kapotaki Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ενας ειχαι ποιασει τα 3+++ με τιν δικι μου αν δεν τιν παλεωει θα τιν σπασω και ρευματα να δωσω ποιο πολυ παλι τπτ δεν κανω το δοκοιμασα εχεισ καμια καλι πρωτασι για μυτρικι 775 καλυτερι και καπωσ οικονομικι??? λες να δοκοιμασω να δωσω 1,4 ρευμα και να δω αν δουλεβει σταθερα??? και μετα αν ειναι να το ανεβασω????
outlaw star Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 δώσε 1,4 προσέχοντας τα temps και δοκίμασε πχ κάτι σε 322χ9 να δεις αν είναι σταθερός..αν πάλι δε δεις προκοπή δώσε ένα-δυο κλικ παραπάνω στο northbridge μπας και γίνει τίποτα αν και χλωμό το βλέπω..
outlaw star Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 είναι ο πολλαπλασιαστής λογικά εκεί πρέπει να είναι έτσι και αλλιώς ...στο bios πρέπει να υπάρχει αυτό και το ρυθμίζεις ...
kapotaki Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 δεν τον εχω βρει καπου ομως που λες να υπαρχει...???
outlaw star Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 δεν τον εχω βρει καπου ομως που λες να υπαρχει...??? για κοίτα αν έχει το bios καρτέλα advanced...εκεί κοίτα αν έχει κάτι σε multi...ratio ή τεσπα κάτι τέτοιο που λογικά θα έχει επιλογές απο 6 εώς 9
kapotaki Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 φιλε μου το βρικα το εβαλα *9 αλλα τπτ παλι επαιξα και με τα ρευματα αλλα παλι τπτ παλι μπαινω μεσα και μολισ αρχιζω να πρεσαρω κολλαει... δεν ξαιρω τι παιζει....μιπωσ εχεισ κατι στο μυαλο σου???
outlaw star Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ίσως με το να δώσεις λίγο ρεύμα στο north bridge και στο pll voltage...αυτή τη στιγμή επειδή πρέπει να κοιμηθώ δε μπορώ να σου πόσο θα το δω αύριο..καλό βράδυ
kapotaki Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 οκ κοιμισου και μιλαμε αυριο.... καλο βραδυ.... δεν κανω και εγω τπτ αλλο για σμρ... καλινυχτα...
outlaw star Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 δώσε στο nb 1,2v fsb termination voltage 1,3v και pll 1,5v στο northbridge ίσως να μπορείς να δώσεις και 1,3 αν και υποθέτω ότι το chipset δε θα έχει καμμιά ψύκτρα της προκοπής.. αν πάλι τίποτα ή τον αφήνεις στα 2,8 ή ξεκινάς να βασανίζεσαι με δοκιμές και διάφορα ρεύμαρα μπας και σου κάτσει.. αν και ζόρικο με αυτό το mobo (προσοχή στο termination voltage μη σου ξεφύγει πιο πάνω)
kapotaki Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 το nb μεχρι 1,2 παει.... fsb παει 1,3 το pll τι ειναι???
outlaw star Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 το nb μεχρι 1,2 παει.... fsb παει 1,3 το pll τι ειναι??? είναι κάποιο απο τα ρεύματα στο bios...η μητρική σου παίζει και να μην έχει μάλλον.. δοκίμασες με αυτές τις ρυθμίσεις??
kapotaki Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ναι αλλα τπτ... μαλλον δεν σηκψνει η μυτρικη
outlaw star Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 ναι αλλα τπτ... μαλλον δεν σηκψνει η μυτρικη τι να σου πω εγώ κάτι άλλο δε μπορώ να σκεφτώ!! αν την παλεύεις οικονομικώς πάρε μια ψύκτρα και μια μεταχειρισμένη μητρική με P45 chipset.. τότε λογικά τα 3 θα έρθουν πανεύκολα.. αλλιώς μείνε στα 2,8 με αυτή τη μητρική 400mhz δεν είναι άσχημα και μια χαρά cpu έχεις κρατάει ακόμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.