Προς το περιεχόμενο

Sniper: Ghost Warrior 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απόψε το κατέβασα και έπαιξα την πρώτη πίστα (ένα πολύ καλό co-op).

Ρεαλιστικό gameplay (με ballistics στο shoot) και ωραία γραφικά.

Σχετικά ελαφρύ για cryengine 3. Δηλαδή με 5850/gtx 560, πιστεύω το παίζεις full με πάνω απο 40 fps.

To Σ/Κ που θα έχω χρόνο θα το προχωρήσω.

• Like 1
Δημοσ.

Απόψε το κατέβασα και έπαιξα την πρώτη πίστα (ένα πολύ καλό co-op).

Ρεαλιστικό gameplay (με ballistics στο shoot) και ωραία γραφικά.

Σχετικά ελαφρύ για cryengine 3. Δηλαδή με 5850/gtx 560, πιστεύω το παίζεις full με πάνω απο 40 fps.

To Σ/Κ που θα έχω χρόνο θα το προχωρήσω.

Και εκει που λες οτι δεν θα βγει εξισου κακιστο παιχνιδι με το Aliens...τζα! Να'το ! Δεν ξερω μηπως παιζεις αλλο παιχνιδι αλλα οσα γραφεις δεν ισχυουν. Επισης η υλοποιηση της CE3 εδω ειναι τουλαχιστον για γελια. Τα γραφικα ειναι αστεια. Πιθανως θα κατεβασες κατα λαθος κανα Death To Spies και εχεις μπερδευτει..

Δημοσ.

Το φερε ο θειος μια χαρα φαινεται, και οντως αρκετα ελαφρυ για CryEngine 3. Παλι δεν μπορεις να ενεργοποιησεις AA in game... :-(

Φαινεται μια χαρα αν και δεν υπαρχει ακομη προφιλ για sli αν καταλαβα καλα, αλλα ακομη δεν εχει βγει επισημα το παιχνιδι so..

Φαινεται παντως αρκετα καλη φιλοτιμη προσπαθεια και ενδιαφερουσα θα δειξει πριν απο λιγο το ξεκινησα.

Δημοσ.

Το φερε ο θειος μια χαρα φαινεται, και οντως αρκετα ελαφρυ για CryEngine 3. Παλι δεν μπορεις να ενεργοποιησεις AA in game... :-(

Φαινεται μια χαρα αν και δεν υπαρχει ακομη προφιλ για sli αν καταλαβα καλα, αλλα ακομη δεν εχει βγει επισημα το παιχνιδι so..

Φαινεται παντως αρκετα καλη φιλοτιμη προσπαθεια και ενδιαφερουσα θα δειξει πριν απο λιγο το ξεκινησα.

Αν έχεις το additional GPU power, προχώρα σε downsampling. Ούτε που θα σε νοιάξει μετά το αν μπορείς να βάλεις ή όχι AA (χώρια το ότι δεν θα έχεις θολούρα)  ;)

Δημοσ.

Βασικα πρεπει να εχει καποιο ειδος post processed AA in game, γιατι τα jaggies με τοσο foliage τουλαχιστον ειναι σχεδον ανυπαρκτα.

Δεν ξερω μηπως μπορεις να το ενεργοποιησεις μεσα απο καποιο ini file οπως εκανες στο πρωτο θα το ψαξω λιγο με τα αρχεια ή μηπως βρω κατι στο νετ.

Ρε συ Τζον το εχεις; Αν ναι στα basic settings το βαζω σε very high και μου κανει revert σε high απο μονο του.. Βεβαια στα advanced settings κραταει τα περισσοτερα σε very high settings αλλα κατι textures και καποια αλλα τα εχει στο high και δεν μπορω να τα βαλω very high. Εκτος και αν πηγαινουν μεχρι high αυτα ουτως ή αλλως και ειναι απλως bug απο τα basic settings.

Σου κανει το ιδιο; Δεν παει καν στο μυαλο μου να εχω ξεμεινει απο vram,αλλα θα δοκιμασω και με μικροτερη αναλυση για το μικρο αυτο ενδεχομενο.

Δημοσ.

Βασικα πρεπει να εχει καποιο ειδος post processed AA in game, γιατι τα jaggies με τοσο foliage τουλαχιστον ειναι σχεδον ανυπαρκτα.

Δεν ξερω μηπως μπορεις να το ενεργοποιησεις μεσα απο καποιο ini file οπως εκανες στο πρωτο θα το ψαξω λιγο με τα αρχεια ή μηπως βρω κατι στο νετ.

Ρε συ Τζον το εχεις; Αν ναι στα settings το βαζω σε very high και μου κανει revert σε high απο μονο του.. Βεβαια στα advanced settings κραταει τα περισσοτερα σε very high settings αλλα κατι textures και καποια αλλα τα εχει στο high και δεν μπορω να τα βαλω very high.

Σου κανει το ιδιο; Δεν παει καν στο μυαλο μου να εχω ξεμεινει απο vram,αλλα θα δοκιμασω και με μικροτερη αναλυση για το μικρο αυτο ενδεχομενο.

Δεν το έχω ακόμα, λογικά Πέμπτη/Παρασκευή θα μου το φέρουν. Υπάρχει ένα DX11 Beta Profile (κλειδωμένο) στο Steam και φημολογείται ότι ίσως ενεργοποιηθεί αργότερα μέσω ενός patch, οπότε ενδέχεται οι επιλογές που σου κάνουν revert να αφορούν αυτό το API (πως γίνεται να αφορά το DX11 τα textures μόνο η CI το ξέρει). 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το έχω ακόμα, λογικά Πέμπτη/Παρασκευή θα μου το φέρουν. Υπάρχει ένα DX11 Beta Profile (κλειδωμένο) στο Steam και φημολογείται ότι ίσως ενεργοποιηθεί αργότερα μέσω ενός patch, οπότε ενδέχεται οι επιλογές που σου κάνουν revert να αφορούν αυτό το API (πως γίνεται να αφορά το DX11 τα textures μόνο η CI το ξέρει). 

Οχι δεν ειναι μονο τα textures το ειπα, απλα δεν θυμαμαι πια αλλα ειναι πρεπει να μπω in game για να δω..Παιζει να ειναι αυτο το profile θα δειξει..

p.s Εφτιαξα το profile απο το inspector και φαινεται οτι δουλευει μια χαρα απο θεμα AA, και αν δεν κανω λαθος ολα οκ και με το sli profile, γιατι δοκιμασα σε αλλη πιστα.

Μια χαρα το παιχνιδακι μου αρεσει πολυ ευχαριστο και αρκετα "engaging"..

Επεξ/σία από littlelouievegos
Δημοσ.

Επαιξα την πρωτη πιστα. Ενταξυ καλο παιχνιδακι αν και θα ηθελε καποιες μικρες διωρθωσεις. Το παιζω ολα στα φουλ με την 5850 μου :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...