nikos21aek Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Έχει ένας φίλος μου ένα πιστωτικό από public 600€.Μπορείτε να μου προτείνετε κανένα καλό λαπτοπάκι σε αυτά τα λεφτά;Άντε να δώσει και κανένα 100άρικο ακόμη.
ss13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Έχει ένας φίλος μου ένα πιστωτικό από public 600€.Μπορείτε να μου προτείνετε κανένα καλό λαπτοπάκι σε αυτά τα λεφτά;Άντε να δώσει και κανένα 100άρικο ακόμη. Δες αυτά http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/lenovo-g560a-core-i3-370m-24-ghz-156%22-tft-mayro/prod770338pp/ http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/sony-vaio-e-series-vpc-ee3e1ewi-laptop-athlon-ii-dual-core-p340-22-ghz-155%22-tft-leyko/prod811502pp/ πάντως τα vaio σαν οθόνες είναι καλύτερα , χθες πήγα να δω από κοντά και όντως μου φάνηκαν πολύ καλές !!
xristoforos89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Καλυτερα ας παρει το lenovo. Να παρει και αλλο ενα κιτ των 2gb,να τα κανει συνολικα 4 τα giga της ram. και ειναι κομπλε.
fordakias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Εάν είχα να διαλέξω τα δύο παραπάνω το Lenovo θα προτιμούσα
xristoforos89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Βασικα γιατι δεν περιμενει 2-3 εβδομαδες που θα βγαλουν σε καλες τιμες οτι τους εχει απομεινει; Ουτως ή αλλως οποτε θες το χρησιμοποιεις το πιστωτικο.
nikos21aek Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Πιστωτικό από αλλαγή ήταν έπρεπε να το χρησιμοποιήσει χθές.Είχε πάρει το sony πρίν 9 μέρες μέσα σε ένα 5άλεπτο χωρίς να κοιτάξει τίποτε άλλο επειδή του γυάλισε όμορφο και "ποιότητα"(Τσουρέκια μου τα έκανε) Ε όταν ο άλλος δεν δέχεται κουβέντα και είναι απόλυτος και μέσα σε 5 λεπτά διαλέγει και πληρώνει εσένα δεν σου πέφτει λόγος. Το λάπτοπ σερνόταν κανονικότατα,η μουσική του δεν ακουγόταν όσο δυνατά ήθελε και επειδή τα public σου δίνουν τη δυνατότητα να το αλλάξεις μέσα σε 10 μέρες για οποιονδήποτε λόγο πήγε και το άλλαξε.Πήρε το πιστωτικό αλλά έπρεπε μέχρι το τέλος της μέρας να το χρησιμοποιήσει.Και αν περνούσε η μέρα τελείωνε το 10ήμερο που μπορείς να το αλλάξεις. Μπήκαμε στη διαδικασία να ψάχνουμε το ποιοτικότερο στα λεφτά αυτά μην έρθει και μου λέει μετά ξανά "ρε φίλε κάνει 3 λεπτά να μπεί στα Windows" είδαμε και το lenovo και κάτι dell,καταλήξαμε σε κάποια,πήγαμε να διαλέξουμε κάποιο και βάση ποιότητας κατασκευής στο κατάστημα από κοντά και τελικά πήρε μέσα σε ένα 5άλεπτο imac και έσκασε άλλα 750 στην πιστωτική!Τελείως τρελά πράγματα! Τώρα έχει αρχίσει κιόλας να μουρμουράει ότι δεν την παλεύει με το λειτουργικό που πρέπει να μάθει από την αρχή! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
xristoforos89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Τώρα έχει αρχίσει κιόλας να μουρμουράει ότι δεν την παλεύει με το λειτουργικό που πρέπει να μάθει από την αρχή! Προλαβαινει να το επιστρεψει και αυτο παντως!
fordakias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Προλαβαινει να το επιστρεψει και αυτο παντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.