Προς το περιεχόμενο

Πολυμηχάνημα HP Deskjet 2050 στα €39,90

gpanagiotou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να παραγγείλω το συγκεκριμένο πολυμηχάνημα. Έχω τον Epson SX 105 και δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος απο θέμα ταχύτητας αλλα και επίσης τα μελανάκια θέλουν πολύ συχνά άλλαγμα. Προτείνετε να πάρω τον HP ή θα είναι μία από τα ίδια;

Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μου δεν αξιζουν τα ΗΡ.Φθηνα-φθηνα αλλα πολυ μικρα δοχειακια και συχνες και ακριβες αλλαγες στα μελανια.

Εχω εναν ΗΡ αλλα πιο παλιο μοντελο.

Δημοσ.

Όποιος έψαχνε πολυμηχάνημα πήρε την προσφορά απ'το amazon που είναι πολύ καλύτερη...

+1

Όταν είδα τον τίτλο λέω "πάλι την πάτησα σε timing και ήδη πήρα το άλλο", αλλά βλέπω ότι μια χαρά τα άξιζε το άλλο τα 10Ε παραπάνω και αποτελεί καλύτερη προσφορά για τα παραπάνω που προσφέρει (card reader, οθόνη, wireless κλπ). Που και σαν προσφορά/ευκαιρία να το πάρεις, αυτό είναι μόλις 8 ευρώ πιο κάτω από skroutz και το άλλο ένα 30άρι+.

Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μου δεν αξιζουν τα ΗΡ.Φθηνα-φθηνα αλλα πολυ μικρα δοχειακια και συχνες και ακριβες αλλαγες στα μελανια.

Εχω εναν ΗΡ αλλα πιο παλιο μοντελο.

Μη γενικεύεις σε μάρκες, σε μεγαλύτερα μοντέλα HP (πχ 6500 το καινούργιο που είχα) πραγματικά ξέχναγες να αλλάξεις μελάνια και αναφέρομαι σε χρήση γραφείου 2-3 ατόμων.

Δημοσ.

Μη γενικεύεις σε μάρκες, σε μεγαλύτερα μοντέλα HP (πχ 6500 το καινούργιο που είχα) πραγματικά ξέχναγες να αλλάξεις μελάνια και αναφέρομαι σε χρήση γραφείου 2-3 ατόμων.

Αναφερομαι σε χρηση για σπιτι και οχι γραφειο.Για ενα γραφειο η διευθυνση θα πληρωσει και 200ε για ενα μηχανημα, ενας ομως στο σπιτι δε θα δωσει τοσα πολλα.

Γενικα τα φθηνα μοντελα της ειναι και εως χάλια θα ελεγα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...