N3CR4 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Παίδες θα μπω κατ' ευθείαν στο θέμα: Πιστεύετε ότι τα σκαμπανεβάσματα της τάσης του ρεύματος μπορεί να επηρεάσει αρκετά την ταχύτητα μεταφοράς σε ένα τοπικό δίκτυο βασισμένο σε Powerline ; Αν υπήρχε σταθεροποιητής τάσης νομίζετε πως τα πράγματα θα ήταν καλύτερα ; Γενικώς δεν είμαι ευχαριστημένος με τις ταχύτητες και γι' αυτό ανοίγω αντίστοιχο θέμα.
el02154 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Κοίυα η λογική λέει πως επηρεάζεται. Σε κάποιες δοκιμές που είχα κάνει εγώ επηρεαζόταν τουλάχιστον. Επίσης παίζει ρόλο και τι φορτία έχεις πάνω στη γραμμή.
swstost Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ένα πράγμα που έχω δει να τα επηρεάζει -και μάλιστα πολύ- είναι η χρήση τους πάνω σε πολύμπριζα μαζί με άλλες αναμμένες συσκευές.
N3CR4 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Κοίυα η λογική λέει πως επηρεάζεται. Σε κάποιες δοκιμές που είχα κάνει εγώ επηρεαζόταν τουλάχιστον. Επίσης παίζει ρόλο και τι φορτία έχεις πάνω στη γραμμή. Τι εννοείς φίλε μου όταν λες για φορτία; Λέτε με σταθεροποιητές τάσης να παίζει καλά ή δεν θα κάνουν καμιά διαφορά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.