Προς το περιεχόμενο

Perfect World MMORPG

LeonTheProf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιζει κανεις σας Perfect World? Σκεφτομαι να το ξεκινησω αλλα δε ξερω που παν τα 4! :) Απο μια ψιλοκαλη ερευνα που εχω κανει αυτο μου φενεταιτο πιο ενδιαφερον free MMORPG.

Δημοσ.

Έχει όντως κόσμο μέσα.. αλλά είναι μεγάλη μούφα. Λόγοι;

OUTDATED. OUTDATED. OUTDATED. OUTDATED.

Αν αναγκαστικά πρέπει να ξεκινήσεις παλιάς γενιάς MMORPG (και σαφώς Free - Gaming HAS to be free), θα σου πρότεινα να κοιτάξεις με σειρά τα:

Divine Souls - Παίζει με WASD, αρκετά εξελιγμένο θα έλεγα αλλά atm είναι σε maintenance και περιμένουμε λίγες μέρες για να σηκώσουν τους officials.

Karos Online - Στυλάκι Lineage2, σχετικά φρέσκο με πάμπολλα classes για να επιλέξεις. Δεν έφτασα πολύ μακριά για να σου πω παραπάνω.

Requiem - Είχε έναν τόνο darkίλας μέσα του και αυτό μου άρεσε πολύ, με minor χρήση WASD και αρκετά ενδιαφέρον GP.

Archlord - Αν βρεις κάπου Server.

Cabal - Βρες καλό Private.

Και αν σου άρεσε το MU Online, παίξε το νέο παιχνιδάκι της Perfect World Entertainment (obviously της εταιρίας που έφτιαξε το Perfect World). Παίζω με τη παρέα μου και εκεί, και είναι ωραία απομίμηση του MU με μικρές καινοτομίες.

Έχω μπει και έχω παίξει σχεδόν όλα τα Free MMORPG (η MMOHut μου κλάνει), δεν βρήκα το παραμικρό ενδιαφέρον σε άλλους τίτλους..

Δημοσ.

To Cabal το δοκιμαζω τωρα, αυτο κι αν ειναι outdated, θα το συνεχισω ομως προς το προν να δω που θα βγαλει.

Η Perfect World Entertainment πιο παιχνιδι εχει που ναμοιαζει με το MU online?

Γενικα επειδη ψιλοβαρεθηκα το PVE ψαχνω να βρω τος παλιες καλες εποχες του L2, open pvp, castle siege, clan wars και τετοια.

Δημοσ.

To Cabal το δοκιμαζω τωρα, αυτο κι αν ειναι outdated, θα το συνεχισω ομως προς το προν να δω που θα βγαλει.

Outdated είναι ότι το έχουν πατήσει άλλα Games. Το συγκεκριμένο battle system, του CabalOnline, δεν το έχω ξαναδεί πουθενά και είναι ακόμα πολύ ενδιαφέρον θα έλεγα.

Η Perfect World Entertainment πιο παιχνιδι εχει που ναμοιαζει με το MU online?

Excuse me, Battle of the Immortals ονομάζεται. Έχουμε φτάσει ~55 level και PvP δεν είδαμε.. αλλά στο meta-game θα είναι ΜΟΝΟ PvP.

Γενικα επειδη ψιλοβαρεθηκα το PVE ψαχνω να βρω τος παλιες καλες εποχες του L2, open pvp, castle siege, clan wars και τετοια.

Το Karos φέρνει πολύ αγαπητέ. Μιας και είσαι σε δύσκολη θέση, σε ενημερώνω πως το Lineage2 βγάζει το μεγαλύτερο expansion που έχουμε δει. Η ονομασία του θα είναι Goddess of Destruction, και ακόμη και αν το έφαγα με το κουτάλι.. μου κινεί την περιέργεια να το κοιτάξω (φυσικά δεν γυρνάω στο L2) με τόσα νέα πράγματα που προσφέρει.

Lineage II: Goddess of Destruction update key features:

The biggest update ever since the game's launch, including:

34 new hunting grounds.

Over 60 new Raid bosses.

Over 400 new weapons and armor elements.

Enhanced interactions between characters.

A new method for characters to move between fields.

Awakening System.

Maximizes the abilities of each class by unlocking their Exclusive and Ultimate skills, in which you can take pride as part of your profession.

Fundamental changes in combat system.

Dynamic skills for a more thrilling, stylish combat experience.

Upgraded graphics.

Improved engine technology achieves more natural-looking, realistic visuals.

http://www.youtube.com/watch?v=J4gwbVumnqU&feature=player_embedded

Ιδού που επιλογές υπάρχουν λοιπόν, choose your destiny και υπομονή μέχρι τα next generation MMOG να κυκλοφορήσουν στο παρακμιακό μας εμπόριο. ;)

Δημοσ.

χμμμ.. πολύ καλό φαίνεται το expansion του Lineage 2, ξέρουμε release date? Καλά, το θέμα είναι ποτε θα είναι και διαθέσιμο στους private servers.

Atm, κατεβάζω το Battle of the Immortals να το ρίξω μια ματιά, δε φαίνεται κι άσχημο. Αν μου αρέσει πάντως θα σου κανω κι αλλες ερωτησουλες με pm, αν και θα πρεπει να το παιξω καμια δβομαδα υποθετω για να μπορεσω να μπω στο κλιμα.

Δημοσ.

Ότι θες.. γνωρίζω αρκετά για το BoI. Και σιγά που θα χρειαστείς μια week. Με λίγο εξωσχολικό διάβασμα είχα νιώσει εγκυκλοπαίδεια. Είναι πάναπλο MMOG.

Edit: Δεν υπάρχει release date για το μεγάλο Expansion.

Δημοσ.

Και εγώ τα έχω παίξει όλα τα mmo εκτος από TERA και c9 που τα περιμένω πως και πως ..(ώρες ώρες μου περνούν σκέψεις ότι θα τα παίξουν τα εγγόνια μου έτσι όπως πάνε με τα release dates για europe :mad: ). Το μονο που με κόλλησε, έχασα τον ύπνο μου τις μέρες και γενικά μπήκα σε μια nolifer κατάσταση ήταν το l2 (σε private φυσικά γιατί official έπαιξα και ξενέρωσα δεν είχε πλάκα )πριν πέντε χρονια και μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι το μονο που με έκανε να νιώσω τόσο έντονα τον ανταγωνισμό να διασκεδάσω τόσο το pvp, τα sieges κλπ. Τώρα έχω τρελά κέφια να παίξω ΤΕΡΑ, c9 και vindictus όταν μας κάνουν την χάρη να τα κάνουν release europe γιατί απότι φαίνεται μας έχουν γραμμένους. Δηλαδή θεωρώ γελοίο να έχει γίνει το vindictus released ΝΑ και ακόμα να μην έχουμε ούτε καν μια beta για europe (που είχαν ανακοινώσει ότι γίνει released eu μέσα στο 2010.!

Το perfect world για εμενα δεν αξίζει. Προφύλαξε την ψυχική σου ηρεμία με το να κρατηθείς μακριά του.

Δημοσ.

Έχουν πολλούς λόγους να μην συνεργάζονται την τριτοκοσμική EU.

To C9 δεν θα έρθει ποτέ από αυτά τα μέρη, άρα delete από το wishlist.

Δημοσ.

Έχουν πολλούς λόγους να μην συνεργάζονται την τριτοκοσμική EU.

To C9 δεν θα έρθει ποτέ από αυτά τα μέρη, άρα delete από το wishlist.

ΟoOo καλά τότε ... τουλάχιστον να καταφέρω να παίξω το TERA , μετά μπορώ να πεθάνω ήσυχος. :ph34r: Για το c9 το περίμενα ... ούτε καν site δεν έβγαλαν .. τι κρίμα .. και φαίνεται τόσο γ@..@το το gameplay του!

Δημοσ.

Από combat system τουλάχιστον είναι πολύ πιο μπροστά το C9 από το TERA, ίδρωνα στα PvP/TvT/GvG για να μη σου πω ακόμη και στο PvE. Απλά η NHN στο TERA ήθελε να φτιάξει κάτι διαφορετικό, και καλά έκανε.

Δημοσ.

Από combat system τουλάχιστον είναι πολύ πιο μπροστά το C9 από το TERA, ίδρωνα στα PvP/TvT/GvG για να μη σου πω ακόμη και στο PvE. Απλά η NHN στο TERA ήθελε να φτιάξει κάτι διαφορετικό, και καλά έκανε.

θενξ για τα ινφο αλλα έπεσα σε μελαγχολία :(

Μα τι τους κάναμε οι Ευρωπαίοι παίχτες και μας μισούν τόσο ? Ειδικά οι έλληνες που γεμίζουμε τα chat τους με greeklish και βρισιές και απειλές σε όλες τις γλώσσες! :lol: :blink: μα που θα βρούν άλλους παίχτες να ξέρουν από 10 χρονών βρισιές σε όλες τις γλώσσες ? :wacko: Πάντως από την κακή συμπεριφορά μερικών την πληρώνουμε όλοι!.. Μου άναψες φωτιές να δοκιμάσω να παίξω c9 στα κορεατικά ισα ισα για το gameplay! Αλλα λογικά θέλει KSSN όπως το TERA ε? <_<

Δημοσ.

Έχουνε και κοινό account οι συγκεκριμένοι δύο τίτλοι.

Υ.Γ: Και έλεγα κάτι μου θυμίζει το Avatar σου.. Από τις αγαπημένες μου ταινίες, nice.

Δημοσ.

Έχουνε και κοινό account οι συγκεκριμένοι δύο τίτλοι.

Υ.Γ: Και έλεγα κάτι μου θυμίζει το Avatar σου.. Από τις αγαπημένες μου ταινίες, nice.

Δηλαδή το ξεχνάω το c9 :(

Και εμένα , ίσως η αγαπημένη μου. Η μόνη ταινία που με άφησε αφού τελείωσε σε μια κατάσταση shock να περνάνε τόσες σκέψεις και εικόνες από την ζωή μου μπροστά στα ματια μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...