kanesaxo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν το στόρυ. Εχει αγοράσει ο αδερφός μου καινουργιο μηχανάκι απο μια αντιπροσωπεία.Επειδή οι καιροί είναι δυσκολοι δε θα αναφέρω ακομη,ονόματα. Παρουσίασε λοιπόν ένα προβλημα σε μια πλακέτα.Ο αδερφός μου σα γνήσιος χάνος δεν ασχολείται και με το σπορ επαναπαυθηκε στο εξουσιοδοτημένο συνεργειο. Εντελει ηρθε κατ'αυτους η πλακέτα μετα απο ΕΝΑ ολόκληρο μήνα και ακουσον ακουσον.Ειπαν οτι κι αυτη ηρθε καμμένη. Τώρα ειναι ο 2ος μήνας χωρίς όχημα, το οποιο αγορασε επιτηδες καινουργιο για να μην...βγάζει προβήματα. Και εκει που τρελαίνομαι ειναι πως πλεον με υπηρεσίες κουριερ τα παντα ερχονται σε 3-4 μέρες... Επειδη δε γινεται πρακτικα να πάω αθήνα και να γινει το σώσε, πως μπορουμε να πιεσουμε? Ερωτώ γιατι παρολο που ειμαι στο χωρο τοσα χρονια, 1η φορά συνέβη κατι τοσο τρανταχτο. Μπορουμε να απειλησουμε ινκα και παρεμφερή? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Ηδη ο μικρος πληρωνει ενα μήνα,ταξι,εισητηρια κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Γιατί να μην πεις ποιο μαγαζί του την έκανε; Να γλυτώσεις και μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μ'αυτά που διαβάζω έχει φοβηθεί το μάτι μου. Ευτυχώς εχουμε μπολικους δικηγορους στο φορουμ, αν τυχει και το δει κανείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.