Προς το περιεχόμενο

Μήνυση για εσχάτη προδοσία για το μνημόνιο κατά της ελληνικής κυβέρνησης

12mats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πιστεύω ότι αυτά είναι για να χαϊδευουν τα αυτάκια των απανταχού ελληνάρων πατριωτών που έμαθαν σε έναν πλούσιο τρόπο ζωής,που είναι δύσκολο να αλλάξεις. Η προδοσία μπορεί να ισχύει αλλά αυτοί οι παραπάνω "πατριώτες" δεν έχουν τα @@ να κάνουν τίποτα παρά το να υπερασπίζονται τη γνώμη τους σε συγγενείς κ φίλους πρήζοντας τους γεννετικούς αδένες των τελευταίων, περιμένοντας από τρίτους (εθνικιστές) να αναλάβουν δράση. Παπάρια μάντολες δηλαδή. Το συγκεκριμένο καθεστώς θέλει πολύ αγώνα για να πέσει; Αλλά ποιός ο λόγος για να πέσει πέρα από την οικονομική εξαθλίωση; Υπάρχει κάποια εναλλακτική πέρα από τις ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ που ΟΛΕΣ ακούγονται ιδανικές κ δεν ανοίγει μύτη; Κανείς δεν το ξέρει. Ωραία κι εγώ μαζί σας να ρίξουμε τα πάντα. Αλλά με άτομα που βολεύτηκαν 30 χρόνια με την κατάσταση και είναι συνυπεύθυνοι δε κάνω συμμαχίες. Ο εχθρός του εχθρού ΔΕΝ είναι φίλος. Να κάνουν το σκατό παξιμάδι ορισμένοι για να μάθουν πως οι λάθος επιλογές ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. Κάποιοι δεν είχαν ΚΑΝ την επιλογή κ τρώνε το αγγούρι χρόνια τώρα. Και ειλικρινά όταν τρώς το αγγούρι μια ζωή και βγεί ο άλλος με το που ζοριστεί για λίγο και στο παίξει βιοπαλαιστής, εξοργίζεσαι.

Δημοσ.

Εσχάτη προδοσία νομίζω ότι είναι κατηγορία που μπορεί να αποδωθεί σε στρατιωτικούς ή σε καιρό πολέμου και δε νομίζω ότι κάνεις μύνηση γι αυτό ως πολίτης αλλά παραπέμπεσαι "αρμόδια" γι αυτό σε στρατοδικείο αν οι στρατιωτικές αρχές βρουν ότι έχεις υποπέσει σε αυτό.

Προσωπικά δεν εντυπωσιαζόμαι από βαρύγδουπους όρους που χρησιμοποιούνται μεταξύ αστρομαντίας και 090 μόνο και μόνο για να φτιάξουν το "λαϊκό" προφίλ μερικών.

Δημοσ.

ρε παιδια ειναι δυνατον να οριζουν την τυχη μιας ολοκληρης χωρας ξενα κρατη?αυτο που γινεται δεν εχει προηγουμενο......

Δημοσ.

Προδοσια και βλακειες..

Ας μην γινοταν η "προδοσια" και θα βλεπαμε με την σταση πληρωμων τι θα γινοταν..Που θα τρωγαμε ο ενας τον αλλον

Μου σπανε τα νευρα αυτες οι ηλιθιες κινησεις μονο και μονο για εντυπωση

Αν εχεις καποια αλλη προταση πες..Με τι θα πληρωνες τους συνταξιουχους οταν τα ταμεια βαρεσαν διαλυση?Με σκατα?

Δημοσ.

Τον βαριεμαι να ακουω τον κουικ. Μπορει ο τοπικ σταρτερ να συνοψισει ή εστω αναφερει κατι απο τα βιντεο ;

ευχαριστω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...