Προς το περιεχόμενο

Hardcore Crashes

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και πως είσαι 100% σίγουρη ότι δεν ήταν πρόβλημα απο κλοκάρισμα της cpu?? είχες τρέξει stability tests? και αν ναι ποια και για πόσο?

γιατί αν απο τη στιγμή που τώρα δεν έχεις κολλήματα και περνάς και furmark κανονικά μην είσαι τόσο σίγουρη ότι ήταν η κάρτα και όχι η cpu...

το ότι σκάλωσε με τη νέα κάρτα και όχι πριν μπορεί να είναι απλά τυχαίο

Ναι.

νταξ τόσο τραγικές διαφορές δε μπορεί να είναι για την ίδια κάρτα μιλάμε υψηλότερα χρονισμένη..

κοίτα πως θα πάει για μερικές μέρες με τη cpu όπως την έχεις τώρα και μετα δοκίμασε με το gpu-tool

Να βρεις max κλόκια...μετά κατεβασέ τα λίγο και ξανατέσταρε με furmark ένα μισάωρο...

έτσι βασανίσου :P

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό σου το σκέφτηκες καθόλου?

αποκλείεις να είναι εκεί το πρόβλημα?

Δεν είμαι σίγουρη, ίσα ίσα που ξέρω πως όταν πάω σε 6 μηνάκια σε CF θα χρειαστώ άλλο PSU. Ένα modular seasonic των 500w έχω, και πρέπει να είναι ίσα-ίσα για τέτοιο σύστημα με 5 HDDs κιόλας.

Θα το αφήσω όπως έχει, και θα λιώσω μερικά Games να δω. Αν για 2 μέρες δεν μου κάνει τίποτα, θα πάω σε stable O/C της 6870 και θα αρχίζω να περιορίζω από CPU σε GPU και από GPU σε PSU. (Έχω 3 Rigs στο δωμάτιό μου, θα είναι εύκολο)

Ευχαριστώ για το χρόνο σας ε..

Δημοσ.

ε δε νομίζω να είναι θέμα psu τα seasonic είναι σκυλιά δε καταλαβαίνουν...

τέσταρε ανελέητα μόνο έτσι θα καταλάβεις τι παίζει, αν και εγώ πιστεύω ότι έχει να κάνει με τη cpu :)

Δημοσ.

Τώρα τι να πω γ__ω τη γκαντεμιά μου; Όπως σας τα περιέγραψα όλα, έφυγα 10 λεπτά από το σπίτι και τον άφησα στο desktop με 3 chrome ανοιχτά και 1 winamp. Γύρισα και τον βρήκα στην Log-in Screen των Windows. Μόλις μπήκα το κλασσικό "Windows has recovered from an unexpected error.."

Το είχα πετύχει μια φορά να γίνεται μπροστά μου, απλά έκανε reboot.. περιμένει λίγο στην screen που βάζεις "Run windows normally" και μετά από λίγο το επιλέγει αυτόματα.. U know..

Σκατά. Η Seasonic για μένα είναι η καλύτερη κατασκευάστρια PSU, απλά τα Watt όπως και να το κάνεις είναι τσίμα-τσίμα. Και πάλι δε πιστεύω να φταίει το PSU, τι σκατά να δοκιμάσω όμως τώρα;

Δημοσ.

και πως είσαι 100% σίγουρη ότι δεν ήταν πρόβλημα απο κλοκάρισμα της cpu?? είχες τρέξει stability tests? και αν ναι ποια και για πόσο?

γιατί αν απο τη στιγμή που τώρα δεν έχεις κολλήματα και περνάς και furmark κανονικά μην είσαι τόσο σίγουρη ότι ήταν η κάρτα και όχι η cpu...

το ότι σκάλωσε με τη νέα κάρτα και όχι πριν μπορεί να είναι απλά τυχαίο

This. Αφού είσαι κομπλέ στο Furmark (και έχεις και χαμηλές θερμοκρασίες... θα έπρεπε να φοβόσουν αν η κάρτα δούλευε σε τίποτα 100c όπως η παλιά μου GTX295 με το fan στο 100% :P ), μάλλον κάτι άλλο έφταιγε για την αστάθειά σου. Το ότι το αφήνεις το PC και κλείνει προφανώς και δεν φταίει το τροφοδοτικό σου, μιας και τότε η κάρτα μπαίνει σε idle και πέφτουν τα ρολόγια, άρα σου ρουφάει και λιγότερο ρεύμα!

Με απλά λόγια, τρέξε furmark για ένα μισάωρο, τρέξε Prime95 για ένα μισάωρο και κάνε και ένα Memtest να δεις αν CPU/GPU/RAM είναι κομπλέ με το πείραγμα που τους έκανες. Αν σε αυτά είσαι rock stable, γύρισε σε παλιότερη έκδοση των Catalyst. Ναι, θα σου πάρει ώρα αλλά τότε θα ξέρεις σε τι απ' όλα σου κάνει την λαδιά!

Δημοσ.

γύρνα ότι έχει να κάνει cpu/ram στα default...τρέξε ένα μισάωρο furmark...αν δεις όλα ok τότε άσε τα

έτσι κανά 2 μέρες..αν δε κάνει νερά μάλλον κάτι δεν έκανες σωστά με το κλοκάρισμα..δώσε πληροφορίες

τι σύστημα έχεις και που το έτρεχες και με τι ρεύματα...επίσης δεν απάντησες stability test έτρεξες

κλοκαρισμένη?και αν ναι ποια και για πόσο..για μένα ένας γρήγορος τρόπος για να δεις αν είσαι σταθερή

είναι ένα intel burn test στο very high προσέχοντας θερμοκρασίες...αν περάσει αυτό του ρίχνω και ενα

occt μιας ώρας and that's it!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...