπτοπ μου δεν ειναι παλιο. μπορειτε να με βοηθείσετε. πρεπει να ειναι θεμα ρυθμισεων. χρησιμοποιω gom player kai vlc media player.μου το κανει και στα δυο. den μιλαω μονο για γρηγορες σκηνες αλλα και για αργες ευχαριστω εκ των προτερων
fordakias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Είχα παρόμοιο πρόβληματα στο PC μου με τα Windows XP. Άλλαξα τους codec και έστρωσε. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις FFDShow.
filip123go Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Επίσης, ένα update στους driver της gpu πιστεύω θα βοηθούσε... Και δοκίμασε και τον kmplayer..!
jean-paul Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Είχα παρόμοιο πρόβληματα στο PC μου με τα Windows XP. Άλλαξα τους codec και έστρωσε. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις FFDShow. codecs δεν εχω καεβασει. ο,τι ειχε μεσα το gom player. na περασω απο πανω το ffdshow?
fordakias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Ναι...απο πάνω δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης καλό είναι και το K-Lite Codec Pack
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.