Προς το περιεχόμενο

νεο pc ασχετος με υπολογιστες

alkis2534

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχας θελω να ευχαριστησω ολουσ οσουσ μπουν στο κοπο να με βοηθησουν...αρχιζω λοιπον...θελω 1 καινουργια κεντρικη μοναδα καθως εχωκαινουργια εξωτερικη καρτα ηχου κ δ με ενδιαφερει η αγορα αλλης...οσο γ οθονη εχω μια μικρη και θα παρω αλλη αλλα οχι σε αυτη τη στιγμη...οποτε ..εχουμε και λεμε..ασχολουμαι με τη μουσικη και χρησιμοποιω βαρια προγραμματα αρα θελω ενα γρηγορο και δυνατο επεξεργαστη καταρχας..παιχνιδια παιζω αρκετα αλλα κυριως ποδοσφαιρακια και τετοια δ ειμαι δηλαδη πορωμενοσ ...δ ξερω στ μελον βεβαια...αρα θελω και μια καλη καρτα γραφικων...ηχεια επισησ δ με ενδιαφερουν γιατι εχω επαγγελματικα..γραφω και ηχογραφω μουσικη και αυτο κυριωσ θα κανω..φυσιθκα με ενδιαφερει το internet,encoding και δημιουργια βιντεο κτλ...ελπιζω να ειπα ολα οσα χρειαζονται..δυστυχωσ ξερω ελαχιστα απο υπολογιστεσ και δ ξερω τι να επιλεξω..amd intel??τ καινουργιο 2600κ της intel πχ??please help...αυτος για παραδειγμα??λεω τωρα.. :rolleyes:

Δημοσ.

Για την χρήση που προορίζεται το pc θα πας σους καινούριους intel κατά i7 μεριά και μπόλικη ram και έναν γρήγορο ssd.Μπορείς να τον πάρεις και από διαφορετικά καταστήματα;

Δημοσ.

τι ειναι ssd?? χαχα σορυ ειμαι λιγο ασχετος..αν παρω απο διφορετικα καταστηματα εινια λιγο μπερδεμα γ μενα...απο τ ιδιο θελω και να επιλεξω εγω τα κομματια

intel i7 2600k?με καλυπτει λες?

Δημοσ.

Αλκη, το ποσό που διαθέτεις, είναι υπεραρκετό για υπολογιστή πύραυλο, και οθόνη με εξαιρετικό panel.

Σου έφτιαξα μιά σύνθεση απο το E-shop, που περιλαμβάνει ssd δίσκο (ταχύτατος δίσκος, χωρίς κινητά μηχανικά μέρη) για το λειτουργικό και τα προγράμματά σου, μεγάλο δίσκο για αποθήκη, και 8 Gb μνήμη.

Επειδή δεν παίζεις απαιτητικά παιχνίδια, έβαλα μιά low end κάρτα γραφικών, την οποία, φυσικά, μπορείς να αντικαταστήσεις με ισχυρότερη, χωρίς να ξεφύγεις απο το budget σου.

Για τον ίδιο λόγο, προτίμησα AMD πλατφόρμα, που έχει καλύτερη αναλογία κόστους/απόδοσης.

Ορίστε, λοιπόν:

Κουτί : HEROICHI MIDI TOWER PRO CI-6A19 BLACK, 59.00 €

Τροφοδοτικό : CORSAIR CMPSU-650TX 650W, 99.90 €

Μητρική : ASROCK 870 EXTREME3, 92.60 €

Επεξεργαστής : PHENOM II X4 955 3.2GHZ QUAD CORE, 148.99 €

Μνήμη : KINGSTON KVR1333D3N9/4G DDR3 4GB PC10666 1333MHZ, 110.84 €

Κάρτα γραφικών : GIGABYTE RADEON HD5450 GV-R545OC-512I, 49.70 €

Δίσκος λειτουργικού : INTEL X25-M SSDSA2MH080G2K5 2.5'' SSD 80GB, 168.98 €

Δίσκος αποθήκη : WESTERN DIGITAL WD1002FAEX 1TB, 90.50 €

Οπτικός δίσκος : LG GH22LS50 SECURE DISC DVD REWRITER, 22.99 €

Καί μία καταπληκτική οθόνη : DELL U2311H ULTRASHARP 23'' LCD, με 255.00 €

Σύνολο, 1098.50 €

Αν θέλεις να εξαντλήσεις το budget σου, καλά και σώνει, υπάρχει και η Ιντελ με την εμφάνιση των τελευταίων επεξεργαστών της.

Δημοσ.

δεν εχω λογια επιτροπε..ειλικρινα..ευχαριστω πολυ...επειδη δεν ξερω..amd δεν ειναι κατωτεροι αοπο intel?απλα ρτωταω..μηπωσ να μην τ ρισκαρω?6πυρηνος δ ειναι ο καινουργιος?δ αξιζει τα λεφτα τ?ο 2600κ?

Δημοσ.

πιο δυνατος και αξιοπιστος υπολογιστης ειναι amd εξαπυρηνος η'intel 2600 intel?αξιζει τα λεφτα τ intel?η'εχει μονο το ονομα?

Δημοσ.

Και η δυο είναι πολύ αξιόλογη επεξεργαστές απλός ο 2600 είναι ποιο ακριβός και ποιο καινούριος. Αν κανείς overclock παντός τον 2600 μπορείς να τον φτάσεις 4,6ghz και παραπάνω με αέρα.Το βιάζεσαι το pc ;

Δημοσ.

Γιατί όσο νάνε και σε λίγο καιρό θα τους παραλάβουν και άλλα καταστήματα τους καινούριους επεξεργαστές και μητρικές.Παντός και η λύση με εξαπυρηνο επεξεργαστή σε καλύπτει απολυτα

Δημοσ.

Άλκη, τα προγράμματα μουσικής, τρέχουν άνετα με τον επεξεργαστή που σου πρότεινα.

Σαφώς και υπάρχουν και ισχυρότεροι, το θέμα, όμως, είναι αν μπορούν να εκμεταλλευτούν πάνω απο δύο πυρήνες.

Απ' ότι κατάλαβα, θα κάνεις επαγγελματική/ημιεπαγγελματική χρήση, σωστά ;

Ποιά προγράμματα χρησιμοποιείς ;

Δημοσ.

Για καποιον που θελει σώνει και καλα 2ΧΧΧ επεξ θα αναγκαστεί να παει σε λύσεις μητρικων που βγηκαν απλως για να τους πλαισιώσουν στην αγορά.

Θα ηταν φρονιμότερο να περιμενει κανεις τα νεα τσιπσετ για να παρει ο,τι μπορει απο την δυναμη των επεξ.

Οχι βέβαια που δε θα δουλευει το σύστημα και με τις τωρινες μητρικες,αλλά λέμε...

Πάντως οτι και να παρεις, θαναι σβελτο.

Δημοσ.

Δες και μια από μένα με το εξαπυρηνο

case:Nzxt Phantom

mobo:MSI 870U-G55

ram:Corsair 8GB

gpu:ATI Radeon HD5450

hdd:Samsung 1TB SpinPoint F3

ssd:OCZ 120GB Vertex II

dvd-rw:LG

psu:Corsair 500W

cpu cooler:Coolermaster Hyper 212

cpu:AMD Phenom II X6 1075T

Συνολο:1000.70 € + 23.49€ τα μεταφορικά συνολο:1024,19€

Οθονη:Dell U2311H η U2410

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...