Προς το περιεχόμενο

Diner's Club Public

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα την βγαλω μπορω να την ακυρωσω οποιαδηποτε στιγμη? Επειδη σκεφτηκα να παρω την πρωτη δωροεπιταγη των 20 + το 10% και να την ακυρωσω στα καπακια. Παιζει κατι τετοιο ή υπαρχουν δεσμευσεις?

Και εγω τα ιδια πιστευω για τις πιστωτικες. Μονο χρεωστικες παιζω. Για πειτε ομως και στο παραπανω οποιος ξερει, γιατι με ενδιαφερει να επωφεληθω και απο το 20αρικο.

Δημοσ.

μπορεις να διακόψεις οποιαδηποτε στιγμη δεν εχεις δεσμευσει αλλα για να εισαι σιγουρος διαβασε τα μικρά γράμματα εκει που υπογράφεις...

off topic

+1

Μεγάλα παιδιά είμαστε , έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και γνωρίζουμε τους κανόνες του παιχνιδιού.

(που τις περισσότερες φορές είναι κομμένο και ραμμένο προς όφελος των τραπεζών)

Χρησιμοποιώ κάρτες τα τελευταία 18 χρόνια και εξοφλώντας σχεδόν πάντα εγκαίρως ΟΛΟ το ποσό έχω όφελος από επιστροφές μετρητών , δωροεπιταγές , δώρα από εξαργύρωση ''πόντων'' κτλ.

( πχ για το 2010 πήρα 2 κινητά δωρεάν από Βonus visa και 150 ευρώ περίπου επιστροφή από άλλες κάρτες.)

καλα εσυ εισαι ο card master :). να προσθεσω και εγω το 5% εκπτωση που εχω με την εθνικη απο τα βενζιναδικα εκο - παω στην κλεισθενους που εχει πολύ καλη τιμή, γεμίζω, και μου κόβει και ενα 5% στην βενζίνη και μου δίνει και πόντους στην καρτα. εχω μαζεψει γυρω στα 5 ευρω προς εξαργύρωση απο βενζίνη που ετσι και αλλιώς αγόρασα στην φθηνότερη τιμή της αγοράς.

δοσεις κτλπ μακριά απο εμας εκτος και αν ειναι ατοκες. π.χ. και λογω του θεματος απο το παμπλικ τηλεροραση με 12 ατοκες βγαινει 50 ευρώ το μήνα.

Δημοσ.
προς τον μουρλο, μου κανει εντυπωση αυτο που λες οτι πέρνανε τηλέφωνο να το υπενθυμίσουν στον πατέρα σου, αυτο παει αντιθετα στο συμφέρον της τράπεζας καθώς τους συμφέρει να αφήνεις υπόλοιπο για να σε χρεώνουν 10-20% ετήσιο επιτόκιο οταν για τις καταθέσεις σου δίνουν 0,50% με 2,5% στην καλύτερη περίπτωση.

και μενα μου εκανε εντυπωση , να φανταστεις οτι ειχαν ερθει τωρα στις γιορτες να με δουν στις Βρυξελλες οπου μενω. και καθε μερα ειχαμε τηλεφωνημα υπενθημησης, στο ελληνικο κινητο, αφου καποια στιγμη αναγκαστηκαν να τσεκαρουν τι εχουν πληρωσει και φυσικα δεν υπηρχε υπολοιπο. μετα τα ωραια γαλλικα του πατερα μου και κλεισιμο 3 τραπεζικων λογαριασμων στην CityBank μαζι και την πιστωτικη(αφου γυρισαν Ελλαδα) τους πηραν τηλεφωνο ως απαντηση σε παραπονο που ειχαν κανει οι δικοι μου στα τηλεφωνα τους. Κλασσικα ο πατερας μου του ξαναστολισε.

Ακομα και εδω στο Βελγιο η City εχει κακο παρελθον με την εξυπηρετηση πελατων. αυτα τα ολιγα.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά δουλεύω με Debit Card Visa της Κύπρου και ειμαι μια χαρά.Μόνος περιορισμός δεν μπορεις να νοικιασεις αμαξι στο εξωτερικό και δεν εχεις δόσεις.

• Moderators
Δημοσ.

Χαζευα χθες στα Public, και με πλησιασε μια κοπελα και μου ειπε ...

Αξιζει λετε?

Λοιπον φιλε, μας ξεφυγε αυτη η παραμετρος και νομιζαμε οτι ρωτας για την καρτα...

Χωρις φωτογραφια πως να κρινουμε; Εσυ την ειδες, εσυ ξερεις! grin.png

Δημοσ.

Λοιπον φιλε, μας ξεφυγε αυτη η παραμετρος και νομιζαμε οτι ρωτας για την καρτα...

Χωρις φωτογραφια πως να κρινουμε; Εσυ την ειδες, εσυ ξερεις! grin.png

Χα χα ναι ρε παιδια ελεος τι χρεωστικες καρτες και ιστοριες, εγω ανοιξα το τοπικ να σας πω για την κοπελα και σεις ξεφυγατε τελειως! :lol:

Δημοσ.

Και εγώ χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια πιστωτική, μόνο για ότι δεν μπορώ να αγοράσω με μετρητά και πάντα εξόφληση όλο το ποσό κατευθείαν. Μάλιστα όταν κάνω μια αγορά με κάρτα, βγάζω το ποσό απο την τσέπη και το βάζω στην άκρη μέχρι να έρθει ο λογαριασμός και να πάω να τον ξοφλήσω.

Δημοσ.

πρωτα απο ολα, μπορεις να γινεις μελος του public-club χωρις να παρεις πιστωτική καρτα. κανεις μια αιτηση στο ταμειο και σου δινουν μια πλαστική καρτα. τα προνόμια

Ατοκες δοσεις

10% εκπτωση σε ολα τα προιοντα 2 μερες το χρονο

10% εκπτωση σε βιβλια/κομιξ κτλπ

ουσιαστικά δεν πέρνεις το 20ρικο.

αυτο τουλάχιστο ισχυε μεχρι το νοέμβρη που πηρα εγω την κάρτα τωρα αν το public αποφάσισε να την κάνει πιστωτική οκ τοτε πασο. για μενα επισης δεν αναφερθηκε οτι το συγκεκριμένο κατάστημα ειναι για κλωτσιές οπως και τη συμπεριφορά του στις προσφορες που εβγαλε και για την 42αρα και για την 23 αρα τηλεόραση ουσιαστικά ειναι χύμα στο κύμα και μου κανει μεγάλη εντύπωση οτι ο κοσμος ψωνισε αρκετα δωρα τις γιορτές απο εκει

Δηλαδη μπορω αν παω αυριο να βγαλω μια απλη καρτα μελους και να εχω το 10%? Για να δουμε...

Δημοσ.

Τελικά με κάρτα μέλους δεν υπάρχει 10% σε όλα τα προϊόντα για 2 μέρες. Αυτό ισχύει μόνο με την diners. Η μέλους δίνει μόνο άτοκες και 10% στα βιβλία.

Δημοσ.

Τελικά με κάρτα μέλους δεν υπάρχει 10% σε όλα τα προϊόντα για 2 μέρες. Αυτό ισχύει μόνο με την diners. Η μέλους δίνει μόνο άτοκες και 10% στα βιβλία.

αυτο που λες δεν ισχυει. δες εδω για το my public club

http://www.public.gr/my-club-public/

Δημοσ.

αυτο που λες δεν ισχυει. δες εδω για το my public club

http://www.public.gr/my-club-public/

Οποτε μου την παιξανε. Εγω ρωτησα στο ταμειο και μου ειπαν πως δεν ισχυει, το ιδιο μου ειπε και το κοριτσι που λανσαρει την Diner's. Εχασα 11 ευρω εκπτωση... Αν το χα δει νωριτερα θα ειχα εκτυπωση την σελιδα και θα τους την ειχα δειξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...