Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Επιτέλους! (ας ελπισουμε βεβαια οι εταιριες κινητής να το επιτρέψουν...)

Στο δίκτυο της Wind πάντως λειτουργεί μια χαρά!

:)

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

χαιρομαι για το πλαϊνο κουμπακι που το επαναφερανε , ηταν ηλιθια κινηση η προηγουμενη που κανανε στην 4.2 .

Μολις καταλαβουν οι Ελληνικες εταιρειες κινητης τι ειναι το wifi hotspot , θα το απαγορευσουν.

• Super Moderators
Δημοσ.

χαιρομαι για το πλαϊνο κουμπακι που το επαναφερανε , ηταν ηλιθια κινηση η προηγουμενη που κανανε στην 4.2 .

Μολις καταλαβουν οι Ελληνικες εταιρειες κινητης τι ειναι το wifi hotspot , θα το απαγορευσουν.

Και εγώ μετά θα τους "απαγορεύσω" με τη σειρά μου, το επιπλέον πάγιο που πληρώνω για τα 5gb.

cool.png

Δημοσ.

Στη vodafone όχι

20r39zd.jpg

to do list Αλέκου:

- να πάρω γάλα

- να βγάλω τα σκουπίδα

- να ρίξω μια ματιά στα προγράμματα της Wind για να μεταφέρω την σύνδεση μου

• Super Moderators
Δημοσ.

to do list Αλέκου:

- να πάρω γάλα

- να βγάλω τα σκουπίδα

- να ρίξω μια ματιά στα προγράμματα της Wind για να μεταφέρω την σύνδεση μου

Καλά μην τρελαίνεστε! Όταν η Wind φέρει και αυτή το iphone με τα αντίστοιχα προγράμματα, υποθέτω πως θα κοπεί επίσης...

cool.png

Δημοσ.

Πάλι καλα που σταματάνε τα updates στο 3G.. Κάθε περσυ και καλύτερα ήταν οι εκδόσεις του, απο εκει που ήταν μια χαρα κινητό το εχουν κάνει σχεδόν άχρηστο επειδή σέρνεται...ανάθεμα την ώρα που πηγα σε 4.xx Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω downgrade κρατοντας τις ρυθμίσεις μου;;;; Νομίζω πως οχι δυστυχώς..

Σχετικά με τη μασονεια της Voda με το tether δεν το καταλαβαίνω, πραγματικά δηλαδή... Κυρά μου δεν σου πληρώνω τα data???? δεν μου τα αφαιρεις όταν τα καταναλωνω και δεν με χρεωνεις μετα έτσι και περάσω το όριο μου???? Ε τι στο διάολο σε νοιάζει αν παίζω με tether για να στείλω ένα email σαν άνθρωπος απτο laptop ενώ είμαι ταξίδι η στο δρομο.... Έλεος ρε, έλεος!!!! Πάλι καλα που είμαι στη wind και δεν έχω συναντήσει ποτε πρόβλημα σε αυτο...

Δημοσ.

Σχετικά με τη μασονεια της Voda με το tether δεν το καταλαβαίνω, πραγματικά δηλαδή... Κυρά μου δεν σου πληρώνω τα data???? δεν μου τα αφαιρεις όταν τα καταναλωνω και δεν με χρεωνεις μετα έτσι και περάσω το όριο μου???? Ε τι στο διάολο σε νοιάζει αν παίζω με tether για να στείλω ένα email σαν άνθρωπος απτο laptop ενώ είμαι ταξίδι η στο δρομο.... Έλεος ρε, έλεος!!!! Πάλι καλα που είμαι στη wind και δεν έχω συναντήσει ποτε πρόβλημα σε αυτο...

Απ'οτι ειχα διαβασει καπου , οικονομικα το κοστος της χρησης data ειναι πολυ μεγαλο για τις εταιρειες.

Ολες πονταρουν στο οτι οι περισσοτεροι κανουν συμβολαια για 1,5GB οταν δεν καταναλωνουν ουτε 100ΜΒ απο το κινητο.

Αν αφησουν ομως το tether ελευθερο τοτε θα γινουν πολλοι περισσοτεροι αυτοι που θα εξαντλουν το 1,5GB.

Επισης αν οντως γινουν μοδα τα tablets με το tether δεν θα αναγκαζεσαι να εχεις 2 dataplan.

Oσο αυξανονται τα smartphones στην Ελλαδα τοσο πρεπει να ξεχναμε free υπηρεσιες οπως tethering , wifi hot spot κλπ.

Δημοσ.

Κυκλοφόρησε και το xcode 4 preview 6.

Μόνο το editor helping και η ενσωμάτωση του interface builder στο main ide εμένα μου φτάνουν σαν αλλαγές!

Δημοσ.

Απ'οτι ειχα διαβασει καπου , οικονομικα το κοστος της χρησης data ειναι πολυ μεγαλο για τις εταιρειες.

Ολες πονταρουν στο οτι οι περισσοτεροι κανουν συμβολαια για 1,5GB οταν δεν καταναλωνουν ουτε 100ΜΒ απο το κινητο.

Αν αφησουν ομως το tether ελευθερο τοτε θα γινουν πολλοι περισσοτεροι αυτοι που θα εξαντλουν το 1,5GB.

Επισης αν οντως γινουν μοδα τα tablets με το tether δεν θα αναγκαζεσαι να εχεις 2 dataplan.

Oσο αυξανονται τα smartphones στην Ελλαδα τοσο πρεπει να ξεχναμε free υπηρεσιες οπως tethering , wifi hot spot κλπ.

Ναι σε όλη τον υπόλοιπη ευρώπη έχω free tethering μέχρι και με το nokia του παππού μου, και στην ελλάδα θα παρακαλάω την apple και την vodafone !!!

δεν πάμε καλά !!

Δημοσ.

Εννοείται φιλε μου.Τι τους πέρασες κορόιδα να αφήσουν μια οικογένεια ή μια παρέα να μοιραζονται το 3G ή Wifi (για σταθερο adsl) ενός χρήστη.Ξέρεις για φραγκοφονιάδες είναι;Ρώτα κι εμένα που δουλεύω εκεί και ξέρω...

Ναι σε όλη τον υπόλοιπη ευρώπη έχω free tethering μέχρι και με το nokia του παππού μου, και στην ελλάδα θα παρακαλάω την apple και την vodafone !!!

δεν πάμε καλά !!

Η Ελλαδα ΔΕΝ ειναι Ευρώπη.Ειναι μια τριτοκοσμική χώρα που έτυχε να βρίσκεται γεωγραφικά στην Ευρώπη.Οπότε δεν τιθεται θέμα για free wifi spots ή tethering εις τον αιώνα τον άπαντα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...