Αλισαχνη Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 πριν που εκανα επανεκκινηση μια χαρα ανοιξε. απλα δεν ξερω αν κολλησει αυριο η' μετα απο μερικες μερες. ελεγα αν υπαρχει τροπος να το ελεγξουμε απο την κονσολα αλλιως θα το δω εγω με τη χρηση. παντως οπως και να χει ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 quote for greater justice αν σου ξανασυμβεί το πρόβλημα, λάβε υπόψην τα παρακάτω. Καλωσήρθες. Συμφωνώ ότι η πιθανότητα να είναι θέμα hardware είναι μεγάλη. Μήπως ζεσταίνεται πολύ; Μπες στο BIOS και δες θερμοκρασίες. Πριν χρόνια είχα παρόμοιο πρόβλημα, και λύθηκε όταν απενεργοποίησα το "usplash", δηλ. αυτό με το σήμα του Ubuntu και τις τελίτσες όταν φορτώνει. Άν θυμάμαι καλά -ας με διορθώσει κάποιος- στην αρχή που επιλέγεις να φορτώσει το ubuntu πατάς e και σβήνεις το quiet splash απ'τη γραμμή του πυρήνα και μετά b για να μπουτάρει το σύστημα. άσχετο: με 512 mb ραμ, αξίζει νομίζω να δοκιμάσεις κάτι ελαφρύτερο απ'το gnome (π.χ. xfce). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλισαχνη Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Οκ. ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 twiner o δικαιος! :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 καλά ε, δε μ'αφήνεις σε χλωρό κλαρί. πάντως δε μπορώ να βλέπω αναφορά στο xfce να περνάει απαρατήρητη, ακόμα κι αν την έκανα εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 πάντως δε μπορώ να βλέπω αναφορά στο xfce να περνάει απαρατήρητη, ακόμα κι αν την έκανα εγώ. Το νεοτερο λεει τιποτα?? Το εχεις δοκιμασει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Xfce 4.8 is set to be pushed out to the public on January 16th, 2011. οπότε σε λίγες μέρες θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα mini review. http://www.youtube.com/watch?v=kRuX_87VFjI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλισαχνη Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ΠΡΟΣ: twiner άσχετο: με 512 mb ραμ, αξίζει νομίζω να δοκιμάσεις κάτι ελαφρύτερο απ'το gnome (π.χ. xfce). 1. Πως μπορω να βαλω αληθεια το παραπανω κειμενο σε πλαισιο οπως το χρησιμοποιειτε και 'σεις?? 2. Ωραια η ιδεα σου με το xfce αντι του gnome αν πιστευεις οτι θα με βολεψει περισσοτερο αλλα: ειναι δυσκολο να το αλλαξω μονη μου? πρεπει να εγκαταστησω καινουριο λειτουργικο απο την αρχη? η' απλα αλλαζω κατι στη κονσολα? και θα αλλαξει τιποτα ουσιαστικο στο περιβαλλον που χρησιμοποιω αυτη τη στιγμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 α) Βαζοντας το σε spoiler tags, δηλαδη αναμεσα σε [ spoiler ] και [ /spoiler ] χωρις τα κενα παντα. 2) Σαν πρωην χρηστης gnome και νυν χρηστης xfce στο λαπτοπ, μπορω να πω οτι το xfce 4.6 δεν αξιζει γιατι ειναι τιγκα στα bugs. Απο την αλλη, το lxde δεν ειναι ακομα αρκετα καλο για καθημερινη χρηση απο εναν αρχαριο και το gnome πλεον ειναι... αστα. Για να το βαλεις δινεις σε ενα τερματικο >sudo apt-get install xfce4 ή αν θελεις ολο το πακετο με ταπετσαριες κλπ >sudo apt-get install xubuntu-desktop Για να μπεις στο xfce κανεις logout και το επιλεγεις απο τη λιστα των sessions πριν κανεις login. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλισαχνη Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 οκ παραθεση ηθελα να κανω. Νομιζω το 'χω. [Βαζοντας το σε spoiler tags, δηλαδη αναμεσα σε [ spoiler ] και [ /spoiler ] χωρις τα κενα παντα.] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλισαχνη Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Παιδακια εχω προβλημα. Με τις αλλαγες που καναμε εχει χαλασει απιστευτα η ποιοτητα των ταινιων. Εχω μια φοβερη οθονη samsung 26' και δεν μπορω να δω ταινιες!! Πριν τις αλλαγες επαιζαν μια χαρα. Δηλαδη αν θελω να βλεπω ταινιες πρεπει να τα ξαναλλαξω και να κολανε τα linux? Δεν μπορω να χω και τα δυο? Μηπως η καλυτερη λυση ειναι να αγορασω καινουρια καρτα γραφικων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Σύστημα-->Διαχείριση Συστήματος-->Πρόσθετοι οδηγοί υλικού ποιόν οδηγό έχεις ενεργοποιημένο; πρέπει να είναι ο current. επίσης -καλού κακού- διέγραψε τυχόν xorg.conf: >sudo rm /etc/X11/xorg.conf και reboot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλισαχνη Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Το παραθυρο γραφει: Οδηγος γραφικων της NVIDIA (εκδοση 96) [Συνιστωμενο] Αυτο εννοεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 ναι αυτό πρέπει να είναι ενεργοποιημένο. και -καλού κακού- διέγραψε τυχόν xorg.conf. Παίξε βίντεο με το vlc media player και περιέγραψε μας το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.