Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σ'ευχαριστούμε Μένιο για τις πληροφορίες.

Εξακολουθώ να θυμώνω με την άκρως προκλητική διαθεση των 1,7εκ ευρω για το κυνήγι της πέρδικας, ενώ τον τελευταίο χρόνο έχει συντελεστεί τέτοια φοροεπιδρομή που οι μισοί συμπολίτες μας σκέφτονται να μεταναστεύσουν και οι άλλοι μισοί να πάρουν ..εξιτήριο απο κανένα μπαλκόνι. :mad:

Ας απαντήσουν άλλοι στα τεχνικά επιχειρήματα.

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μένιο, τις σελίδες εσύ τις βλέπεις ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ;

Γιατί εμένα μου μοιάζουν τελείως ερασιτεχνικές, χωρίς να δικαιολογούν ούτε το 10% του κόστους τους.

Δημοσ.

Έλεος πια με όσους προσπαθούν να τα δικαιολογήσουν! Λέει ο άλλος είναι για δικηγόρους και για servers.. και για σοβαρές σελίδες! Πολύ σοβαρές σελίδες άκρως λειτουργικότατες και φιλικές!! (βλέπε το σχόλιο με το animated menu στο site για ΑΜΕΑ πχ) Σταματήστε να τους δικαιολογείται! Μας κοροϊδεύουν στα ίσια.

Και πώς γίνεται ενώ όλοι είναι έξαλλοι, στις εκλογές να έχουμε πάντα τα ίδια αποτελέσματα; Έλα ντε...

Εκτός αν όσοι γράφουν εδώ είναι κάκιστο δείγμα.

Αλλά αυτό το περίεργο πράγμα, όλοι να θεωρούν ότι άλλοι είναι αυτοί που φταίνε και να υπάρχει ένα 90% Ελλήνων που φταίει (+ όσους κάνουν αποχή), δεν μπορώ να το καταλάβω.

Αυτοί δεν αλλάζουν, τους ξέρουμε. Η περίπτωση να αλλάξουμε εμείς που δεν τους εγκρίνουμε, υπάρχει; Ή απλά θα συνεχίσουμε να "απορούμε" που κάνουν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, όποια και αν είναι η κατάσταση;

+1000

επειδή είχα μιλήσει με φίλο που δούλευε σε εταιρεία που έφτιαξε ένα από αυτά τα σαιτ,νομίζω της βουλής και του είχα πει τα ίδια,δλδ πόσα φάγατε πια και τέτοια, μου είπε ότι μέσα στην τιμή ήταν και σέρβερ και όλος ο εξοπλισμός και ότι η εταιρεία του από αυτην την δουλειά είχε βγάλει ελάχιστο κέρδος....

ε τι να σου πει? οτι τα έφαγαν?

Αφού δεν τιμορήθηκε κανένας θα συνεχίσουν έτσι....

Στο χέρι μας είναι η "τιμωρία".

Το θέμα είναι πως το δημόσιο έχει ηλίθιες μεθόδους και τακτικές...

καθόλου ηλίθιο δεν είναι.. μια χαρά πανέξυπνοι είναι και μας τα τρων μπροστά στα μούτρα μας και τους χειροκροτούμε.. έτσι για να γουστάρουμε.. Άλλοι είναι οι ηλίθιοι προφανώς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το καταλάβουν και να το αλλάξουν. Το πρώτο βήμα νομίζω έχει γίνει, το έχουν καταλάβει.. Καιρός για το δεύτερο..

Ξύπνα.

Δημοσ.

Άν καταλαβαίνω καλά, μας λέει δηλαδή ότι αν δεν μπαίναν στην "Κοινωνία της Πληροφορίας" θα την πλήρωνε εξ ολοκλήρου το ελληνικό κράτος, και κάτι τέτοιο θα ήταν δυσβάσταχτο μια τέτοια περίοδο που διανύουμε. Για το ότι το 20% των 1.6 εκ. ισούται με 320.000 ευρώ περίπου που και πάλι είναι προκλητικό ποσό για τις εν λόγω σελίδες γαργάρα. Nice... :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...