Προς το περιεχόμενο

Κρετίνοι gamers ενωθείτε!

provatokamila

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που με εκνευρίζει απίστευα εμένα είναι οταν κάνω save κάποιο παιχνίδι σε ένα tricky σημείο, απο το οποίο δύσκολα επιβιώνεις..Πεισμώνω τόσο πολύ, που ενώ ξέρω ότι είναι μάταιο να το προσπαθώ στο σημείο που έχω κολλήσει, συνεχίζω μέχρι να το περάσω με κάποια παγαποντιά-bug του παιχνιδιού :confused: Εν τω μεταξύ, άμα ξαναξεκινήσω απο την αρχή το level, θα το περάσω στο μισό χρόνο :-(

Π.χ. αυτό το καιρό ξαναπαίζω Age of Empires 3 (παιχνιδάρα), και έχω κάνει 1 και μοναδικό save, λίγο πριν ορμήσουν τα Αγγλάκια με μεγάλο στρατό. Εχω περιθώριο περιπου 1,5 λέπτο πριν έρθουν και τα κάνουν π@@$$%α, αλλά εγώ εκεί, μέχρι να το περάσω

Δόξα στα bug!!! Το έχω κάνει κι εγώ πολλές φορές! Το ακόμη πιο σπαστικό όμως, είναι να νομίζεις ότι πάτησες quicksave και να ελπίζεις να σωθείς, όταν διαπιστώνεις ότι πάτησες quickload. Εκεί να δεις....

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

cod μαχη σωμα με σωμα.Αντι να τον ξαποστειλω τον αλλο παταω οτι ναναι,πηδαω,καθομαι :wacko:

Λογω αμπαλοσυνης βεβαια εχω προσαρμοστει.Σε μια γωνια αψηλα και περιμενω.. :D :devil:

Δημοσ.

cod μαχη σωμα με σωμα.Αντι να τον ξαποστειλω τον αλλο παταω οτι ναναι,πηδαω,καθομαι :wacko:

Λογω αμπαλοσυνης βεβαια εχω προσαρμοστει.Σε μια γωνια αψηλα και περιμενω.. :D :devil:

Αυτό είναι, κατάλαβες? Όταν η αμπαλοσύνη σού γίνεται συνήθεια, πατάς ότι ναναι. Εγώ αν δεν προλάβω να ανέβω σε κτίριο, δέντρο κλπ, όταν με κυνηγάνε πενήντα νοματαίοι, αρχίζω και τρέχω προς όλες τις κατευθύνσεις από τον πανικό (ενίοτε και κατά πάνω στον εχθρό, το λέω έτσι αναίσχυντα)!

Δημοσ.

Χμ...αν και βάραγα συχνά πυκνά rage οταν ήμουν μικρότερος,απο τα πρόσφατα θυμάμαι:

-Trine,τελευταία πίστα...πάντα ΜΑ ΠΑΝΤΑ ψόφαγα στην τελευταία πίστα,σε άσχετα σημεία.Πρέπει να είχα κολλήσει πάνω απο 3 ωρες.Tσάκωσα το Logitech G500,το γύρισα ανάποδα και το έλιωσα σάν αυγό στο γραφείο,γελώντας υστερικά.Το τραγικό είναι οτι τερμάτισα άνετα με ένα παροπλισμένο οπτικό της microsoft...

-Grid,σε Savage difficulty...ντάξ...απλά μαζοχιστική κρετινιά,αφού έπαιζα με ένα μισο-χαλασμένο Thrustmaster dual trigger.Απο το πολύ σκληροπυρηνικό gaming,μάλλον "πήραν μπόσικα" τα αναλογικά,οπότε υπήρχε περίπτωση να κόψει το τιμόνι δεξιά ή αριστερά τελείως αψυχολόγητα.Φαντάσου τώρα να κρατας το αμάξι κακήν κακώς στην τριάδα επι 20' και στην τελευταία στροφή να σε στέλνει βόλτα στα χαλίκια.Ανοίγω παράθυρο > rage throw > μοχλοί και κουμπιά ~2 τετράγωνα πιο πέρα.

Δημοσ.

crysis 1 στη τελευταια πιστα μου κολλαει η καρτα hd 4890 me 7αρια windows και 4 γιγα ραμ τωρα τι φταιει η καρτα και στα σβηστα τα ιδια μου κανει μονο ομως στη τελευταία πίστα εκει στο πλοιο με το τερας!!βγάζω καντήλια!!σε όλο το παιχνιδι παιζω με very high kai 4x antial..σε αυτη τη πιστα τι drivers εχω αλλαξει τίποτα!!την αναλυση μεχρι και 800χ600 αλλα παλι κολλαει!!πες τε καμια γνώμη!!στο warhead κανενα προβλημα το τερματισα χωρις προβλήματα

Δημοσ.

2005 μολις ειχα παρει στο Ps2 το nfs MW

μου εχουν σπασει τα νευρα η αστυνομια,προσπαθω να ξεφυγω και μετα απο μια στροφη ειχε καρφια ο δρομος και παει(δεν μπορουσα να το τερματισω-τελευταια πιστα εκει που εισαι με το BMW με 6 level wanted)

Εκεινη τη στιγμη,πεταω το χειριστηριο κατω απο τα νευρα και συνεχιζω να παιζω ξανα απο την αρχη.Φτανω 2-3 στροφες πριν την ευθεια που εχει πεσει η γεφυρα και με το που στριβω σπαει το αριστερο λεβιεδακι(φαντασου ζορια που ειχε φαει) που εχουν τα χειρηστιρια και το αμαξι συνεχιζει να στριβει.Τραβαω αποτομα το χειριστηριο να βαλω το δευτερο στην πρωτη θυρα και σπαω ενα βαζο που ηταν πανω στο τραπεζακι.Πεφτει το βαζο πανω στο Ps2 και για εναν κουλο λογο μου ανοιγει το καπακι και κολλαει το παιχνιδι(ηταν και τσιπαρισμενο οποτε χαμενος κοπος)

τον οκτωβριο που μας περασε εκαψα μια 7600GT που ειχε το πισι μου.Επαιζα τοτε GH III στο expert και ξαφνικα πρασινισαν ολα εχασα και τη μαχη και τα νευρα μου.Παιρνω την καρτα και παω στην ταρατσα και την πεταγα στον τοιχο μεχρι που εσπασε το ανεμιστηρακι της και σταραβωσε ελαφρα η πλακετα.Τωρα ειναι διακοσμητικο στο δωματιο μου:P

Δημοσ.

Επειδή αναφέρθηκε το Top Gun απο τον freedubus,το "second mission" ήταν ο λόγος που κλείδωσα το NES στην ντουλάπα και δέν το ξανακούμπησα ποτέ.Ολα αυτά στην τρυφερή ηλικία των 12,με πλήρη επίγνωση του τι κάνω.

Κατέρριψα αεροπλάνα,απέφυγα πυραύλους,τίναξα στον αέρα άρματα,πέρασα μέσα απο δάση,αντιμετώπισα άσσους σε dogfights.Πάντα έφτανα στο boss της δεύτερης πίστα μια ζωή,πάντα με έτρωγε λάχανο...και game over.

Ο τυπος στο walkthrough το βγάζει μια και έξω,αποφεύγοντας πυραύλους λές και δέν είναι τίποτα!

Καταραμένη Konami,πόσο skill ζητάς απο ένα ανήλικο;

http://www.youtube.com/watch?v=66AsbOKqHNg&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=xMzSA_w8014&feature=related

Δημοσ.

Lineage 2 ... δεν ξέρω για εσάς αλλα ήταν το παιχνίδι που με έκανε να διασκεδάσω αφάνταστα αλλα και να νευριάσω! Ήμουν με ένα φιλαράκι κάναμε πέσιμο σε πέντε παίχτες που pk κάτι low lvls που exparan και μας ζήτησαν help. Μετά από 2-3 φορες που τους σκοτώσαμε φώναξαν την clan τους. Και σκάσανε 20+ άτομα και μας σκότωσαν. Τότε αρχίζει ένας από αυτούς να spamαρει" στο shout "noobades χώμα ψόφος ένας εναντίον δυο και σας έχωσα " κλπ. Αν και ήξερα πως στην συγκεκριμένη περίπτωση τα noobs ήταν αυτοί που μαζέψανε όλη την clan τους για δυο άτομα επειδή οι πέντε δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα και μετά έλεγαν και ψέματα νευρίασα τόσο που έχωσα ένα μοιραίο hit στο πληκτρολόγιο μου... :ph34r: , έμεινα χωρίς πληκτρολόγιο την κυριακή γιατί ήταν σάββατο βράδυ.. και είχα κάτι σημαντικό να κάνω για την δευτερα και δεν μπορούσα. :mad:

Μια άλλη φορα είχε πέσει το ρεύμα για λίγα λεπτά την ώρα που έπαιζα olympiad και έχασα το hero που είχα σιγουρέψει μετά από πολύ κόπο και χωρίς feed (όπως έκαναν πολλοί). Σηκώνομαι επάνω είμαι έτοιμος να ρίξω μπουνια στην 22" καινούρια οθόνη μου τότε..! και η λογική ευτυχώς την στιγμής μου λέει να μην την χτυπήσω , κάπου έπρεπε όμως να εκτονώσω τα νεύρα μου ... γυρίζω δεξιά και τραβάω μια μπουνια στην πόρτα tou δωματίου μου και περνάω το χέρι από μέσα. Αποτέλεσμα? Γκρίνια από τους δικούς μου , το χέρι μου λες και μπλέχτηκα σε καβγά και κάμποσα euro λογαριασμός για να την φτιάξω.

Κάτι τελευταίο που το σκέφτομαι τώρα 21 χρονών και γελάω... η πόρτα του δωματίου μου όταν έπαιζα l2 δεν άνοιγε από κανέναν και για κανένα λόγο. Φοβόντουσαν να μου μιλήσουν ! Παίζει να έβγαζα πολλά νεύρα άμα μου τραβούσαν την προσοχή και έκανα καμια πατάτα στο game. :lol: :lol:

Δημοσ.

Πάντως μάγκες όπως και να το κάνουμε, είμαστε από τους πιο ευέξαπτους Gamers εμείς οι Greeks. Επίπεδο zero (στον τομέα του coolness), flame, QQ και enRAGEd all the time. Ας πάρουμε π.χ ένα Online Game, πιστεύεται πως ένας Server άλλης χώρας θα μπορούσε συνολικά να έχει μεγαλύτερο αριθμό βρισιών/χριστοπαναγιών/προσβολών οικογενείας κτλπ; Να και κάπου που ερχόμαστε πρώτοι..

Επικός, έτσι;

Νομίζεις.

η εν λογω αποστολη στο vice city ειναι engraved στον εγκεφαλο. το παιζαμε τοτε το παιχνιδι με εναν φιλο κ ειχαμε κολλησει κανα 2 μερες ο καθενας. τελικα του την περασα εγω νομιζω οποτε την εχω τερματισει 2 φορες:Ρ ηταν οντως απυθμενα δυσκολη κ σπαστικη.

Πάντως αυτή την είχα περάσει με την πρώτη. Γενικά ποτέ δεν δυσκολευόμουν στα GTA. Το μοναδικό παιχνίδι το οποίο με είχε φέρει στα πρόθυρα να διαλύσω το PS2 ήταν το Resident Evil 4, στην αποστολή με το μάγμα.

Στο Xbox 360 μέχρι στιγμής δεν έχω δυσκολευτεί σε κανένα παιχνίδι.

Δημοσ.

Ούτε το Top Gun, ούτε το Ninja Gaiden με είχαν δυσκολέψει εμένα πάντως στο NES :P (για το Ninja Gaiden πραγματικά έμεινα λάκαμας όταν είδα και video του στο Angry Nerd μιας και υπήρχαν τρόποι να περάσεις τα σημεία που έδειχνε ότι δυσκολευόταν στα videos). Εδώ έπαιζα το Γαλλικό Jurassic Park στο Snes, τι να λέμε τώρα. Παλιότερα παίζει να ήμουν καλύτερος gamer με περισσότερη υπομονή (στο να τερματίσω ένα παιχνίδι και να βρω λύσεις) από ότι είμαι σήμερα. Από την άλλη ήταν κάτι παιχνίδια που ενώ οι άλλοι τερμάτιζαν... δεν μπορούσα με τίποτα να τα τελειώσω. Ότι να 'ναι ήμουν τελικά :P

Δημοσ.

Από GTA San Andreas, ένα trial με μηχανή σε ένα λάκκο στο λιμάνι του San Fierro νομίζω, εκεί που καβάλα σε μια 900ρα μηχανή έπρεπε να μαζέψεις ένα μάτσο δαχτυλίδια σε ορισμένο χρονικό διάστημα.

Μπροστά σε αυτό το πράμα, όλα τα αεροπλανάκια και όλα τα ελικοπτεράκια των GTA είναι για βρέφη. Αυτό το συγκεκριμένο σημείο σχεδόν με λύγισε.

Δημοσ.

Έχω λιώσει στο γέλιο με μερικά από αυτά που διαβάζω!Πραγματικά είστε κρετίνοι με ζωώδη ένστικτα και αντιδράσεις!αχαχαχααα

Τι διάολο μόνο εγώ είμαι εξευγενισμένο είδος gamer;Γενικά είμαι αρκετά απαθής όταν παίζω και δεν έχω εξάρσεις.

Μόνο όταν είχα προβλήματα με τη σύνδεση κάπου στο 2004-2005 (384ρα ftw!) είχα κάποιες άτσαλες αντιδράσεις λόγω τρελού lag.Αποτέλεσμα, ένα σπασμένο ποδαράκι στην προέκταση του πληκτρολογίου (το οποίο πληκτρολόγιο σημειοτέον δεν το έχω αλλάξει ακόμα και κουνιέται σα σάπιο δόντι :P) και κάτι κοπανήματα στο ποντίκι που ίσως το έκαναν να παραδώσει πνεύμα νωρίτερα.Είναι αυτό που έλεγε και η διαφήμηση: φταίει ο ΟΤΕ!

Μέχρι εκεί όμως.Πλέον άντε να ρίξω και κανενα βρισιμο, αλλά όχι τρελά πράγματα.Δεν παίζω και συχνά κιόλας τώρα, οπότε μπορεί να παίζει και αυτό το ρόλο του.

Edit: α τώρα θυμήθηκα πως έγινε: είχε πέσει κάθετα μπουνίδι στο space, έσπασε το ποδαράκι και έφυγε και το σίδερο που κρατούσε το πλήκτρο και το επανέφερε.Μέχρι να ψηθώ να ανοίξω το πληκτρολόγιο μετά από κανα χρνο και να το φτιάξω το space απλά δεν είχε επαναφορά.Όταν κόλλαγε για τα καλά το σήκωνα με τα δάχτυλα από τις δύο άκρες!Τραγικό!Παιδιά, τι να πεις...

Δημοσ.

Αποτέλεσμα, ένα σπασμένο ποδαράκι στην προέκταση του πληκτρολογίου (το οποίο πληκτρολόγιο σημειοτέον δεν το έχω αλλάξει ακόμα και κουνιέται σα σάπιο δόντι :P) και κάτι κοπανήματα στο ποντίκι που ίσως το έκαναν να παραδώσει πνεύμα νωρίτερα.

Το έχω πάθει! Και ποντίκια έσπαγα και ΠΑΝΤΑ ήταν σάββατο βραδυ η κυριακή πρωί με αποτέλεσμα να μένω με το σπασμένο στο χέρι.

Μια μέρα είχα αντιδράσει υπερβολικά ... από τα νεύρα μου πάτησα με δύναμη το αριστερό κλικ του ποντικιού και το έβαλα μέσα και λέω όπα δεν πειράζει θα το βγάλω! Περνώ ένα κουζινομάχαιρο γιατί είχε λεπτή λεπίδα και χώραγε στην χαραμάδα και παω να το ανασηκώσω και όπως το βγάζω έξω σπάει.. ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ... ξηλώνω όλο το ποντίκι τραβώντας το από το καλώδιο (ευτυχώς ήταν usb και βγήκε χωρίς παρατράγουδα) και αρχίζω να το στριφογυρνάω στον αέρα σαν λάσο και να το χτυπάω στους τοίχους του δωματίου μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...