DJ_Duker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Νομίζω ότι το πρόβλημα έγινε από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το mobile forum για ευκολότερo searching. Κάπου έχει βγει ανακοίνωση για αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Τελικά δουλεύει το TapaTalk με το Insomnia ? Μάλλον όχι, εκτός κι αν θέλει κάποιο trick ... Μπορεί κάποιος να κάνει κάτι γι' αυτό ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Τελικά δουλεύει το TapaTalk με το Insomnia ? Μάλλον όχι, εκτός κι αν θέλει κάποιο trick ... Μπορεί κάποιος να κάνει κάτι γι' αυτό ????? Δεν χρειάζεται πιά. Δες εδώ κι εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δεν χρειάζεται πιά. Δες εδώ κι εδώ. Εγώ καταρχήν έχω iPhone. Την εφαρμογή του Insomnia τη γνωρίζω, αλλά αλίμονο αν είχα μια εφαρμογή για κάθε forum στο οποίο συμμετέχω ! Δουλεύω το TapaTalk για τα περισσότερα (αν όχι ΟΛΑ) τα forum στα οποία συμμετέχω. Μέχρι πρόσφατα δούλευε και το Insomnia ... Έχει πλέον καταργηθεί αυτή η δυνατότητα ? Ας μας ενημερώσει κάποιος επίσημα, ή ας το ενεργοποιήσει κάποιος για όποιον/όποιους το χρησιμοποιούν (και πιστεύω δεν είναι λίγοι) ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 έχεις πάρει χαμπάρι ότι ποστάρεις στο thread του android, έτσι; offtopic: Όσο για το IPhone, είναι η κατεξοχήν πλατφόρμα στην οποία κάθε ίντερνετικη λειτουργία ή κάθε σελίδα έχει την δική της αποκλειστική εφαρμογή (αφού ο safari mobile είναι για χ@σιμο) οπότε δεν βλέπω γιατί να μην χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή του insomnia για iPhone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Τελικά δουλεύει το TapaTalk με το Insomnia ? Μάλλον όχι, εκτός κι αν θέλει κάποιο trick ... Μπορεί κάποιος να κάνει κάτι γι' αυτό ????? Ενας συμφορουμίτης ανέβασε το Back up του και οδηγίες για όσους θέλουν να παρακολουθούν το φόρουμ μέσω tapatalk ακόμα και τώρα που πέρα από τη Mobile version υπάρχει και το αντίστοιχο app όπως είπε ο φίλτατος arxaggelos. Δες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/358125-samsung-galaxy-s-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%bd%ce%b1%cf%85%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-android/page__view__findpost__p__3940959 (σελίδα 152 σχόλιο 1519 αν δεν σε πάει) pffffff για Iphone Λέγατε; Μ' αρέσει που έδωσα back up για android κινητό. Γράψτε λάθος μπερδεύτηκα. έχεις πάρει χαμπάρι ότι ποστάρεις στο thread του android, έτσι; xaxaxaxa respect απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Postάρω στο thread του Android για να μην ανοίγω δεύτερο, ίδιο ουσιαστικά, thread. Το αν ο Mobile Safari είναι για χέσιμο ... επειδή το λες εσύ ... ας μην ανοίξουμε VS. Όσο για το χωριστό App για τα πάντα ... εγώ συνηθίζω να έχω τα πάντα συμμαζεμένα και μου αρέσουν οι όλα σε ένα λύσεις, όπως το TapaTalk. Το οποίο δούλευε στο insomnia και αναρωτιέμαι γιατί καταργήθηκε. Αν ξέρει κανείς, ή αν κάποιος μπορεί να το φτιάξει, αυτού την απάντηση θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 για τον safari εννοείται ότι δεν θέλω να ανοίγω vs,είναι απλά η άποψη μου. Όσο για το ότι δεν θέλεις να ανοίγεις άλλο thread, ρε μαν αφού το thread αυτό είναι για android και εσύ ούτε καν ανέφερες στην αρχή ότι έχεις iP, πώς, περιμένεις ανάλογη απάντηση;Εξάλλου οι πλατφόρμες είναι εντελώς διαφορετικές και δεν σημαίνει ότι αν κάτι λειτουργεί ή άλλαξε στη μια, ισχύει το ίδιο και στην άλλη. Εν πάσει περιπτώσει, θα έλεγα να ποστάρεις και στο thread για iphone/ipod touch κάτι δεν νομίζω ότι θα θεωρηθεί διπλό ποστ από τους mods. Όχι τίποτε άλλο, αλλά εδώ είναι και πολύ λιγότερες οι πιθανότητες να το δει κάποιος που γνωρίζει να σου πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 OK. Αλλάζω thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.