Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή με άλλη κάρτα γραφικών

trelofanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιεργα πραγματα.....προ 1 εβδομαδας αφησα για αναβαθμιση το pc στο eshop....στα συμφωνημενα της αναβαθμισης ηταν μια gigabyte hd 5770....γυρω στα 135 ευρω....

περνω τον υπολογιστη εχθες παω σπιτι και βλεπω στη σακουλα το κουτι απο sapphire hd 5770!!!!!!

σε τιμη μου βγηκε εν τελει το ιδιο αλλα μου προκαλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ εντυπωση οτι δε με πηραν καν να μου πουν δεν εχουμε διαθεσιμοτητα σε gigabyte σας πειραζει να βαλουμε sapphire?????

Σας φαινεται λογικο????

Δημοσ.

Όχι δε μου φαίνεται λογικό. Το αν θα κάνεις "φασαρία" είναι πιο πολύ θέμα γοήτρου και για το γαμώτο και όχι τόσο γιατί σε δουλέψανε-εξαπατήσανε.

Δημοσ.

Εφόσον σου έβαλαν άλλο προϊόν από αυτό που ζήτησες σε δουλέψανε, αλλά όχι τόσο άσχημα, αυτό θέλω να πω (αφού σου έβαλαν την κάρτα που ήθελες αλλά άλλης εταιρείας). Από κει και πέρα σου λέω είναι για το γαμώτο να πας και να τους πεις ότι θες. Εγώ θα πήγαινα... :rolleyes:

Δημοσ.

τους πηρα τηλ τελικα....με πηρε πισω ο πωλητης μου ειπε οτι θεωρησε αυτονοητο να το κανει εφοσον σε gigabyte δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα και μου ζητησε και συγνωμη....του ειπα δεν ειναι θεμα αφου μου βαλατε την ιδια αλλα σε sapphire αλλα επρεπε να με παρετε ενα τηλ.....

και παλι μου ζητησε συγνωμη...και μου ειπε αν θελετε βαζουμε σε gigabyte αλλα θα περιμενετε καθως δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα....

τελικα ειπα οκ δεν πειραζει μιας και οι καρτες ειναι ακριβως στην ιδια τιμη.....

Καλα δεν εκανα?

Και ισχυει αυτο που μου πε ο φιλος μου οτι ειναι καλυτερη σαν μαρκα η sapphire????

Δημοσ.

Καλά έκανες, και το θέμα δεν ήταν να σου βάλουν gigabyte αλλά να σου ζητήσουν συγγνώμη όπως και έκαναν. Τώρα από όσο ξέρω οι μόνες διαφορές είναι το αυτοκόλλητο και οι εγγυήσεις (η gigabyte νομίζω δίνει 3 χρόνια, ενώ η sapphire 2 αλλά δεν παίρνω και όρκο)

Δημοσ.

σωστα η gigabyte δινει 3 και η sapphire 2.....τι λες να κανω???

ο φιλος μου επιμενει θα κραταγε λεει τη sapphire μιας και μετα απο 2 χρονια θα αλλαξεις ετσι και αλλιως καρτα απο οτι μου ειπε....

Δημοσ.

Αν δε βαριέσαι, άλλαξέ την από την άποψη ότι αλλιώς πουλάς μια κάρτα με 1.5 χρόνο εγγύηση π.χ. παρά με 6μήνες.

Και εφόσον οι κάρτες είναι πρακτικά ίδιες κατά τα άλλα, δε βλέπω το λόγο να μην το κάνεις. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...