provatokamila Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Έχετε νιώσει ποτέ τόσο θυμωμένοι με τον εαυτό σας, που ενώ το παιχνίδι είναι φαινομενικά εύκολο, η αχρηστία σας...εμμμ...η ατυχία σας, βαράει κόκκινο και θέλετε να τα σπάσετε όλα από τα νεύρα σας? Ξαναέπαιξα το Mirror's edge και από τις πολλές φορές που έπεσα κάτω από τεράστια ύψη, σκεφτόμουν και διαφορετικά στυλ πτώσης (πώς είναι να πέφτεις κοιτώντας κάτω, πώς είναι να κοιτάς πάνω, πλαγίως, τραγουδώντας, κλπ). Ποιο είναι το δικό σου ένοχο μυστικό, φίλε κρετίνε gamer? (Αν υπάρχει ήδη το θέμα, δώστε ένα λινκ. Είναι ωραία να νιώθεις ότι υπάρχουν κι άλλοι)
Antonis3d Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Στο Assasin's Creed στο psp είχα θυμώσει τόσο πολύ γιατί έπεφτα συνέχεια από μια ξύλινη προεξοχή όπου έπρεπε να πηδήξεις αλλά τα κουμπιά ήταν %#$##$#$%@ και δεν μπορούσα να το κάνω. Ευτυχώς το psp την γλύτωσε χωρίς πολλές ζημιές από την οργή μου( ). Τώρα που το θυμάμε μου ανέβηκε η πίεση!!!
EvilEyes Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πάντως δε μπορώ να κρατηθώ και ξεσπάω. Απολογισμός μέχρι τώρα: 3 σπασμενα πληκτρολόγια 1 σπασμένο ποντίκι 1 σπασμένη οθόνη 1 ραγισμένο γραφείο
king2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Στο nfs 2 και στο Most wanted που έχει να κάνεις drag έχω σπάσει κανα 2 πληκτρολόγια.Δηλαδή έπαιζε με τα νεύρα σου εκείνο το drag.
Rn. Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 αυτο στο nfsu2 το επαθα και γω.δεν εσπασα τελικα τιποτα απλα πηρα ενα skyline και εκανα την δουλεια μου σε multiplayer στο counter να βαραω εναν ισα με 1 γεμιστηρα πανω του(30 σφαιρες)και να μην πεθαινει και να φωναζω ψοφα γιατι δεν ψοφας με αλλες ωραιες λεξουλες.και στο gt4 εχω κατεβασει απειρα καντηλια για κατι μαμιμενες τελευτεες στροφες που μου στοιχησαν την νικη
JERONIMO888 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Σε ολα τα racing που παω ανετα 100 γυρους ΑΛΛΑ στον τελευταιο θα στουκαρω,θα με περασουν για δευτερολεπτα και παλι απο την αρχη. Στα online fps που μερικες φορες εχω 50 kills 10 deaths και λεω α ωραια εμαθα να παιζω και την επομενη μερα 155 deaths 2 kills και rage quit... Στις κονσολες που μπερδευω τα πληκτρα στο πιο κρισιμο σημειο και αντι να κανω την γαματη κινηση με δεκα κωλοτουμπες και 5 σφαλιαρες απλαει προχωραει πισω...
bnvdarklord Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 GTA Vice City. Επρεπε να νικήσεις σε αγώνα δρόμου ενα φλώρο για να ερθει μαζί σου σε μια ληστεια. Υπήρχε μια γεφυρα στην οποια αν ήσουν λιγο πισω του ή αν τον ειχες περάσει για λιγο επεφτε μεσα στο δρομο και πεθαινε. Η μονη λύση ηταν να ησουν πολύ μπροστα του σε αυτο το σημειο.(Το οποιο το πέρναγες 3 φορες μιας και ειχε 3 γυρους) 100 προσπάθειες. Δεν ηθελα να σπασω πληκτρολογια ποντικια κτλ, οπότε σηκωσα την καρεκλα του γραφείου και την πεταξα με δυναμη κατω. Ωραιες εποχές, δεν λεω.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 MawTaw topic! Dynasty Warriors 6, hardest difficulty.. εκεί που αντί να προσπαθείς να σώσεις το τομάρι σου έπρεπε να προστατέψεις και τον Liu Bei τον φλώρο. Κάτι λίγα με άναψε και το Super Meat Boy σε μια πίστα που δε μπορούσα να πάρω το patch. (Edit: Το πήρα eventually ;p) Τον πρώτο μου amstrad cpc τον έσπασα και τον κάναμε κουμπαρά στα ~7 μου χρόνια.. από αυτά που μου λένε έχανα σε κάνα pacman και νευρίαζα Γενικά είμαι ευέξαπτο άτομο.. αν παίξει κάποιος Lan μαζί μου standard θα τον έχω και για να τρώει μπούφλες είτε κερδίζω είτε χάνω.
pappous_soulis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Σε οποιοδήποτε online παιχνίδι, άμα με πιάνει η αμπαλοσύνη έχω τη τάση να κατηγορώ το team. Άμα μου τη πει κάποιος εκείνη την ώρα βιδώνω και μέχρι να φύγει απ'το server παίζω σκατά. Αυτό γινόταν ανέκαθεν απ'όταν ξεκίνησα CS όπου περιοριζόμουν σε βωμολοχίες, και κορυφώθηκε στο Modern Warfare όπου απ'τα νεύρα μου κοπάναγα το Copperhead στο γραφείο. Σε κάποιο σημείο το ποντικάκι άρχισε να τα χάνει. Έκανα κλικ και το έπαιρνε σαν διπλό κλικ. Στο τέλος είχε αρχίσει και έκανε μόνο του κλικ. Τώρα προσπαθώ να είμαι πιο ευγενικός στο Deathadder και βαράω το πληκτρολόγιο που έτσι κι αλλιώς θέλω να το αλλάξω.
Tobajara Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Στα RPGιά που παίζω κατά κόρον, στάνταρ θα υπάρξει κάποιο σημείο που θα παίξω 10-20 φορές επειδή λόγω αυτόματου πιλότου θα μπλοκάρει το μυαλό μου, θα κάνω συνεχώς τα ίδια λάθη, όταν δε θα τα κάνω δε θα κάνω save και θα χάσω, και γενικά θα με σφάζουν 1 lvl goblins, zombies, αρουραίοι, κλέφτες κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο χωρίς προφανή λόγο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Team Based FPSs σε public server με ομάδα που ΔΕΝ νιώθει. Nuff said.
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Με κάθε Mortal Kombat (1 έως 3, το 4ο το θυμάμαι ως εύκολο) η ίδια ιστορία. Από το ένα πληκτρολόγιο καταστράφηκαν πλήκτρα γιατί με τον κολλητό παίζαμε VS στο ίδιο πληκτρολόγιο. Ενα άλλο πληκτρολόγιο έφυγε προς τον τοίχο όταν στο MK3 ένα από τα ΑΧΡΗΣΤΑ robot ninja δεν τα έβγαζε πέρα με κάποιον από τους τελευταίους στο hard (ή όπως λεγόταν) mode. Το πιο ηλίθιο και εκνευριστικό παιχνίδι by far ήταν το Aladdin. Εκείνη η μαζοχιστική σουρεαλιστική πίστα μέσα στο λυχνάρι μου εξάντλησε κάθε πιθανό συνδυασμό βρισιών που ήξερα τότε.
john2gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δεν είναι ακριβώς παιχνίδι, αλλά στο OC και σε π@παριές του υπολογιστή έχω ρίξει τα τρελά μπουνίδια στο PC (3 μητρικές καμένες από DVD's devices που μπήκαν μέσα και έσπασαν πυκνωτές). Αξέχαστη στιγμή όταν ήταν παρούσα μια πρώην μου και έσπασα ένα DVD recorder που έκαιγε DVDs και με ρώτησε τι κατάλαβα. Η απάντηση ήταν αποστομωτική. <<Του γ@μησα τα ελατήρια!>> Στα παιχνίδια, είχα ρίξει κάτι απίστευτες π@ναγίες στο SF4 online και στο lag-άρισμα του PES5. Αλλά πλέον προτιμώ να ρίχνω ένα σωρό βρισίδια και να μην σπάω τίποτα. Κι αν θέλω να βαρέσω ως έσχατο ξέσπασμα, πιάνω την στέκα του μπιλιάρδου που έχω και βαράω το κρεβάτι μου
christiana78 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Σε παιχνίδια που υπάρχει κάποιο σημείο που μετά απο 3 ώρες ξεκινάει για χιλιοστή φορά η ίδια πίστα γιατί δεν μπορείς να την περάσεις την γ@*$&$νη πάω για ύπνο και όταν σηκώνομαι το πρωί βρίσκω τον άντρα μου με κόκκινα μάτια . αναμαλιασμένο, να έχει πάρει τηλ οτι δεν πάει για δουλειά, εγώ πάω, γυρίζω , την έχει περάσει , πάει εξαντλημένος για ύπνο κι εγώ συνεχίζω ήρεμη το παιχνίδι
outlaw star Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 το κλασσικό prince of persia στο gameboy...επειδή απο μικρός ήμουν άφραγκος όμως δεν έσπασα το gameboy(που δε μου έφταιγε σε τίποτα) αλλά απλά έβγαλα τη κασσέτα και την κοπάνησα με σφυρί...nice and easy.. επίσης παίζαμε pro με ένα γνωστό στο pc στο video club ενός φίλου και απο τα νεύρα που έχασε (αυτό έγινε σύμφωνα με τα λεγόμενά του επειδή άλλα έκανε με το χειριστήριο και άλλα οι παίχτες) βγήκε έξω και εκτός απο το βρισίδι στα ουράνια και τα σχετικά πέταξε το κινητό του με απίστευτη δύναμη στον απέναντι τοίχο απο το δρόμο και κατάφερε να το κάνει ωραιότατο puzzle για δυνατούς λύτες!!! μετά βρήκε γκόμενα και ηρέμησε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.