emmsok Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλα τα μέλη του Ιnsomnia Έχω μια απορία που αρνούνται να μου την λύσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι με το πρόβλημα μου και ελπίζω στην εμπειρία σας εν αρχή ήταν ο ΟΤΕ :-D :-D με μια αίτηση και χωρίς να δω άνθρωπο του ΟΤΕ στο σπίτι μου πήγα για 3 χρόνια στην forthnet παρομοίως πήγα για 2 χρόνια στην hol και τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ έκανα αίτηση στη WIND :whistle: από τότε τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ με παίρνει τηλ ο ΟΤΕ έχοντας μια αίτηση μεταφοράς από την wind και ζητά να έρθει σπίτι μου , εγώ λείπω συνεχώς και ο ΟΤΕ δεν με βρίσκει γυρνάει την αίτηση στην wind η οποία με την σειρά της κάνει νέα αίτηση αυτό επαναλαμβάνεται 2,5 μήνες . Eγώ ο αδαής ρωτάω αφού άλλαξα 3 παροχους και δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι ο ΟΤΕ στο σπίτι μου γιατί χρειάζεται τώρα ποια η διαφόρα της μεταφοράς από HOL σε WIND δεν παίρνω απάντηση . Χθες με παίρνει άτομο απο την wind ζητώντας πάλι να έρθει σπίτι μου του έκανα την ίδια ερώτηση χωρίς απάντηση . Μπορεί να μου λύσει κάποιος την απορία ,επίσης ξέρει κανείς αν μπορώ να ακυρωσω την αίτηση . Ευχαριστώ για τον χρόνο σας .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 να υπογράψεις συμβόλαιο ίσως?
JohnXarxas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 να υπογράψεις συμβόλαιο ίσως? συμφωνώ απολύτως!!! αλλά γιατί δεν του το λένε του ανθρώπου και ψάχνεται στα φόρουμ?
emmsok Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 να υπογράψεις συμβόλαιο ίσως? μάλλον δεν έθεσα το ερώτημα σωστά συμβόλαιο έχω μένω επαρχία είμαι στο ιδιόκτητο δίκτυο της hol και έχω αυτή την στιγμή Internet από αυτήν κανονικότατα χθες ήρθε πάλι στο σπίτι μου τεχνικός της wind και μου είπε ότι ο ΟΤΕ θα "τραβήξει" άλλο καλώδιο από το "κουτί" του ΟΤΕ μέχρι το σπίτι μου ,όταν των ρώτησα γιατί ; μου είπε ΕΤΣΙ γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις ο προβληματισμός μου δεν είναι αν θα φέρει ή όχι άλλο καλώδιο σπίτι μου αλλά μήπως "μπλέκω" κάπου με την wind που πρέπει να αποφύγω γιατί κανένας άλλος πάροχος δεν ακολούθησε την ίδια διαδικασία (που εκτός των άλλων μου φαίνεται υπερβολικό κάθε φορά που αλλάζει κάποιος πάροχο να τραβάει καλώδιο ο ΟΤΕ )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 hm πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο, μήπως έχουν μπερδευτεί και νομίζουν ότι θες νέα γραμμή και ότι δεν κάνεις φορητότητα στην παλιά σου?
emmsok Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 hm πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο, μήπως έχουν μπερδευτεί και νομίζουν ότι θες νέα γραμμή και ότι δεν κάνεις φορητότητα στην παλιά σου? ακριβώς αυτό νόμιζα κι εγώ ( οτι μάλλον η wind έκανε λάθος αίτηση ) άλλα πήρα τα κεντρικά το είπα και στον τεχνικό που ΗΡΘΕ και με διαβεβαίωσαν όλοι ότι ξέρουν ότι υπάρχει ήδη γραμμή και αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι και να ανησυχώ ακόμη περισσότερο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 έχω περάσει από ΟΤΕ σε Forthnet και από Forthnet σε On και δεν χρειάστηκε ποτέ κάτι τέτοιο, περίεργο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.