toul3031 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Υπαρχει καποιο προγραμμα που δινοντας του τα στοιχεια προσαρμοσμενα στο στρατοπαιδο που θελεις να σου δινουν ισαξια κατανομη τον υπηρεσιων?
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μαλλον δυσκολο να υπαρχει. Εκτος και αν εχει features του στυλ "Tηλεφωνο απο τον στρατηγο->εξοδουχος 2 μερες", "Εχει πυρετο στα νυχια->αναρρωτικη 3 ημερων-->θα του δειξω εγω οταν επιστρεψει", "Νεος-->σκιστον" κλπ.
panosno1com Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχει αλλα δε ειναι ακριβως προγραμμα,ενα excel φυλλο ειναι οπου συμπληρωνονται τα επωνυμα των ατομων που εχουν υπηρεσια . Βεβαια μερικοι φανταροι ή υπαξ με μεράκι το βελτιωνουνε... Απ οσο ξερω γενικα παντως ειναι αναλογα τη μοναδα,εμεις ειχαμε ενα τετοιο φυλλο εξελ
toul3031 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 μπορεις πολυ απλα να το φτιαξεις στο excel αλλα λογο πολυπλοκοτητας των συναρτισεων βαριεμαι να το κανω... Υπάρχει αλλα δε ειναι ακριβως προγραμμα,ενα excel φυλλο ειναι οπου συμπληρωνονται τα επωνυμα των ατομων που εχουν υπηρεσια . Βεβαια μερικοι φανταροι ή υπαξ με μεράκι το βελτιωνουνε... Απ οσο ξερω γενικα παντως ειναι αναλογα τη μοναδα,εμεις ειχαμε ενα τετοιο φυλλο εξελ το εχεις το excelaki αυτο?
panosno1com Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Οχι δυστυχως γιατι δε ημουν γραφέας , απλα ειχα δει το συγκεκριμενο φύλλο και ειχα συνομιλησει με τον επιλοχά περι αυτου..
PCharon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ορέ τί μου θύμησες, είχα πάει για εκπαίδευση δεκανέας (τάχα μου - τάχα μου, χα) και ο λοχίας εκεί με παρακάλαγε να του φτιάξω κάτι, χα. Φίλε, του λέω, έχω τρεις μήνες να πάρω άδεια, μόλις πάρω καμιά μέρα και κατέβω από τη Τουρκία στην Αθήνα, δε νομίζω να κάτσω να φτιάχνω τσίουνιάου... Γίνεται, αλλά για να είναι όσο το δυνατόν πιο λειτουργικό κάθε φορά που πάει να χωθεί κάποιος χρειάζεται κάποιες εξτρά δυνατότητες. Για παράδειγμα, δεδομένου πως στο στρατό κάποιοι - για διάφορους λόγους - χώνονται περισσότερο από κάποιους άλλους, στις δυνατότητες αυτές θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται και σύστημα "ratio", δηλαδή αστεράκια χωσίματος, ώστε όταν κάτσει ανάγκη, να χωθεί το θύμα με τα 5/5 χωσέ αστεράκια. λολ
jim_p Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ενα excel με τα ονοματα των στρατιωτων τερμα αριστερα, με ενα κολπακι για να μενουν σταθερα οταν σκρολαρεις δεξια, και με την ημερομηνια στο πανω μερος αρκει. Καλο ειναι να εχεις τις υπηρεσιες κλπ σε διαφορετικο χρωμα για να ξεχωριζουν. Επισης με χρωμα ξεχωριζεις τα Ι για να βλεπεις τι εχεις διαθεσιμο για καθε "θεση". Οταν βρεθω μπροστα σε pc με excel ισως κανω ενα να σου δειξω τι εννοω.
nikomas50 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχει πρόγραμμα που βγάζει ωρολόγιο πρόγραμμα για σχολείο (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο). Του εισάγεις Στοιχεία Καθηγητών, Αιθουσών, Ωρών διδασκαλίας και Τάξεων και βγαίνει εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα. Αν αντί για καθηγητές βάλεις στρατιώτες, αντί για αίθουσες βάλεις σκοπιές, αντί για ώρες διδασκαλίας βάλεις βάρδιες σκοπιάς και αντί για τάξεις βάλεις σκοπιές, μπορείς κάλλιστα να το φέρεις στα μέτρα που θέλεις. Αν σ' ενδιαφέρει πες μου.
ntaryl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα Τι μου θυμησες φιλαρακο εποχες 96 στην θηβα .Μεσα στο γραφειο του Επιλοχια ηταν ενα παλικαρι ο οποιος το ειχε τελειοποιησει . Θα ηθελα να το εβρισκα αυτο το προγραματακι .Βεβαια τοτε καμια σχεση με το αθλημα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.