menaris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα έχω ευχαρίστα νέα σχετικά με όσους παιδεύονται με της υψηλές θερμοκρασίες , μετά από πολύ ταλαιπωρία και ψάξιμο μαλών βρήκα την λύση update στο BIOS με την Version F.5A 22/03/10 εγώ είχα του 2008 που έχει πρόβλημα στις θερμοκρασίες εγώ παντός είμαι μια χαρά τώρα περιμένω δικά σας σχόλια . ΥΓ. το update το κατέβασα από την HP αυτό που είναι για VISTA εγώ έχω 7αρια
filip123go Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 ..? Πως έγινε αυτό..? Το update κάνει καλύτερη διαχείριση στους ανεμιστήρες.....?
Herculess Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 για δόσε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα, γιατι και το δικό μου είναι 80 C σε idle.
ektor7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 για δόσε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα, γιατι και το δικό μου είναι 80 C σε idle. Το δικο σου θελει ανοιγμα και καθαρισμα.Καινουρια παστα στον επεξεργαστη και σιγουρα καινουριο fan,γιατι αυτο μαλλον δε δουλευει! Εγω εχω το dv9820 με τη ψησταρια που λεγεται-AMD Turion 64 X2,σε idle δε ξεπερνα τους 55βαθμους(και παλι,ειναι απαραδεχτες αυτες οι θερμοκρασιες για idle).
cv19985 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 για δόσε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα, γιατι και το δικό μου είναι 80 C σε idle. Με ενδιαφερει και μενα γιατι εχω τον 9880 και βαραει 80αρια με ...κλεισιμο ;P Το δικο σου θελει ανοιγμα και καθαρισμα.Καινουρια παστα στον επεξεργαστη και σιγουρα καινουριο fan,γιατι αυτο μαλλον δε δουλευει!Εγω εχω το dv9820 με τη ψησταρια που λεγεται-AMD Turion 64 X2,σε idle δε ξεπερνα τους 55βαθμους(και παλι,ειναι απαραδεχτες αυτες οι θερμοκρασιες για idle). Ξερετε ποσο παει σε καταστημα το "σετακι" ανοιγμα-καθαρισμα-παστα? το φαν μου λειτουργει κανονικα εμενα, αλλα δυστυχως ετυχα στις ελλατωματικες nvidia 8600gt τοτε....
ektor7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ξερετε ποσο παει σε καταστημα το "σετακι" ανοιγμα-καθαρισμα-παστα? το φαν μου λειτουργει κανονικα εμενα, αλλα δυστυχως ετυχα στις ελλατωματικες nvidia 8600gt τοτε.... το 80αρι το εχει η gpu ή η cpu? Κανονικα απο 20-40ευρο και πολλα λεω!Εξερταται που θα το πας! Τελικα απ'οτι φενεται,ολη η σειρα dv9xxx στεφθηκε με απολυτη αποτυχια στο θεμα των θερμοκρασιων! Ειτε εχει amd/intel,ειτε εχει ati/nvidia,ειτε με ενσωματομενη/αυτονομη καρτα γραφικω,τη μπριζολιτσα θα στην ψησει!
Nio0006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Και μενα μου καηκε η καρτα γραφικων(8600) και αυριο παει για αλλαγη motherboad. Για οποιν ενδιαφερεται 130 η matherboad και 80 εργασια. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Herculess Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 εγώ έχω το 9312ea και έχει πάει για αλλαγή κάρτας γραφικών μια φορά. Δεν ξέρω τι θερμοκρασίες είχα πριν το σερβις, αλλά από τοτε που γύρισε έχω τραγικές θερμοκρασίες και το ανεμιστηράκι δουλεύει σχεδόν συνέχεια. 40-50 ευρώ δεν δίνω για να αλλάξουν πάστα και δεν τους εμπιστεύομαι αυτούς στα σερβις γιατί είναι αματσουρς και μόνο τις περισσότερες φορές. Το ανοιγμά του είναι δύσκολο αλλά θα το προσπαθήσω και θα κολήσω χάλκινα νομίσματα πάνω στα heatpipes που διάβασα σε ένα φορουμ. Ξέρει κανείς να μου προτείνει τέτοια κόλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.