Προς το περιεχόμενο

Απορία - Δίλημμα απο HOL σε WIND

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλα τα μέλη του Ιnsomnia

Έχω μια απορία που αρνούνται να μου την λύσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι με το πρόβλημα μου και ελπίζω στην εμπειρία σας

εν αρχή ήταν ο ΟΤΕ :-D :-D :-D :-D :-D

με μια αίτηση και χωρίς να δω άνθρωπο του ΟΤΕ στο σπίτι μου πήγα για 3 χρόνια στην forthnet

παρομοίως πήγα για 2 χρόνια στην hol

και τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ έκανα αίτηση στη WIND :whistle: :whistle: :confused:

από τότε τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ με παίρνει τηλ ο ΟΤΕ έχοντας μια αίτηση μεταφοράς από την wind και ζητά να έρθει σπίτι μου , εγώ λείπω συνεχώς και ο ΟΤΕ δεν με βρίσκει γυρνάει την αίτηση στην wind η οποία με την σειρά της κάνει νέα αίτηση αυτό επαναλαμβάνεται 2,5 μήνες .

Eγώ ο αδαής ρωτάω αφού άλλαξα 3 παροχους και δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι ο ΟΤΕ στο σπίτι μου γιατί χρειάζεται τώρα ποια η διαφόρα της μεταφοράς από HOL σε WIND δεν παίρνω απάντηση .

Χθες με παίρνει άτομο απο την wind ζητώντας πάλι να έρθει σπίτι μου του έκανα την ίδια ερώτηση χωρίς απάντηση :angry: .

Μπορεί να μου λύσει κάποιος την απορία ,επίσης ξέρει κανείς αν μπορώ να ακυρωσω την αίτηση .

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας .

Δημοσ.

να υπογράψεις συμβόλαιο ίσως?

μάλλον δεν έθεσα το ερώτημα σωστά

συμβόλαιο έχω

μένω επαρχία είμαι στο ιδιόκτητο δίκτυο της hol και έχω αυτή την στιγμή Internet από αυτήν κανονικότατα

χθες ήρθε πάλι στο σπίτι μου τεχνικός της wind και μου είπε ότι ο ΟΤΕ θα "τραβήξει" άλλο καλώδιο

από το "κουτί" του ΟΤΕ μέχρι το σπίτι μου ,όταν των ρώτησα γιατί ; μου είπε ΕΤΣΙ γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις

ο προβληματισμός μου δεν είναι αν θα φέρει ή όχι άλλο καλώδιο σπίτι μου αλλά μήπως "μπλέκω" κάπου

με την wind που πρέπει να αποφύγω γιατί κανένας άλλος πάροχος δεν ακολούθησε την ίδια διαδικασία (που εκτός των άλλων μου φαίνεται υπερβολικό κάθε φορά που αλλάζει κάποιος πάροχο να τραβάει καλώδιο ο ΟΤΕ )

• Super Moderators
Δημοσ.

hm πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο, μήπως έχουν μπερδευτεί και νομίζουν ότι θες νέα γραμμή και ότι δεν κάνεις φορητότητα στην παλιά σου?

Δημοσ.

hm πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο, μήπως έχουν μπερδευτεί και νομίζουν ότι θες νέα γραμμή και ότι δεν κάνεις φορητότητα στην παλιά σου?

ακριβώς αυτό νόμιζα κι εγώ ( οτι μάλλον η wind έκανε λάθος αίτηση )

άλλα πήρα τα κεντρικά το είπα και στον τεχνικό που ΗΡΘΕ και με διαβεβαίωσαν όλοι ότι ξέρουν ότι υπάρχει ήδη γραμμή

και αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι και να ανησυχώ ακόμη περισσότερο :confused:

• Super Moderators
Δημοσ.

έχω περάσει από ΟΤΕ σε Forthnet και από Forthnet σε On και δεν χρειάστηκε ποτέ κάτι τέτοιο, περίεργο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...