freedubus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Legend of Zelda 2 στο NES να κοντεύω να το τερματίσω τώρα μιλάμε μου είχε βγεί η παναγία να περάσω κάτι τεράστιες κωλοπίστες με ιπτάμενους σκελετούς ψαριών, δεινόσαυρους να ρίχνουν φωτιές, μάτια, σκορπιούς όλα τα ΄χε, ούτε σέηβ ούτε τίποτα αν έχανα δώστου απ την αρχή, και πάει να περάσει η γιαγιά μου πίσω από την κονσόλα (ήταν στο πάτωμα) και σκοντάφτει στα καλώδια και ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ και σβήνει το NES!! Εγώ πετάγομαι και αρχίζω να βγάζω κάτι αψυχολόγητα αποκρουστικά μπρουταλοουρλιαχτά (τόσο δυνατά που ο παππούς μου που ήταν στο άλλο δωμάτιο νόμισε οτι πέρασε πυροσβεστικό αεροπλάνο χαμηλά) και η γιαγιά να έχει φρικάρει και να μου λέει "ηρέμησε, ηρέμησε, θα σου πάρω καινούργιο" , νόμιζε οτι το χάλασε, αλλά που να καταλάβει οτι απλά μου γάμησε την ψυχολογία.
Bigi444444 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μια μέρα είχα αντιδράσει υπερβολικά ... από τα νεύρα μου πάτησα με δύναμη το αριστερό κλικ του ποντικιού και το έβαλα μέσα και λέω όπα δεν πειράζει θα το βγάλω! Περνώ ένα κουζινομάχαιρο γιατί είχε λεπτή λεπίδα και χώραγε στην χαραμάδα και παω να το ανασηκώσω και όπως το βγάζω έξω σπάει.. ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ... ξηλώνω όλο το ποντίκι τραβώντας το από το καλώδιο (ευτυχώς ήταν usb και βγήκε χωρίς παρατράγουδα) και αρχίζω να το στριφογυρνάω στον αέρα σαν λάσο και να το χτυπάω στους τοίχους του δωματίου μου. Αχαχαχα, κλαίω λέμε! Ogey ogey guys i gtfo! Πάντως john μέσα στο 10 τερμάτισα το stalker, μιας και το έθιξες, που το είχα ξεκινήσει σημειωτέον από το 07!Το έβαλα πείσμα!Μα να το έχω αγορασμένο κιόλας, να είναι από τα αγαπημένα μου και να μην το έχω τελειώσει;Ως το 2015 μπορεί να βγάλω και το clear sky Εκείνο το jurassic park στο snes που το θυμήθηκες;Αβασάνιστα το παιχνίδι με τη μικρότερη σημειωμένη πρόοδο, ενώ το πολεμάγαμε αρκετά και εγώ και ο αδερφός μου.Μιλάμε για απλή περιφορά αριστερά-δεξιά σα μόγγολα!Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να παιζόταν με δαύτο. Και που λέτε, μιας και πιάσατε και τα περί αμπαλοσύνης, τελευταία φορά που έπαιξα ήταν ένα ματς στο lol με 4 γερμανούς για συμπαίκτες.Κάτι που ήμουν νυσταγμένος, κάτι που είχα κανα μηνα να ασχοληθώ, κάτι που σκεφτόμουν διάφορα, κάτι που άκουγα και μουσική και αποσυντονιζόμουν, ε μην τα πολυλέω φτάνω στο καταπληκτικό σερί 0/14! Οι γερμανοί άχνα εντωμεταξεί.Ούτε ένα "ρε φίλε κόψε το feed".Ευγενέστατα παιδιά, ομολογώ! Οι αντίπαλοι κλασικά να ψάχνουν σε όλο το χάρτη το λαγουδάκι τους μέχρι που κάποια στιγμή έκανα kill και πανηγύριζα σαν τρελός.Απ ότι θυμάμαι 1/16 το έληξα ο φονιάς και η πλάκα είναι ότι κερδίσαμε κιόλας! Freedubus απλά rofl!
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Legend of Zelda 2 στο NES να κοντεύω να το τερματίσω τώρα μιλάμε μου είχε βγεί η παναγία να περάσω κάτι τεράστιες κωλοπίστες με ιπτάμενους σκελετούς ψαριών, δεινόσαυρους να ρίχνουν φωτιές, μάτια, σκορπιούς όλα τα ΄χε, ούτε σέηβ ούτε τίποτα αν έχανα δώστου απ την αρχή, και πάει να περάσει η γιαγιά μου πίσω από την κονσόλα (ήταν στο πάτωμα) και σκοντάφτει στα καλώδια και ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ και σβήνει το NES!! Εγώ πετάγομαι και αρχίζω να βγάζω κάτι αψυχολόγητα αποκρουστικά μπρουταλοουρλιαχτά (τόσο δυνατά που ο παππούς μου που ήταν στο άλλο δωμάτιο νόμισε οτι πέρασε πυροσβεστικό αεροπλάνο χαμηλά) και η γιαγιά να έχει φρικάρει και να μου λέει "ηρέμησε, ηρέμησε, θα σου πάρω καινούργιο" , νόμιζε οτι το χάλασε, αλλά που να καταλάβει οτι απλά μου γάμησε την ψυχολογία. Το είχα πάθει!..έπαιζα hybrid heaven στο nintendo64 και ήθελε εκτος από την memory και άλλο ένα accesorie για να κάνει save αλλα δεν είχα λεφτά τότε πιτσιρίκι να το πάρω γιατί ότι μου είχε αγοράσει η μάνα μου το παιχνίδι που έκανε 20 χιλιάδες. Έπαιζα λοιπόν 2 μέρες από το πρωί μέχρι το βραδυ και το άφηνα ανοιχτό με έναν ανεμιστήρα να χτυπάει το nintendo να μην καεί . Ήξερα ένα παιδί που το είχε τερματίσει και απότι μου είχε πει ήμουν κοντά στον τερματισμό ήθελε κάνα 2 ώρες παιχνιδιού ακόμα. Σηκώνομαι πρωί πρωί όλο χαρά και τρέχω να παίξω και βλέπω την μάνα μου να έχει βάλει την ηλεκτρική σκούπα στην πρίζα που είχα το nintendo! Το πρώτο μου ξέσπασμα από videogame ήταν τότε. Αρχίζω να φωνάζω από την φρίκη μου γιατί είχα δεινοπαθήσει δυο μέρες να το φτάσω εκεί και η μάνα μου να προσπαθεί να καταλάβει αν φωνάζω γιατί έπαθα κάτι η αν δαιμονίστηκα :lol: . Μόλις ηρέμησα και βγήκα από rage mode της είπα τι είχε κάνει και μου λέει ε καλά δεν πειράζει θα σου αγοράσω εκείνο που λείπει να το σώζεις. Oχι της λέω.. γιατί δεν μπορούσα να ξαναπαίξω hybrid heaven είχα φρικάρει άσχημα ούτε να το βλέπω δεν ήθελα, και τελικά της ζήτησα να μου πάρει σκύλο που δεν μου έπαιρνε τόσα χρόνια.
provatokamila Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Legend of Zelda 2 στο NES να κοντεύω να το τερματίσω τώρα μιλάμε μου είχε βγεί η παναγία να περάσω κάτι τεράστιες κωλοπίστες με ιπτάμενους σκελετούς ψαριών, δεινόσαυρους να ρίχνουν φωτιές, μάτια, σκορπιούς όλα τα ΄χε, ούτε σέηβ ούτε τίποτα αν έχανα δώστου απ την αρχή, και πάει να περάσει η γιαγιά μου πίσω από την κονσόλα (ήταν στο πάτωμα) και σκοντάφτει στα καλώδια και ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ και σβήνει το NES!! Εγώ πετάγομαι και αρχίζω να βγάζω κάτι αψυχολόγητα αποκρουστικά μπρουταλοουρλιαχτά (τόσο δυνατά που ο παππούς μου που ήταν στο άλλο δωμάτιο νόμισε οτι πέρασε πυροσβεστικό αεροπλάνο χαμηλά) και η γιαγιά να έχει φρικάρει και να μου λέει "ηρέμησε, ηρέμησε, θα σου πάρω καινούργιο" , νόμιζε οτι το χάλασε, αλλά που να καταλάβει οτι απλά μου γάμησε την ψυχολογία. Βγαίνω εκτός θέματος, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ...θέλω να καλέσω αστυνομία!! Ο freedubus, μόλις παραδέχτηκε ότι βασάνιζε την γιαγιάκα του και τον κουφό παππούλη του!! :lol:
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μπροστά σε όλα τα άλλα... αυτά είναι πταίσματα
moldovan20 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Καλά εγώ όταν έπαιζα ολυμπιάδα στο lineage , έβαζα ακουστικά , τέρμα μουσική και άμα με ενοχλούσε κανένας γινότανε πόλεμος , πάντως ακόμα δε μου έχει τύχει να σπάσω κάτι ,πέρασαν γερά ποντίκια από τα χέρια μου
giannisv6 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 God Of War 1 & God Of War 2 ! Εχω λιωωσειιι με αυτο το παιχνιδι! Μερονυχταααα να βλεπω τον ηλιο να ξημερωνει ! θύματα δεν υπηρχαν μονο που ημουν σαν απο hangover καθε μερα μεχρι να τερματίσω. Ακους εκει το 3ο να ειναι στο PS3...
simplemind79 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Το έχω πάθει! Και ποντίκια έσπαγα και ΠΑΝΤΑ ήταν σάββατο βραδυ η κυριακή πρωί με αποτέλεσμα να μένω με το σπασμένο στο χέρι. Μια μέρα είχα αντιδράσει υπερβολικά ... από τα νεύρα μου πάτησα με δύναμη το αριστερό κλικ του ποντικιού και το έβαλα μέσα και λέω όπα δεν πειράζει θα το βγάλω! Περνώ ένα κουζινομάχαιρο γιατί είχε λεπτή λεπίδα και χώραγε στην χαραμάδα και παω να το ανασηκώσω και όπως το βγάζω έξω σπάει.. ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ... ξηλώνω όλο το ποντίκι τραβώντας το από το καλώδιο (ευτυχώς ήταν usb και βγήκε χωρίς παρατράγουδα) και αρχίζω να το στριφογυρνάω στον αέρα σαν λάσο και να το χτυπάω στους τοίχους του δωματίου μου. χαχαχαχαχα καλό.....
Kasrith Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Legend of Zelda 2 στο NES.... Μακάρι να βγάζανε 2...
jason_rethymno Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Εγω ποτέ δε σπάω πράγματα.Οταν παίζω πχ Pro evolution Soccer 2011 και τρώω γκόλ ,βγάζω μια-δυο δυνατές κραυγές,σηκώνομαι πάνω ,τρεχω πάνω κάτω στο δωμάτιο κραυγάζοντας και βρίζοντας
Kasrith Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Τι λές ρε; Αυτό Α άκυρο. NES είπες, νόμιζα SNES :ρ
Centurion Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Γενικά για μένα το pro evolution και πιο παλιά τα iss pro έχουν γίνει αιτίες για πολλές καταστροφές. Απολογισμός: 1 κατεστραμμένο χειριστήριο στο psx μετά από ανεπανάληπτη ανατροπέλα από τον αδερφό μου,ο οποίος με κέρδιζε μόνο όταν χιόνιζε στην κόλαση. 1 σπασμένο πληκτρολόγιο και πολλά βαθουλώματα στον πύργο ενός παλιού υπολογιστή μου,αφού σε τουρνουά με άλλους κάφρους φίλους μου, βγήκα τελευταίος και με πολλά τέρματα στο παθητικό. Τελικά όμως κατάλαβα ότι τίποτε από όλα αυτά δεν συγκρίνεται με ένα τρελό Bad Beat στο πόκερ.Εκεί την πληρώνει όλο το σπίτι...
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δεν θα το ξεχασω, οταν ημουν πιτσιρικας και πηρα για πρωτη φορα στα χερια μου το Snes του κολλητου μου, που πηγε διακοπες με τους δικους του και δεν μπορουσε να το παρει, μαζι με το Super Metroid k Mario World k Zelda: link to the past. Μιλαμε ειχα βγαλει σπυρια με το Metroid γιατι ειχε τελειωσει η μπαταρια του save του και ετσι δεν εκανε save καθολου. Μιλαμε καταστασεις να ειναι αναμενο μερα, νυχτα το μηχανημα και εμενα ενα ΣΚ να μην ξεκολλαω απο την οθονη (μιας και ελειπαν οι δικοι μου και με φυλαγε η γιαγια). Θυμαμαι που ξυπνουσα ανα 1 ωρα το βραδυ για να δω μην επαθε τιποτα το μηχανημα ΑΛΛΑ για κακη μου τυχη η γιαγια μου ειχε βγαλει την πριζα ολοκληρη για να βαλει μια μπαλαντεζα για την ηλεκτρικη και οταν εγω πηγα να συνεχισω το παιχνιδι μου βρεθηκα προ εκπληξεων. Το βρισιδι που ειχα ριξει δεν λεγοτανε και η γιαγια μου να ειναι και τσαντισμενη και να με λεει και "στραβοξυλο". Σουρεαλιστικες καταστασεις απο μια -σχεδον- κουφη γυναικα.
bele Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Χαχα...εγω δεν ειχα τετοια παρατραγουδα,αλλα ειχα,εχω και μαλλον θα εχω προβλημα με την τελευταια πιστα στο Black(δεν ξερω αν το θυμαστε fps στο ps2).Oυτε checkpoint ουτε τιποτα...και η πιστα -πιθανως- ειναι κανα μισαωρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.