Προς το περιεχόμενο

Μήνυση για εσχάτη προδοσία για το μνημόνιο κατά της ελληνικής κυβέρνησης

12mats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προδοσια και βλακειες..

Ας μην γινοταν η "προδοσια" και θα βλεπαμε με την σταση πληρωμων τι θα γινοταν..Που θα τρωγαμε ο ενας τον αλλον

Μου σπανε τα νευρα αυτες οι ηλιθιες κινησεις μονο και μονο για εντυπωση

Αν εχεις καποια αλλη προταση πες..Με τι θα πληρωνες τους συνταξιουχους οταν τα ταμεια βαρεσαν διαλυση?Με σκατα?

και πιστευεις εσυ οτι σε λιγο καιρο δεν θα γινει σταση πληρωμων ετσι οπως ειναι τα πραγματα

Τον βαριεμαι να ακουω τον κουικ. Μπορει ο τοπικ σταρτερ να συνοψισει ή εστω αναφερει κατι απο τα βιντεο ;

ευχαριστω!

σαν τι θες να αναφερω?

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε πως να πάνε, ο σουγκάτα αναγκάστηκε να απολύσει τον σωφέρ του γιατί έτσι πως πάει η βενζίνη, συμφέρει περισσότερο να οδηγεί αυτή και να γεμίζεις το ντεπόζιτο με σωφέρ, η γάτα αναγκαστικά θα σταματήσει να τρώει φουαγκρα με τρούφα, για την επισκευή της Ε Πτέρυγας (με τη σάλα για μουσική δωματίου) πήρε ΠΡΟΣΦΟΡΑ από συνεργείο, τι πως πάνε τα πράγματα ρε ευγένιε, κρίση έχουμε, η ανεργία πάει σύννεφο, πόσοι μεγαλομέτοχοι χωράνε σε μια πετρελαϊκή;

ΥΓ, σοβαρά ρωτάς;

Δημοσ.

Ε πως να πάνε, ο σουγκάτα αναγκάστηκε να απολύσει τον σωφέρ του γιατί έτσι πως πάει η βενζίνη, συμφέρει περισσότερο να οδηγεί αυτή και να γεμίζεις το ντεπόζιτο με σωφέρ, η γάτα αναγκαστικά θα σταματήσει να τρώει φουαγκρα με τρούφα, για την επισκευή της Ε Πτέρυγας (με τη σάλα για μουσική δωματίου) πήρε ΠΡΟΣΦΟΡΑ από συνεργείο, τι πως πάνε τα πράγματα ρε ευγένιε, κρίση έχουμε, η ανεργία πάει σύννεφο, πόσοι μεγαλομέτοχοι χωράνε σε μια πετρελαϊκή;

ΥΓ, σοβαρά ρωτάς;

δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Τον σωφέρ τον κράτησα.

Αμάξι άλλαξα και πήρα το παρακάτω.

Toddler-Flintstone-Car.jpg

Είναι και διθέσιο.

Δημοσ.

ΥΓ, σοβαρά ρωτάς;

Το ρωταω αυτο επειδη εμενα δεν μου κοψαν απολυτους τιποτα, αλλα ουτε εχω ακουσει απο καποιον φιλο μου οτι του κοψαν κατι. Το μονο που ακουω ειναι αυτο στη ΤιΒι για τους ΔΥ και για καποια λαμογια στο Ιδιωτικο τομεα που βρηκαν ευκερια για ...

Δημοσ.

Το ρωταω αυτο επειδη εμενα δεν μου κοψαν απολυτους τιποτα, αλλα ουτε εχω ακουσει απο καποιον φιλο μου οτι του κοψαν κατι. Το μονο που ακουω ειναι αυτο στη ΤιΒι για τους ΔΥ και για καποια λαμογια στο Ιδιωτικο τομεα που βρηκαν ευκερια για ...

Εσύ και οι φίλοι σου είστε μαθητές λυκείου και αναφέρεσαι στο χαρτζιλίκι σας;

Δημοσ.

Εσύ και οι φίλοι σου είστε μαθητές λυκείου και αναφέρεσαι στο χαρτζιλίκι σας;

Οχι, ειμαι στη 4 δημοτικου, οι φιλοι μου ειναι μεγαλυτεροι ( 5 δημοτικου )

Εαν εχεις καποια ασχημη εμπειρια στην εργασια σου μπορεις να μας τη πεις, αν οχι... μη τρολαρεις.

Δημοσ.

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η θεωρία μου για την υποκρισία των εθνικιστών κ πατριωτών η οποία έχει σχέση με τη ορθογραφία. Μπορεί να γίνεται κι επίτηδες αλλά δεν έχει σημασία. Στα σχόλια του πρώτου βίντεο:

http://www.youtube.com/comment_servlet?all_comments=1&v=4qW8BfG2JBE

Αγαπημένο σχόλιο:

Όλοι σαν μια γρωθειά :rolleyes:

Δημοσ.

Ευγενιε θες να μας πεις τι δουλεια κανεις;

δεν θελω να τρολαρω, περιεργος ειμαι.

Δημοσ.

Πρέπει να είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας για να ρωτά κάτι τέτοιο.

Και ναι, ευγένιε, πες μας που δουλεύεις και δεν άλλαξε τίποτα με την ευκαιρία. Να πάμε κι εμείς!

Δημοσ.

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η θεωρία μου για την υποκρισία των εθνικιστών κ πατριωτών η οποία έχει σχέση με τη ορθογραφία. Μπορεί να γίνεται κι επίτηδες αλλά δεν έχει σημασία. Στα σχόλια του πρώτου βίντεο:

http://www.youtube.com/comment_servlet?all_comments=1&v=4qW8BfG2JBE

Αγαπημένο σχόλιο:

Όλοι σαν μια γρωθειά :rolleyes:

Σε έχω, ανοιχτά όμως..

Μπράβω στα παλεικάροια που βγάζουν το θαίμα στο ιντερναίτ για να ξαίρουμαι τη μας γοίναιτε.

patridas πριν από 4 ώρες

Χμ ζήλεψα, πάω να γράφω και εγώ εκεί:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...