Deathrash666 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι για αγορα ενος κινητου smartphone με τιμη 200-250ευρο... Εψαξα πολυ κ σκεφτομαι να παρω το Xperia X8. Ξερω οτι δεν εχει αρκετα καλη καμερα ουτε flash αλλα πιο πολυ με ενδοιαφερει το surfαρισμα στο internet μεσω wi-fi δηλ facebook,youtube κτλ καθως και διαβασμα αρχειων pdf και με χαλαει λιγο που δεν εχει multitouch. Ξερει μηπως κανεις αν αναμενεται να βγει καποιο αλλο κινητο σε αυτη την κατηγορια χρηματων? Αν ειναι να περιμενω λιγο καιρο για να παρω κατι καλυτερο η αν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο....
nikoskon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Z T E B l a d e Νομίζω πως έχει αναφερθεί ξανά στο φόρουμ το εν λόγω smartphone. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Aκριβως αυτο που ειπε ο nikoskon. Βασικα ειναι τo καλυτερο value for money σε αυτην την τιμη. Και θα σου στοιχισει λιγοτερο απο το xperia. sent from my Galaxy S using IT
Deathrash666 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ωραιο κινητο ευχαριστω δεν το ειχα στα υποψην μου! Διαβασα ομως οτι αυτο λειτουργει μονο με καρτα wind... Ισχυει? Υπαρχει καποιος τροπος να το χρησιμοποιησω με what's up? Χρειαζετε να πληρωσω κατι παραπανω για αυτο?
nikoskon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δουλεύει σε όλα τα δίκτυα. Κοστίζει 160 ευρώ δηλαδή τζάμπα. Θα πάρει σίγουρα Froyo. Θα το λατρέψεις. Άντε καλορίζικο! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
oldnew Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Με custom rom παιρνει ήδη froyo, που στις τελευταίες εκδόσεις δουλεύει μια χαρα. Ειναι χαρακτηριστικό ότι πόλοι λένε ότι δεν θα του βάλουν την original οταν βγει, ξεκλειδώνει η μνήμη και διπλασιάζεται στα 512 , και εχει και αρκετά καλή οθόνη, και σε ανάλυση και μέγεθος (3.5). Επίσης παιρνει και overclocking η CPU. Μόνο μείον ότι ειναι κινέζικο με λίγο φθηνιαρικο design, αλλα σίγουρα για τα λεφτά του ειναι τέλειο. Και έρχονται και καλυτερα για όποιον περιμένει.
remalis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πήρα το HTC wildfire, στα 260€. Προς το παρόν είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Για social networking είναι πολύ καλό (παραπάνω από τις δικές μου ανάγκες). Γενικά δεν εχω αντιμετωπίσει κολληματα κλπ. Είναι σιγουρα πιο ακριβό από το zte απλά είπα κ την άποψη μου .(για αν θες κάτι πιο ακριβό).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.