Προς το περιεχόμενο

Skype & κλήσεις εξωτερικού

CtrlFreak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, βρίσκομαι Γερμανία αυτήν την στιγμή και θα παραμείνω για 1 μήνα. Ψάχνω κάποιο οικονομικό τρόπο για να επικοινωνώ με τους συγγενείς μου

στην Ελλάδα.Με συμφέρει να αγοράσω μια μηνιαία συνδομή στο skype ή να αγοράσω μονάδες?? Αυτός που δέχετε την κλήση χρεώνεται??

Δημοσ.

Υπάρχουν και άλλα voip αν θες να παίρνεις σε σταθερά ή κινητά κι όχι μέσω νετ.

Χρησιμοποιώ το voipwise γι' αυτό το σκοπό. Βάζεις 10€ και μετά μιλάς τζάμπα σε σταθερά και τα 10€ μπορείς να τα ξοδέψεις σε κινητά (0,12€ το λεπτό).

EDIT: Εννοείται πως αυτός που δέχεται την κλήση, δε χρεώνεται.

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει τις voip λύσεις γιατι χρησιμοποιω το skype με συνδρομη. Είμαι απολυτα ικανοποιημένος με την ποιότητα ήχου και τη σταθερότητα. Αφου πας για ενα μηνα σου προτεινω να πληρώσεις συνδρομη των 7 ευρω για ολη την Ευρώπη. Έτσι θα παιρνεις απεριόριστα σε ολα τα σταθερα της Ελλάδας καθως και σε ολα τα σταθερα της Γερμανίας. Κάτι ακόμα με τις συνδρομές. Μπορεις να ρυθμίσεις το skype και να φαίνεται οποιοδήποτε νουμερο θες. Οπότε οταν παιρνεις κάποιον φίλο σου, δεν θα φαινεται αποκρυψη αλλά 0030697... ή καποιο γερμανικο νουμερο (π.χ. καρτοκινητό).

Αυτοί που λαμβάνουν την κλήση σου, δεν χρεώνονται. Δοκιμασμένα ολα αυτα που έγραψα.

Δημοσ.

Με το voipwise η ποιότητα είναι άψογη. Το χρησιμοποιώ εδώ κι έναν χρόνο για κλήσεις από Ολλανδία προς Ελλάδα (κι Ολλανδία φυσικά). Επίσης μπορείς κι εδώ να συνδέσεις τον αριθμό του κινητού σου με το account σου στο voipwise ώστε να ξέρουν οι δικοί σου ότι εσύ καλείς. Τα 10€ τα πληρώνεις μια φορά μόνο στην αρχή. Δεν υπάρχει μηνιαίο πάγιο.

Δημοσ.

Έκανα εγκατάσταση το voipwise αλλά λείπουν drivers από το λαπτοπ και δεν βρήκε το μικρόφωνο. Μάλλον το skype θα δοκιμάσω. Eυχαριστώ για την βοήθεια!! B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...