Evgenios1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Πρέπει να είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας για να ρωτά κάτι τέτοιο. Και ναι, ευγένιε, πες μας που δουλεύεις και δεν άλλαξε τίποτα με την ευκαιρία. Να πάμε κι εμείς! Δελιβερι ειμαι, με 20ωρη και παιρνω (δες το αρχειο)
Mika Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 δεν εχεις παρατρηξσει αυξηση στην τιμη της βενζινης της μηχανης σου; δεν εχεις παρατηρησει μειωση στις παραγγελιες που παραδιδεις;
Garnele Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Αυτό που είπε ο προλαλήσας. Και μπορεί να μην μειώθηκε ο μισθός σου, αλλά το αντίκτυπο που θα έχει στη δική σου δουλειά πιθανότατα η μείωση της κατανάλωσης από τους ΔΥ και από τους ένα σωρό άλλους που απολύθηκαν κτλ θα είναι πιο μόνιμο. Επιπλέον αναφέρεσαι εξ αρχής σε μια δουλειά από τη φύση της κακοπληρωμένη. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι στα μπαρ λόγου χάρη παίρνουν 30-35 ευρώ και σπάνια τα 2/3 των ενσήμων που τους αντιστοιχούν. Αυτοί προφανώς δεν έχουν δει μισθολογική μείωση. Άλλα πόσο πιο κάτω να πάει πια; Και ακόμη κι έτσι, προφανώς βλέπεις αλλαγή στην συμπεριφορά των πελατών, όταν πριν δυο μήνες για παράδειγμα στο ίδιο μαγαζί μπορεί κάποιος να έπαιρνε τιπς 20-30 ευρώ και τώρα αυτά να αγγίζουν με το ζόρι το 10ευρο. Δεν μπορεί να μην έχεις παρατηρήσει αλλαγή, αλήθεια.
bluesattack Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Οχι, ειμαι στη 4 δημοτικου, οι φιλοι μου ειναι μεγαλυτεροι ( 5 δημοτικου ) Εαν εχεις καποια ασχημη εμπειρια στην εργασια σου μπορεις να μας τη πεις, αν οχι... μη τρολαρεις. http://www.insomnia.gr/topic/395414-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CF%8E%CE%BD/ Ε δεν ηθελε και πολυ ψαξιμο...
FilipposMD Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Οχι, ειμαι στη 4 δημοτικου, οι φιλοι μου ειναι μεγαλυτεροι ( 5 δημοτικου ) Εαν εχεις καποια ασχημη εμπειρια στην εργασια σου μπορεις να μας τη πεις, αν οχι... μη τρολαρεις. Μείωση στο μισθό μου ούτε εγώ είδα, αλλά είδα αύξηση στα έξοδα, είδα κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων, με αποτέλεσμα να μην μου πληρώνουν τις εξετάσεις που κάνω, είδα ότι σύνταξη και εφάπαξ δεν βλέπω να παίρνω κτλ κτλ. Υπάρχει κόσμος και έξω από τον εαυτό μας και τους φίλους μας.
Evgenios1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Και οι 3 που πεσατε να με φατε, συμφωνειτε(και εγω) στο ιδιο ακριβος πραγμα' ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ και για καποιο περιεργο λογο οι εργαζομενοι στις περισσοτερες περιπτοσεις δεν κανουν καταγγελιες στους εργοδοτες τους. Πραγματικα ρε παιδια, ειναι δυνατον να δουλευεις χωρις ασφαλεια και να μη λες τιποτα; Ειναι δυνατον να παιρνεις κατω απο 2,5 ευρω και να μη μιλας.. τι; θα χασεις τη δουλεία; Ασε που υπαρχουν και εργαζομενοι που ειναι λαμογια, στη παλια μου δουλεια 5 απο τα 30 ατομα δεν παιρναν ενσημα εν γνωση τους! Και ξερετε γιατι; Για να παιρνουν το επιδομα ανεργιας! Τοσο ΞΕΦΤΙΛΑ! Εχω δει και αλλα ξεφτιλικια, εγω που δουλευω 5 χρονια και εχω αλλαξει καμια 10ρια δουλειες.. φαντασου τι εχει δει ο 50-φευγα. Τεσπα αυτο που θελω να πω ειναι οτι δε φταιει μια κοινωνικη ομαδα, αλλα ολη η κοινωνια.
CtrlFreak Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Χμ ζήλεψα, πάω να γράφω και εγώ εκεί Σας έχω όλους! αιμπρος τοιμειμαινοι ελαδαρα.!!! Παραι τους τα σοβρακα! Πατροις, θροισκια, ικογαινια! Δεν παίζει επίτηδες το κάνουν...
Ntinaras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Προδοσια και βλακειες.. Ας μην γινοταν η "προδοσια" και θα βλεπαμε με την σταση πληρωμων τι θα γινοταν..Που θα τρωγαμε ο ενας τον αλλον Μου σπανε τα νευρα αυτες οι ηλιθιες κινησεις μονο και μονο για εντυπωση Αν εχεις καποια αλλη προταση πες..Με τι θα πληρωνες τους συνταξιουχους οταν τα ταμεια βαρεσαν διαλυση?Με σκατα? οκ λεφτα δεν εχουμε οι σπαταλες γιατι συνεχιζονται?
status Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δεν παίζει επίτηδες το κάνουν... Ναι, επίτηδες το έγραψα αυτό ;ρ
DrLo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ότι υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα υπάρχουν. πχ αν είχα μείνει στην εταιρεία που δούλευα θα είχα όχι μέιωση αλλά αύξηση και μάλιστα σημαντική (αρκετά πάνω από 10%, σχεδόν 20%) όπως και όλοι στην ίδια εταιρεία. Όμως αν επειδή έχω και φίλους σε άλλες εταιρείες ξέρω και το ανάποδο (20% μείωση) που επίσης είναι μεγάλη, γι αυτο καλύτερα να μη κρίνουμε από την προσωπική μας περίπτωση ή από 1-2 φίλους.
De@th L0rd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Σε έχω, ανοιχτά όμως.. Εντάξει το συγκεκριμένο πρέπει να είναι γραμμένο επίτηδες. Δε παίζει μόνο μια φορά είχα συναντήσει άτομο στη ζωή μου που έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα. Και είχε ΟΝΤΩΣ πρόβλημα με δυσλεξία.
Garnele Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Πωλί ενδιαφαίρων αυτώ, μας νειάζοι πραγματυκά. Επιπλέον, ως προς αυτή την απόλυτη και ατελείωτη λούπα που καταλήγει πάντα η εργασία σε συγκεκριμένους κλάδους Πραγματικα ρε παιδια, ειναι δυνατον να δουλευεις χωρις ασφαλεια και να μη λες τιποτα; Ειναι δυνατον να παιρνεις κατω απο 2,5 ευρω και να μη μιλας.. (...) ναι. Είναι δυνατόν. Φυσικά και είναι δυνατόν! Σκέψου ότι δεν είναι όλοι στη δική σου θέση και κάποιους ακόμη και τα 2.5 ευρώ την ώρα θα τους ελαφρύνουν. Εύκολο να κρίνεις αυστηρά όταν είσαι απ' έξω, δεν είναι;
De@th L0rd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 ναι. Είναι δυνατόν. Φυσικά και είναι δυνατόν! Σκέψου ότι δεν είναι όλοι στη δική σου θέση και κάποιους ακόμη και τα 2.5 ευρώ την ώρα θα τους ελαφρύνουν. Εύκολο να κρίνεις αυστηρά όταν είσαι απ' έξω, δεν είναι; Είναι μέχρι σε μερικούς να αρχίσουν να χτυπήσουν τα καμπανάκια της επιβίωσης. Μετά θα αρχίσουν να εκλογικεύουν πράγματα που δεν τα θεωρούν "καθωσπρέπει". Εγώ λέω πως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.
The_Judas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Προδοσια και βλακειες.. Ας μην γινοταν η "προδοσια" και θα βλεπαμε με την σταση πληρωμων τι θα γινοταν..Που θα τρωγαμε ο ενας τον αλλον Μου σπανε τα νευρα αυτες οι ηλιθιες κινησεις μονο και μονο για εντυπωση Αν εχεις καποια αλλη προταση πες..Με τι θα πληρωνες τους συνταξιουχους οταν τα ταμεια βαρεσαν διαλυση?Με σκατα? Για να πληρωθούν οι συνταξιούχοι και οι δ.υ έχει γίνει σταση πληρωμών σε άλλες κοινωνικές ομάδες, τρελές απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, πληθωρισμός, αυξήσεις τιμών, αυξήσεις φπα, φόρων. Όλα αυτά επηρεάζουν την επιχειρηματικότητα άμεσα ή έμμεσα. Η λύση του να παίρνουμε δάνεια για να πληρώσουμε τα παλιότερα δάνεια δεν είναι βιώσιμη για πολύ καιρό.
De@th L0rd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Για να πληρωθούν οι συνταξιούχοι και οι δ.υ έχει γίνει σταση πληρωμών σε άλλες κοινωνικές ομάδες, τρελές απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, πληθωρισμός, αυξήσεις τιμών, αυξήσεις φπα, φόρων. Όλα αυτά επηρεάζουν την επιχειρηματικότητα άμεσα ή έμμεσα. Η λύση του να παίρνουμε δάνεια για να πληρώσουμε τα παλιότερα δάνεια δεν είναι βιώσιμη για πολύ καιρό. Επειδή ειπώθηκε παραπάνω κάτι για την αλυσίδα ότι οι ΔΥ αποφέρουν μετρητό στην αγορά κ καλά δε διαφωνώ. Οι μισθοί τους που υποτίθεται τροφοδοτούν την αγορά από που μαζεύονται; Μήπως από τους φόρους των υπόλοιπων; Ας μην αρχίσουμε την καραμέλα "ΟΛΟΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ" γιατί άνετα μπορώ να το γυρίσω προς την άλλη μεριά...Ή μήπως υπάρχει καμία αόρατη γεννήτρια χρημάτων που δουλεύει με ποζιτρόνια στο υπόγειο της Τράπεζας της Ελλάδος και παράγει το χρήμα για το δημόσιο; Και όσο για τα δάνεια συμφωνώ ότι ΔΕΝ είναι βιώσιμη λύση και είναι απο τις χειρότερες... Παρακαλώ καταθέστε τις εναλλακτικές καθώς κ μια λίστα με χώρες που ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ σε ξένους. Στην ΕΕ έτσι; Όχι σε καμια Κορέα και Κίνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.