iagouaros Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα σε όλους, αποφάσισα χτες να περάσω στο δεύτερο μου σκληρό δίσκο τα windows 7 64bit (στον πρώτο έχω τα windows 7 32 bit) και αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα: Όταν κάνω αντικατάσταση της οθόνης (Lg2453q) από την τηλεόραση (Crt),μέσω του Catalyst Control Center, έχω κανονικά εικόνα στην Tv, αλλά όταν πάω να κάνω το αντίθετο δλδ από την τηλεόραση στην οθόνη έχω πρόβλημα, βγάζει στην οθόνη sync out 30Hz και δεν ανοίγει. Το ίδιο πρόβλημα μου το παρουσίασε και στα 32 bit αλλά μετά από μια μαλ@@@@ αναγκάστηκα να κάνω restore ένα Back up μου με παλιούς drivers κάρτας γραφικών, πέρασα ξανά τους καινούριους και έφτιαξε. Αλλά δεν ξέρω το πως. Οι drives είναι οι ίδιοι και στα δύο λειτουργικά (32bit και 64bit) οι 10.12. Την τηλεόραση την έχω συνδεδεμένη από τις αναλογικές εξόδους που βγάζει η κάρτα γραφικών μου μέσω ενός καλωδίου. Με Rca και αντάπτορα από scart σε rca. Εδώ και 8 χρόνια έτσι την έχω συνδεδεμένη και παίζει άψογα. Η οθόνη είναι καινούρια, αλλά δε δικαιολογεί το sync out που κάνει, γιατί το ίδιο θα έπρεπε να κάνει και στα windos 7 32 bit. Πρέπει να είναι κάποια ρύθμιση αλλά δεν ξέρω ποια . Δοκίμασα όλες τις ρυθμίσεις στο catalyst control center και δεν έφτιαξε. Περιμένω τη βοήθεια σας, ευχαριστώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.