hurin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Σε όλα μα όλα τα ποδοσφαιράκια. Από sensible soccer που ένας *%$#%# φίλος μου έβαζε γκολ από τη σέντρα, στο fifa world cup 98 που έσπασα 2 καρέκλες στον τοίχο και ήθελα να πηδήξω από το μπαλκόνι, μέχρι το τρισάθλιο pes που είμαι τόσο άμπαλος που ενώ οι φίλοι μου παίζουν με τριγωνάκια και τεχνητό offside, εγώ ούτε πάσα δεν μπορώ να αλλάξω. Ειδική μνεία να γίνει και σε όλα τα gothicοειδή (2, 3, risen, 2 worlds) που ο πρώτος εχθρός που θα δεις θα σε κάνει κιμά ξανά, και ξανα, και ξανα, και ξανα...
mavlamemos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Prince of persia xbox- 1 σπασμενο χειριστηριο True crime street of LA xbox- 1 ραγισμενο χειριστηριο (Ενα παιχνιδι γνωστο που δεν το θυμαμαι αυτη τη στιγμη) pc με χειριστηριο x360- 1 σπασμενο γραφειο (μολις ειχα αγορασει το χειριστηριο :P) Bayonetta χβοχ 360- χτυπαω το χερι μου στο χειριστηριο και απο λαλακια πετυχαινω νευρο.....το λιποθυμικο επεισοδιο ειναι garantee...μετα απο λιγο ξυπνησα στο πατωμα... :P
outlaw star Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Prince of persia xbox- 1 σπασμενο χειριστηριο True crime street of LA xbox- 1 ραγισμενο χειριστηριο (Ενα παιχνιδι γνωστο που δεν το θυμαμαι αυτη τη στιγμη) pc με χειριστηριο x360- 1 σπασμενο γραφειο (μολις ειχα αγορασει το χειριστηριο :P) Bayonetta χβοχ 360- χτυπαω το χερι μου στο χειριστηριο και απο λαλακια πετυχαινω νευρο.....το λιποθυμικο επεισοδιο ειναι garantee...μετα απο λιγο ξυπνησα στο πατωμα... :P microsoft thanx you a lot..really ασασασδσδσδσδ
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 (το έχω ξανά γράψει και ξανά τσατίστηκα πολύ παραπάνω όταν χρήστης του insomnia μου είπε "έλα μωρέ... σιγά το δύσκολο σημείο") GTA San Andreas... στην αποστολή που πετάς με το δικό σου αεροπλάνο στο όριο που τελειώνει η πίστα και πρέπει με μία τούμπα να γυρίσεις και να κυνηγήσεις ένα αεροπλάνο που μπαίνει από έξω στην πίστα. Δεν μπορώ να ξέρω πόσες φορές την προσπάθησα, θα πω απλά ότι για μήνες (χρόνια; ) μετά έβρισκα ακόμα πλήκτρα από τα διαλυμένα πληκτρολόγια. Είχα κάνει ζημιά ακόμα και στο γραφείο.
mavlamemos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 έλα μωρέ... σιγά το δύσκολο σημείο! Δεν το εχω παιξει το παιχνιδι μην βαρας!!
mastor10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 χαχα ναι θημαμε το πρωτο μου ξεσπασμα ηταν με gameboycolour με ενα μπασκετακι που ειχα παρει να παιζω σαυτο το game δεν υπηρχε περιπτωση να κερδισεις την αντιπαλι ομαδα για κανενα λογο ομως, μεχρι που φτανω στα ορια μου, βγαζω τη κασσετα τι πεταω κατω με ολη μου τη δυναμη με αποτελεσμα να σπασει το πλαστικο και να μείνει η πλακετα που εχει μεσα την οποια την εβαλα να καει σε μια σόμπα αεριου που ειχε η γιαγια μου... απο τοτε αρχίσανε ολα καποιες σπασμενες θηκες pc μια οθονη σπασμενη και ενα pc τελειως off βεβαια τωρα εχω ησυχάσει δεν χτυπάω πια τιποτα γιατι καταλαβα οτι τελικα κοστίζουν στο να παρεις καινουργια εχω αρκεστεί στο να χώνω μπουνιδια στο κεφαλι μου οποτε νιώθω οργη
Benton Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Στο Wonder Boy που πετουσε σφυρια στη πρωτελευταια πιστα με τα συννεφακια που ηταν πολυ αραια και επρεπε να πηδηξεις απεναντι....τοτε επαιρναν τα παιχνιδια 20αρικα μεγαλα(ε ρε τι θυμαμαι βραδιατικα),ειχα χασει 10 φορες σ εκεινο το σημειο μεχρι που ανοιξα το ξυλο που ηταν τα joystick και τα καλωδια και εριξα μεσα ολη τη λεμοναδα που επινα...πρωτη γυμνασιου πρεπει να ημουν
Tobajara Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 To θέμα του θέματος δεν είναι οι βάβραρες αντιδράσεις μας, αλλά το αν έχουμε βρεθεί να χάνουμε ηλιθιωδώς ξανά και ξανά και ξανά σε σημεία που δεν έπρεπε να χάνουμε. Αυτό είναι ένα κόλλημα που μου συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε κάθε RPG που παίζω. Κάποια στιγμή θα υπάρχει μια ομάδα από εντελώς συνηθισμένα ποντίκια, γκόμπλινς, άλιενς και δεν ξέρω τι άλλο που θα με σφάζει όλη την ώρα, λόγω χαζών λαθών. Και κάθε φορά που ξαναδοκιμάζω να κάνω διαφορετικό λάθος. Και να ξαναχάνω. Και να μη μπορώ να καταλάβω τι δεν πηγαίνει σωστά, αφού έχω κάνει το ίδιο πράγμα δεκάδες φορές και έχω σφάξει χιλιάδες τέτοια πραματάκια. Και, το χειρότερο, να τα σφάζω, να προχωράω, να ξαναχάνω και να μην έχω σώσει, να ξαναπαίζω τη μάχη και να ξανακολλάω!!
nemesiskp Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 To θέμα του θέματος δεν είναι οι βάβραρες αντιδράσεις μας, αλλά το αν έχουμε βρεθεί να χάνουμε ηλιθιωδώς ξανά και ξανά και ξανά σε σημεία που δεν έπρεπε να χάνουμε. Αυτό είναι ένα κόλλημα που μου συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε κάθε RPG που παίζω. Κάποια στιγμή θα υπάρχει μια ομάδα από εντελώς συνηθισμένα ποντίκια, γκόμπλινς, άλιενς και δεν ξέρω τι άλλο που θα με σφάζει όλη την ώρα, λόγω χαζών λαθών. Και κάθε φορά που ξαναδοκιμάζω να κάνω διαφορετικό λάθος. Και να ξαναχάνω. Και να μη μπορώ να καταλάβω τι δεν πηγαίνει σωστά, αφού έχω κάνει το ίδιο πράγμα δεκάδες φορές και έχω σφάξει χιλιάδες τέτοια πραματάκια. Και, το χειρότερο, να τα σφάζω, να προχωράω, να ξαναχάνω και να μην έχω σώσει, να ξαναπαίζω τη μάχη και να ξανακολλάω!! Α ναι;Λαθος καταλαβα τοτε,γιατι διαβασα και αλλες περιπτωσεις βαρβαροτητων.Το σβηνω αμα ειναι.
>-Nosakos<- Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Super meat boy να περναω τα υπερπαλούκια μετα απο 100 προσπάθειες κ να χανω ελαχιστα πριν το τελος απο π|pe$..κ φτου πάλι απο την αρχή!! edit: ξέχασα επίσης τις αποστολές στα gta vice city(η το 3 δεν θυμάμαι) με το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι, ιδίως αυτή π έπρεπε να ανατινάξεις ένα εργοτάξιο με οικοδόμους οπου ή θα έσκαγες στους τοίχους η θα σε κυνηγούσαν οι οικοδόμοι η θα σε έσπερνε η έκρηξη μαζί της!!...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Αυτή η αποστολή στο vice city με το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι είναι καταραμένη.Απ'τα λίγα πράγματα που μου χουν σπάσει τα νεύρα σε παιχνίδι!Α επίσης crash bandicoot 1 που δεν μπορείς να κάνεις save σε κάθε πίστα ήταν κάτι πίστες προς το τέλος που τις είχα παίξει καμια τριανταριά φορές.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Πάντως μάγκες όπως και να το κάνουμε, είμαστε από τους πιο ευέξαπτους Gamers εμείς οι Greeks. Επίπεδο zero (στον τομέα του coolness), flame, QQ και enRAGEd all the time. Ας πάρουμε π.χ ένα Online Game, πιστεύεται πως ένας Server άλλης χώρας θα μπορούσε συνολικά να έχει μεγαλύτερο αριθμό βρισιών/χριστοπαναγιών/προσβολών οικογενείας κτλπ; Να και κάπου που ερχόμαστε πρώτοι.. γεια σασ παιδες.εχω ενα προβλιμα εχω τον ΑΜD ATHLON II χ4 645 ,, καρτα γραφικων την MSI N430GT,,,μ λιγα λογια ειναι ενας ανετοσ υπολογιστης.παιζο το black ops sto online zombies κ εκει π παιζω ολα καλα μια χαρα μ μαυριζει ηοθονη γ 2 sec κ επανερχεται παλι στο παιχνιδι κε κολλιματα 10 sec περιπου μεχρι ν στρωσει .τι ν φταιει?? Επικός, έτσι;
vasilisga Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 εγω το παθαινω πολυ συχνα παντως παιζοντας κυριως manager... μιλαμε τρελαινομαι πραγματικα... :lol: το μαρτυρουν αλλωστε το γραφειο και τα γυρω ξυλινα επιπλα
ilos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Team Based FPSs σε public server με ομάδα που ΔΕΝ νιώθει. Nuff said. Αχαχαχαχα κλασικά συμπτώματα Rapidus Ragequitus. απλά μην παίζεις όταν δεν έχεις άτομα στην fl online - παλιά που έπαιζα πιο πολλά all pubs δε σταύρωνα game να τελειώσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.