manosfp Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Το χτύπησα κι εγώ, ευχαριστώ για την ενημέρωση.
instinct21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 παρακαλω φιλε μου να εισαι καλα... καλοχρησιμοποιητο να ειναι, καλα παιχνιδια
lionheart75 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Τελικά έχουμε αρρωστήσει με αυτό το thread! Το χτύπησα και γω, ότι πρέπει για το killzone που έχει μείνει στην άκρη εξαιτίας του χειριστήριου. thanks for the info mate.
moldovan20 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Τελικά έχουμε αρρωστήσει με αυτό το thread! Το χτύπησα και γω, ότι πρέπει για το killzone που έχει μείνει στην άκρη εξαιτίας του χειριστήριου. thanks for the info mate. Όχι που δε θα έπαιρνες εσύ :lol:
lionheart75 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Όχι που δε θα έπαιρνες εσύ :lol: Ρε συ 18 λιρόνια είναι αυτά, τι ψυχή έχουν? Kαι πραγματικά το killzone με το χειριστήριο δεν παλεύεται.
Thrylos7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 αγορασε επιτελους pc και πετα το παλιο playstation που ειναι για 11χρονα που δεν μπορουν να κανουν φορματ μονα τους και ελα στην παρεα μας φανταρε να δεις πως παιζετε το cod οπως του αρμοζει Ρε μια ζωη PC ειχα (και εχω), απο κονσολες περασα κατευθειαν απο το master system που ειχα στα 10 μου στο xbox360 στα 24 μου Ε μετα πηρα και ενα ps3 λογω απληστειας... Το θεμα ειναι οτι πουλησα τον i7 1366 λογω sandy bridge πριν κανενα μηνα, αλλα τωρα δεν εχω τα λεφτα να αγορασω, θελω ενα 700αρι για τη συνθεση που μου χρειαζεται. Οποτε αφου εχω μεινει με το μικρο μηχανημα (core2 6600, ati 5670) ε τι να παιξεις με την 5670, για τα μπαζα ειναι... Τεσπα καλο ειναι να υπαρχει τροπος και στις κονσολες να παιξεις σαν ανθρωπος ακομα και να εχεις PC... Για το Killzone3 παντως που λετε, εχετε υποψην σας οτι θα ειναι move compatible? Ισως ετσι ειναι ακομα καλυτερα και απο ποντικι... ΥΓ: το εχω ριξει σε Quake Live, που ουτε απαιτησεις εχει, και μου θυμιζει και τα παλια...
manosfp Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Τελικά έχουμε αρρωστήσει με αυτό το thread! Το χτύπησα και γω, ότι πρέπει για το killzone που έχει μείνει στην άκρη εξαιτίας του χειριστήριου. thanks for the info mate. πλάκα-πλάκα το παρόν thread μου έχει κοστίσει πάνω απο 1000 ευρώ... Αλλά μ'αρέσει γιατί και να τα βαρεθώ όλα αυτά που έχω μαζέψει θα τα πουλήσω αν όχι με κέρδος τουλάχιστον στην τιμή που τα αγόρασα!
Thrylos7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Το παρελαβα χτες εγω....και δε με βολεψε καθολου. Ειναι σιγουρα βελτιωση απο το Dualshock3, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ερχεσαι σε επιπεδα ακριβειας PC mouse. Το χρησιμοποιησα ακριβως 5 λεπτα και παλι στη συσκευασια του....23 ευρω κοστισε, αν θελει κανεις να το παρει και βαριεται να περιμενει τις 10 μερες ας μου δωσει ενα 20ρικο να το ξεφορτωθω....thx
downhill Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 thanks φίλε instinc21, ωραία πρόταση, θα τσιμπήσω κι εγώ ένα.
Aias Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Απλα να αναφερω για το thehut οτι ειναι απο τα καλυτερα site που εχω αγορασει.Ειχα παρει το L4D2 και κανανε λαθος και μου στειλανε για xbox360 αντι pc.Τους το εστειλα πισω και οχι μονο μου εστειλαν με δικα τους εξοδα το αλλο (οπως οφειλαν βεβαια) αλλα μου βαλανε στην καρτα μου και τα εξοδα που ειχα πληρωσει για την επιστροφη.
LouCi4er Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Το παρελαβα χτες εγω....και δε με βολεψε καθολου. Ειναι σιγουρα βελτιωση απο το Dualshock3, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ερχεσαι σε επιπεδα ακριβειας PC mouse. Το χρησιμοποιησα ακριβως 5 λεπτα και παλι στη συσκευασια του....23 ευρω κοστισε, αν θελει κανεις να το παρει και βαριεται να περιμενει τις 10 μερες ας μου δωσει ενα 20ρικο να το ξεφορτωθω....thx Αυτο ειναι το θεμα.Θα ειναι σιγουρα πολυ καλυτερα απο το χειριστηριο αλλα σε καμια περιπτωση δεν αγγιζει καν χειρισμους PC.Η αληθεια ειναι οτι τα fps φτιαχτηκαν για PC,σε κονσολες απλα δεν παλευονται.Ειχα παιξει το black ops στον υπολογιστη μου και μετα απο κανενα μηνα το πηρε ο φιλος να το παιξει στο ps3.Ξενερωσα την ζωη μου.Πληκτρολογιο-ποντικι-fps πανε πακετο.Βεβαια ειναι πολυ φτηνο το συγκεκριμενο και απο περιεργεια και μονο αξιζει να το παρει καποιος.
BRAXOS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 να το ψαξετε λιγο παιδια γιατι το αντιστοιχο fragnstein δεν παιζει σε 3.50 και πανω. για περασμενα ποστ να αναφερω οτι δεν μπορεις να βαλεις οποιοδηποτε ποντικι ή πληκτρολογιο στο ps3 γιατι δεν θα παιζει.
Thrylos7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Την τελευταια εκδοση εχω, 3.60 και παιζει σωστα...απλα αμα εισαι μαθημενος αλλιως....απλα ΔΕΝ. Για κονσολακηδες ειναι μια χαρα, και εν μερει cheating στο online...
manosfp Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Καλό το thehut, δε λέω. 15 μέρες όμως πέρασαν κι ακόμα να μου στείλει την παραγγελία μου... Το χτύπησα κι εγώ, ευχαριστώ για την ενημέρωση.
originalhoyas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Ρε συ 18 λιρόνια είναι αυτά, τι ψυχή έχουν? Kαι πραγματικά το killzone με το χειριστήριο δεν παλεύεται. Το 1 εννοείτε; Γιατί το 2 το τέλειωσα μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.